Strike Suit Zero Directors Cut teszt

Mégis feltámad a BioShock-film?

Miután a BioShock-mozifilm előkészületei évekkel megrekedtek, joggal hihettük azt, hogy nem lesz az adaptációból semmi. A Sony Pictures legfrissebb doménbejegyzései mégis bizakodásra adnak okot.

Ilyen lesz a 4v1 játékmód az Evolve-ban

A Turtle Rock Studios egy teaser videót lőtt fel az Evolve fő játékmódjáról, melyben négy vadász esik nekik a szörnyetegnek, amit szintén egy játékos irányít. Akcióból és váratlan fordulatokból nem lesz hiány.

Bound by Flame - mindenki egy hősért kiált

A szombat Bound by Flame-nap. Így megy ez már hetek óta, s ezúttal sem kellett csalatkoznunk a Spiders csapatában. Mozgókép helyett öt állóképet kaptunk az akció-RPG-ről, melyek a hőstípusokat mutatják be.

The Flock - fogócska sötét és kietlen terepen

A The Flock megnyerte Hollandiában a legjobb, diákok által fejlesztett játék címét, ami teljesen jogos, elvégre érdekes alapötletre épül. Egy multira kihegyezett alkotással van dolgunk, a cél az, hogy nálunk legyen a zsákmány.

Elérhető a The Golf Club

Mármint a korai változat a Steam Early Accessen keresztül. A PGA Tour-játékokon túl is van élet, erre a HB Studios alkotása remek példa. Igazi next-gen golfjátékkal van dolgunk, melyben nem lesz gondunk a plusz tartalommal.

Fél órán át mozog a Wolfenstein: The New Order

A Bethesda a minap egy livestream keretében hosszabban is megmutatta a Wolfenstein: The New Ordert, így egy félórás, tömény gameplay jelenetekkel tarkított videóval gazdagodtunk. Egyre jobban tetszik nekünk ez a játék.

9 ezren dolgoznak a Ubisoftnál

Ahogy azt eddig is sejteni lehetett, a Ubisoftnál rengetegen dolgoznak, a kiadó számos fejlesztőstúdiót üzemeltet világszerte, ezek sokszor kooperálva építgetik a cég AAA-kaliberű projektjeit.

A Human Head hozza vissza a Minimumot

Alig egy hónappal azelőtt, hogy a TimeGate csődbe ment, még bemutatott egy játékot, ez volt a Minimum. A projektet végül az Atari mentette meg, aki a Human Head Studios segítségével fejezi be az anyagot.

Amerika: élen a Titanfall, de a PS4 veri az Xboxot

Hajszálnyit, de nőtt az amerikai játékpiac márciusban: erős volt a hardver- és a kiegészítőrészleg, miközben a játékeladások a frissen megjelent slágercímek ellenére is csökkentek a tavalyi évhez képest.

Speciális kiadás is lesz a Tropico 5-ből

Már előrendelhető a Tropico 5: Limited Special Edition a megfelelő kiskereskedőknél, amely egyedi kosztümöt, térképet és más finomságokat tartalmaz. Ne maradj le a diktátorszimulátor új traileréről sem!

Közel egy órán át mozog a H1Z1

Hirtelen mindenki zombis MMO-t akar csinálni, nemrégiben a Sony Online Entertainment leplezte le a H1Z1-et, amelyben a cél természetesen a túlélés lesz. A srácok tegnap a Twitch-csatornájukon mutatták be a játékot.

Próbáld ki a Mad Bulletset a PlayIT-en, és nyerj!

A magyar isTom Games fel akarja támasztani a fénypisztolyos játékokat a legnépszerűbb eszközökön, az okostelefonokon és a tableteken. Ha a tavaszi PlayIT-en kipróbálod a Mad Bulletset, Xbox One-t nyerhetsz.

Friss előzetest kapott a Van Helsing II

Már előrendelhető a Steamen a The Incredible Adventures of Van Helsing II, és ennek örömére a magyar Neocore Games egy új trailerrel és pár képpel kedveskedett nekünk az akció-szerepjátékról.

Megérkezett a GRID 3 teasere?

A Codemasters bejelentésre készül, és ennek nyomán egy teaser videó látott napvilágot a GRID YouTube-csatornáján. Lehetséges, hogy az autós sorozat harmadik részével van dolgunk? Egy kisebb összeget tennénk rá.

Készül az új Prince of Persia?

A pletykák szerint végre folytatódhat a Prince of Persia-sorozat, eddig annyit lehet tudni, hogy az új rész egy oldalnézetes játék lesz, és a UbiArt Framework motor fut majd alatta.

Rövid teaseren a Risen 3

Rövid teaser előzetest kapott a Risen harmadik része, ami ugye azt szokta jelenteni, hogy hamarosan érkezik majd egy hosszabb trailer is. Addig érjük be ezzel, pont elég intenzív ez a húsz másodperc is!

Alien: Isolation - oh, azok a hetvenes évek!

Befutott az Alien: Isolation legújabb fejlesztői naplója, melyből kiderült, hogy miért hasonlít annyira a játék az 1979-es filmhez. Hogy látták akkoriban a jövőt a készítők, miért vannak az alkotásban katódcsöves monitorok?

Májusban indul a Hazard Ops zárt bétatesztje

Ám egyelőre csak Észak-Amerikában, de van egy olyan érzésünk, hogy az európai játékosoknak sem kell sokáig várniuk a korai tesztlehetőségre. A bétában egyébként két kooperatív módot találunk.

The Evil Within - fogd a fejszét, és fuss

Négy új screenshotra tettük rá a mancsunkat a Tango Gameworks nyáron érkező túlélőhorrorjáról. Bár most nincsenek nyakon öntve vérrel a látnivalók, a folyamatosan szorongató fenyegetést szinte a bőrünkön érezzük.

Már tölthető a Trials Fusion

A RedLynx ügyességi motoros játéka már elérhető konzolokra, ráadásul 60 fps-sel szalad minden platformon. A srácok csak a felbontással trükköztek, egyben azonban hasonlóak: iszonyúan addiktív programmal van dolgunk.

A Steam-játékaink harmadával nem is játszunk

Van már egy csomó játékod a Steam-könyvtáradban, egy részét még ki sem próbáltad, de a következő leárazás alatt mégis veszel egy újabb adagot. Ismerős? Nos, elég sokan vannak így ezzel.

Last Life - a saját gyilkosod után nyomozol

A Last Life című kalandjáték fejlesztője maga is elismeri, hogy van hasonlóság a munkája és a Square Enix-féle Murdered: Soul Suspect között, de azt mondja, az alapkoncepción túl minden más lesz.

Kirúgták a Halo zeneszerzőjét

A nap legdöbbenetesebb híre: Martin O'Donnell, a Bungie veteránja és a Halo-sorozat zenéjéért felelős úriember azt írta a Twitterén, hogy kirúgták a fejlesztőcégtől, ráadásul ok nélkül. Bungie-ék terelnek.

Ismét teaselik a Duke Nukem: Mass Destructiont?

A februárban indított teaser oldal most egy másikra, a nogumneeded.com-ra irányít át minket, ahol egy meggyújtott bombát láthatunk, a leleplezés pedig 28 nap múlva várható. Az Interceptor egyelőre ködösít.

Befutott a War of the Vikings launch trailere

A Fatshark jóvoltából megvívhatunk pár emlékezetes csatát Európa északi részén a War of the Vikingsben. A 64 fős multis csatákra, azon belül közelharcra és íjászkodásra kihegyezett játék már elérhető PC-re.