A várúr könyvkritika

Star Wars: Battlefront 4K-s képözön

Megnyugodhat mindenki, a DICE nem butítja le a Star Wars: Battlefront grafikáját, azaz a frissen elstartolt alfaverzió simán hozzá az első előzetesek színvonalát. Most egy raklapnyi 4K felbontású képet kaptunk a shooterről.

Még tovább javult a Kholat

Az IMGN.PRO kiadta a Kholat legújabb javítását, amely elsősorban a korábbi stabilitási problémákat orvosolja. A belső nézető horrorjáték emellett egy friss trialert is kapott - ha eddig kimaradt volna a cím, érdemes megnézni.

A várúr könyvkritika

Vaelin már felnőtt, de az Egységes Királyságot ismét veszély fenyegeti. Az északi rabszolgatartók a birodalom leigázásán fáradoznak, az uralkodó hősünket bízza meg a határ védelmével, és újra hallgatnia kell a vér énekére.

Fallout 4 - kevesebb töltőképernyő lesz

Todd Howard, a Fallout 4 direktora újabb részleteket árul el az ősszel érkező új epizódról. Állítása szerint a Fallout 4-ben sokkal kevesebb töltőképernyő lesz, mint az eddigi játékaikban.

Szeptemberben jön az Act of Aggression

Pontos megjelenési dátumot kapott a Eugen Sytems stratégiai játéka, az Act of Aggression. Az ősz folyamán érkező játékból egy bétateszt is lesz július közepén, melyhez az előrendelők férhetnek majd hozzá.

Befutott a Minecraft: Story Mode első trailere

Az ígéreteknek megfelelően megérkeztek az első információk a Telltale-féle Minecraft: Story Mode-ról. A Mineconon emellett megosztották velünk az első trailert is a játékból.

Mortal Kombat X - érkezik a Predator

A szokásoknak megfelelően a Kombat Pack tulajdonosai hamarabb, már a jövő héten kipróbálhatják az új DLC-karaktert. Aki külön szeretné megvásárolni, annak egy kicsit tovább kell majd várnia.

Batman: Arkham Knight - hamarosan jön Batgirl

A Rocksteady és a Warner Bros. Inc. tájékoztatása szerint július 14-én mutatkozik be a Batman: Arkham Knight első történet-központú DLC-je, a Batgirl: A Matter of Family. Új sztorivonal, új küldetés és sok más vár rátok.

Advanced Warfare - megérkezett a Supremacy DLC

Lejárt a Call of Duty: Advanced Warfare legújabb DLC-jének, a Supremacy-nek az egy hónapos exkluzivitása, így a mai napon már PC-n és PlayStation 4-en is beszerezhető a legutóbbi Call of Duty új bővítménye.

Win 10 - nem mindenkinek lesz azonnal elérhető

A Microsoft legfrissebb blogbejegyzése szerint július 29-én nem mindenki jut majd azonnal hozzá az ingyenes Windows 10 példányához. Első körben csak az új rendszer tesztelésében részt vevők kapják meg.

MGSV - videón a spéci PS4 és a speciális kiadvány

A Konami ha nehezen is, de átvészelte a Kojimával kapcsolatos balhéját, így most már teljes erőbedobással a szeptemberre datált Metal Gear Solid V: The Phantom Pain megjelenésére tudnak koncentrálni.

Új előzetest kapott a Trials Fusion DLC-je

Az E3-on jelentette be a Ubisoft, hogy új DLC érkezik a Trials Fusionhöz, mely az Awesome Level MAX címet kapta. Emellett egy új kiadás is megjelenik majd a játékból, melyben az összes eddigi DLC helyet kapott.

Július végén jelenik meg a Victor Vran

Már egy ideije elérhető a Steam Early Access rendszerén keresztül a Victor Vran, most pedig végre megkapta a megjelenési dátumot is. A Tropico fejlesztőinek Diablo-klónja hosszú fejlesztési idő után jelenik meg.

World of Warships - elindult a nyílt béta

Nyílt béta fázisba lépett a Wargaming multis címe, a World of Warships. A játék mostantól bárki számára elérhető, mindössze a hivatalos oldalra kell ellátogatni, ahonnan már tölthető is a kliens.

F1 2015 - traileren az idei epizód újdonságai

Nincs sok már hátra a 2015-ös Forma 1-es játék megjelenéséig, mely az első következő generációs epizód lesz a sorozatban. Új trailert kapott a játék, melyben az idei epizód újdonságait nézhetjük meg.

ELEX - bemutatkozott a Gothic alkotóinak új játéka

Lehullt a lepel a Gothic-ot is jegyző Piranha Bytes legújabb, tegnap beharangozott játékáról. Az ELEX egy mocskos, szörnyektől hemzsegő poszt-apokaliptikus világban fog játszódni, a premierre pedig jövőre kerül sor.

Friss képeken a Wreckfest

A közösségi finanszírozásból fejlesztett legújabb Bugbear roncsderbi, a Wreckfest meglepően régen hallatott magáról, hiszen tavaly október óta semmi érdemi információ nem érkezett a játék kapcsán. Most új képeket kaptunk.

Star Wars: Battlefront - kiszivárgott az alfaverzió

Hivatalosan a mai napon indult el a Star Wars: Battlefront zárt alfatesztje, a korai változat azonban már kora délelőtt óta elérhető a világhálón, így ha nem válogattak be, most anélkül is kipróbálhatod a játékot.

Fallout 4 - csak előrendelőknek jár a Fallout 3

Az idei E3-on jelentette be a Bethesda, hogy mindazok, akik beszerzik a Fallout 4 Xbox One-os változatát, ingyen hozzájutnak a sorozat harmadik részéhez is. Nos, a kiadó egy friss blogbejegyzésben kicsit pontosított az ügyben.

FIFA 16 - Messi és a trükkjei

Lionel Messi is besegít a FIFA 16 motion capture munkálataiba, így biztosra vehető, hogy az ingame alteregója ugyanúgy mozog majd, mint a valóságban. Emellett szó lesz az új labdakezelési módszerről is.

Megint csúszik a PC-s Dead or Alive 5 multija

Mint ismert, a Dead or Alive 5: Last Round PC-s verziójából kimaradt a multiplayer a márciusi premierkor, a Team Ninja akkor június végére ígérte az online módot. Nos, ebből nem lett semmi, és nincs új dátum sem.

A Warner tudott a PC-s Arkham Knight hibáiról

Egy névtelen fejlesztő kitálalt a Kotakunak a Batman: Arkham Knight katasztrofális PC-s portjáról. Mint írja, a Warner Bros. tudott a hibákról, mégis úgy tesz, mintha semmi köze nem lenne hozzájuk.

Allison Road - horrorjáték a P.T. nyomdokain

Ha már a Konami halálra ítélte a roppant hangulatos P.T.-t (és vele együtt a Silent Hillst), egy indie csapat gondolt egy nagyot és alternatívaként előállt az Allison Roaddal, melyben egy kísértetház sötét titkait kell megfejtenünk.

Jön az egybecsomagolt Van Helsing

A Neocore közleménye szerint szeptemberben mutatkozik be a The Incredible Adventures of Van Helsing mindhárom részét tartalmazó Final Cut változata. A csomag 45 dollárba fog kerülni, de nem mindenkinek.

Call of Duty - jöhetnek a remake-ek?

Nagyon úgy néz ki, hogy az Activision a Call of Duty-széria újrahasznosításával száll be az egyre jobban előtérbe kerülő remake-őrületbe. Ti legszívesebben melyik epizóddal játszanátok újra?