Call of Duty: Advanced Warfare teszt

Traileren a Dreamfall Chapters Book Two: Rebels

A fejlesztők szerint már nem kell sokat várnunk Zoe Castillo és Kian Alvane kalandjának folytatására. A Red Thread jóvoltából most röviden belenézhetünk a Dreamfall Chapters második, Rebels alcímen futó epizódjába.

DayZ - mi várható 2015-ben?

Például az, hogy emelkedni fog a zombis túlélőjáték ára, így nem árt sietni, ha 30 dollár alatt meg akarod úszni a beruházást. A végleges verzió 2016 elején jöhet, de addig is rengeteg új tartalom és javulás várható.

Hamarosan újra bemutatkozik a Metal Gear Online

Pontosabban a jövő héten esedékes The Game Awardson számíthatunk a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain multiplayerének leleplezésére Hideo Kojima jóvoltából. A VGX utódjának számító buli már tutira ütős lesz.

Advanced Warfare - januárban jönnek a zombik

Az újév első hónapjában landol a Call of Duty: Advanced Warfare első bővítménye, a Havoc, amely a régóta várt zombimódot is tartalmazza. Az Exo Zombiesban társainkkal vállvetve küzdhetünk a rohamokban érkező élőholtakkal.

Heti akciók és leárazások - Steam Holiday Special

Elkezdődött. A nagy karácsony előtti játékvásárlási szezon hivatalosan is felszállási engedélyt kapott Gabe Newell gőzhajtású szánjával. Kezdődjék hát a pénzszórás, melyhez ezúttal kizárólag steames akciókkal készültünk nektek.

Assassin's Creed: Unity - ajándék a készítőktől

A Ubisoft nyilvánosan is bocsánatot kért az Assassin's Creed: Unity körüli balhé kapcsán, emellett bejelentette: a játék vásárlói ajándék DLC-t, a season pass-tulajok pedig ingyen játékot kapnak majd.

Evolve - a Nest mód rejtelmei

A Turtle Rock folyamatosan adagolja a friss részleteket az Evolve-ról, most a Nest módot nézhetjük meg közelebből. A cél az, hogy a vadászok elpusztítsanak hat masszív tojást a pályán, a szörny ezt meg akarja akadályozni.

A jövő hónapban lelepleződik David Jaffe új játéka

Minden jel szerint egy paranormális nyomozót irányítunk majd David Jaffe új alkotásában. A Twisted Metal atyja, úgy tűnik, szakít az őrült autós címekkel és természetfeletti témát boncolgat a decemberben bemutatkozó játékban.

Csapatmunka a Resident Evil: Revelations 2-ben

Nem lehet azt mondani a Capcomra, hogy szűken méri a gameplay videókat, most rögtön kettőt is kaptunk a Resident Evil: Revelations 2-ről, amelyek főhőseink kooperatív mozdulataira és a csapatmunkára koncentrálnak.

Decemberben ingyenes PS4-en a Secret Ponchos

A multiplayerre kihegyezett Secret Ponchos egy vérbeli spagettiwestern, melyben felülnézetben irányíthatjuk főhőseinket. A Switchblade Monkeys alkotása decemberben ingyenes lesz a PS Plus-tagoknak PS4-en.

Januárban érkezik a Grey Goo

Az egykori westwoodosokból álló Petroglyph Games új sci-fi RTS-t készít, amelyről legutóbb a júniusi E3-on hallottunk. Noha a srácok az év végére ígérték a Grey Goo-t, csak januárban teszi tiszteletét PC-n.

Warface - szibériai pályák az ünnepekre

Téli pályákkal készül a Crytek free-to-play FPS-e az ünnepekre. A szibériai helyszínen új ellenfelek és bossok is várnak a játékosokra. A csomag természetesen teljesen ingyen tölthető majd le.

Ingyen Torchlight vasárnapig

Vasárnapig ingyenesen és véglegesen tiétek lehet a Torchlight első epizódja. Emellett a második rész is nyomott áron kapható a Perfect World Entertainment online boltjában.

Napi WTF: Kalapáccsal a világ ellen

Mai játékunk akár bekerülhetett volna a nem létező "Napi egészség" című rovatunkba is, mivel amellett, hogy óriási hülyeség, még a lelkünkre is jó hatással van. A tovább után megnézhetitek, mit is tud a Where Is My Hammer?

Blogajánló: A hardcore gamer ismérvei

Ismét jelentkezik blogajánlónk, melyben ezúttal a mindenki által ismert, de nehezen körülhatárolható hardcore játékosokról lesz szó. A kattintás után kiderülhet, vajon te közéjük tartozol-e.

Heti akciók és leárazások - Black Friday Special

Idén november 28-ra esik az amerikai fekete péntek, amit mi magyarok ugyan nem ünnepelünk, a játékos társadalomban azonban érezhető hatást fejt ki. Ezeket az árban is érezhető változásokat követtük most le nektek.

Frissítve: Ma rajtol a Tales from the Borderlands

Mivel tegnap kihagytam a heti megjelenések közül, egy külön hírrel vezeklek a Borderlands- és a Telltale-rajongók előtt: ma rajtol a Steamen a Tales from the Borderlands, és szép lassan kigördül más platformokon is.

Lelőtte a Kickstarter a Blood Sport kampányát

Habár elméletileg nemes célokat szolgált a Brand & Grotesque, úgy tűnik, az ötlet nemcsak a játékosok egy részénél, de a Kickstarternél is levágta a biztosítékot. Lelőtték a kampányát.

Heti hírösszefoglaló - 47. hét

Sok érdekes dolog történt a játékvilágban a múlt héten. Többek között megjelent a Far Cry 4, újra átlépte a tízmilliós létszámot a World of Warcraft és megváltozott a Steam Early Access szabályzata is. Érdemes lehet visszatekinteni.

Az új konzolokra is megjelenik a Dark Souls II

Felfrissített grafika, új tartalom, extra NPC-k és egy új alcím is várja majd azokat a játékosokat, akik jövőre megveszik a Dark Souls II új konzolokra szánt, felújított változatát, melyből néhány képkockát is mutatunk.

Óva int a Ubi a The Crew első napi tesztjeitől

A Ubisoft gőzerővel készül a The Crew megjelenésére, és egyben arra figyelmezteti a játékújságírókat, hogy a kiadás napjáig nem lesz hozzáférésük a játékhoz az elhamarkodott értékelések megelőzése érdekében.

Változások védik a Steam-kereskedőket

Apró, az ajándékokat érintő változást eszközölt a Valve a digitális játékboltjának kereskedelmi rendszerében, mellyel a vezetőség abban bízik, hogy megakadályozzák a rossz szándékú csereberélők tevékenységét.

SW: The Old Republic - Revan árnyékában

Új trailerrel jelentkezik a Star Wars: The Old Republic következő kiegészítője, melyben Revan és árnyékból előbújt, világégésre vágyó harcosai a Sith Birodalommal és a Galaktikus Köztársaság erőivel egyaránt szembeszállnak.

Dátumot kapott a Total War: Attila

A Creative Assembly az imént bejelentette a soron következő Total War-játék megjelenési dátumát, emellett lerántotta a leplet az első DLC-ről is - ez amúgy az előrendelőknek ingyenes lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

És ennyi, ki lehet engedni a gőzt, az őszi-téli időszak legnagyobb megjelenéseinek többségén túl vagyunk - most már csak fel kell dolgozni az elmúlt hetek terméseit. Akinek ez sem lenne elég, keresgélhet még újabb címeket.