The Evil Within teszt

Élőszereplős traileren a CoD: Advanced Warfare

A Sledgehammer alkotása a jövő héten landol a boltokban, de az Activision még nem állt le a kedvcsinálókkal. A legújabb élőszereplős trailert az a Peter Berg rendezte, akinek Lone Survivor című filmet köszönhetjük.

Heti akciók és leárazások - Halloween Special

Elindult az évente hagyományosan megrendezett Steam Halloween Sale, melyhez ezúttal mások is csatlakoznak. Fáradjatok beljebb és szemezgessetek a Gamekapocs által összegereblyézett akciók és leárazások tömegéből.

Komoly spoilert mutatott a Ubisoft az új AC-ből

Az egy dolog, hogy zsákszámra kapjuk az előzeteseket az Assassin's Creed: Unityből, ahogy az is, hogy már kiszivárgott egy videó a játék elejéről, de azért mindennek van határa... Spoiler következik!

Központban az egészséges életmód

A mai napon egyszerre két nagynevű cég, a Microsoft és a Nintendo is előrukkolt életmódfigyelő kütyüivel, hogy ezek segítségével naprakészen tarthassanak bennünket az egészségünk megőrzésével kapcsolatban.

Megérkezett a YouTube-ra a 60 fps

A megduplázott másodpercenkénti képkockasebesség bizony látványos különbségeket mutat a YouTube-ra szánt felvételek élvezeti értékében, melyet két videó segítségével be is mutatunk nektek. Jó szórakozást!

Resident Evil Remastered - íme, a második trailer

Megkapta a második hosszabb - igaz, japán nyelvű - kedvcsinálóját a Resident Evil Remastered. A jövő év elején érkező remake a 2002-es GameCube-verziót veszi alapul, ám a látványt modern szintre hozza.

PlayStation 4-re is elkészül a Grave

A Broken Window Studios független horrorjátékának platformlistája egy újabb masinával bővült. A jövőre érkező alkotás a Sony konzolján is tiszteletét teszi, ennek örömére egy új, hátborzongató trailerrel szolgálhatunk.

Tölthető a The Evil Within PC-s javítása

A legújabb patchet felrakva a menüben is kikapcsolhatjuk a 30 fps-es korlátozást és a képernyő tetemes részét elfoglaló alsó és felső fekete csíkokat a The Evil Within PC-s verziójában. Ezen kívül számos bugot kijavítottak.

AC: Unity - mozgás közben az NVIDIA Gameworks

A Ubisoft és az NVIDIA többéves összeborulásának eredményeként látványos grafikai finomságokat hívhatunk elő az Assassin's Creed: Unity PC-s verziójában. Néhány fícsört csak GeForce GTX kártyákon élvezhetünk.

Végleg bezárt az Xbox Entertainment Studios

Most már tényleg búcsút inthetünk az Xbox saját készítésű TV-sorozatainak, mivel a két megmaradt tag, Nancy Tellem és jobbkeze, Jordan Levin is elhagyta a fedélzetet. Dugába dőlt a megmaradt sorozatok megmentésének terve.

Elindult a Dragon Age: Keep nyílt bétája

A Dragon Age: Keep egy testreszabási eszköz, amellyel a korábbi játékok mentéseit vihetjük át a Dragon Age: Inquisitionbe. A programot immáron minden érdeklődő kipróbálhatja az Originen, hiszen elindult a nyílt bétateszt.

Dirty Bomb - PC-seknek tervezve

A Splash Damage megígérte, hogy a közelgő free-to-play lövöldéje fejlesztésekor teljes mértékben a PC-s játékosok igényeit tartotta szem előtt. Magyarán egy hagyományőrző multiplayer FPS-sel lesz dolgunk.

Ingyenes a Crusader: No Remorse az Originen

A régivonalas akciójátékok szerelmesei dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen a Crusader: No Remorse ingyenesen tölthető az Origin On the House promóciójának részeként. Az ajánlat korlátozott ideig él, szóval nem árt sietni.

The Crew - teljesítmény, alkalmazkodás és stílus

A címben szereplő három dolog szükséges ahhoz, hogy igazán sikeres legyél a The Crewban. Tereptől függően, mindenki ki akarja szipolyozni az utolsó cseppet is a verdájából, erre megannyi testreszabási lehetőségünk lesz.

Márciusban jelenik meg a Battlefield: Hardline

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Battlefield: Hardline, ez az EA legutóbbi negyedéves pénzügyi jelentéséből derült ki. A Star Wars: Battlefront 2015 utolsó negyedévében, a Battlefield 5 pedig 2016 végén érkezik.

Frissítve: Még ma megjelenik a Lords of the Fallen

Október 31. helyett már ma este elérhetővé fog válni a Lords of the Fallen. A játék megjelenési dátuma először Amerikában került előrébb, de most az európai debütálást is korábbra hozták. Emellett itt a launch trailer is.

CoD: Advanced Warfare - mire jó a szezonbérlet?

Az Activision külön előzetest szentelt a Call of Duty: Advanced Warfare-hoz váltható season passnek, amellyel hozzáférhetünk a megjelenés után érkező négy DLC-hez és egy exkluzív térképhez a premier napján.

Még idén elkezdődik a Telltale-féle Trónok harca

Az ember azt hinné, hogy október végén már nem érik meglepetések az év játékmegjelenési menetrendjét illetően, erre a Telltale bedob egy kisebb bombát: a fejlesztők szerint még idén elkezdődik a Game of Thrones-sorozatuk.

Hangulatos launch traileren a Farming Simulator 15

Örülhetnek a virtuális földművelés szerelmesei, hiszen a hónap végén érkezik a Farming Simulator legújabb része. Befutott a launch trailer, mely aranyos hangulatával és mókás zenéjével azonnal feldobja a kedd esténket

GTA V - ezt kapják a visszatérő játékosok

Még a nextgen változatok bejelentésekor hintette el a Rockstar Games, hogy az Xbox 360-ról és PS3-ról érkező játékosok extra tartalmakat kapnak az új verziókban. Ezekről kaptunk most részletes információt.

Kevesebben rendelték elő az új Call of Duty-t

A Call of Duty: Ghosts után az új rész, az Advanced Warfare is alulteljesíthet majd eladások terén, legalábbis az eddigi adatok szerint. A játékot kevesebben rendelték elő, mint az előző részt.

PC-re is megjelenik a Valkyria Chronicles

Úgy tűnik, ilyen heteket élünk: több éves játékok jelennek meg újabb platformokra. Ezúttal a Sega 2008-as PS3-exkluzív RPG-je, a Valkyria Chronicles látogat el számítógépekre.

Négy percig mozog a Far Cry 4

Patrik Méthé, a játék rendezője megosztja velünk az öt kedvenc pillanatát a november közepén érkező Far Cry 4-ből. A kapcsolódó négyperces videoanyagban természetesen lesz látnivaló is bőven.

Tisztogatások a Hearthstone háza táján

A fifikás gamerek egykoron memóriacímeken található értékek átírásával jutottak előnyhöz a többiekkel szemben, most már botokat használnak. A Blizzard megelégelte ezt, és úgy döntött, hogy lép az ügyben.

Imádják a nők a mobiljátékokat és az RPG-ket

Az amerikai SuperData Research éves statisztikái szerint a férfiak több MMO-t és FPS-t játszanak, míg női versenytársaik a mobiljátékok és az RPG-k gyűrését szeretik jobban. Ti milyen műfajban toljátok?