Game of Thrones: Episode 3 teszt

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nagyobb megjelenésekről ezen a héten is le kell mondanunk, ami persze nem jelenti azt, hogy nem kapunk majd ígéretes játékokat a héten. Az indie fejlesztők például dézsával öntik majd az anyagot a Steamre.

PC-exkluzív epizóddal tér vissza a DiRT-sorozat

Habár a Codemasters már korábban is teaselgette a DiRT-sorozat új részét, a DiRT Rally bejelentésével végül mégiscsak sikerült meglepnie bennünket. Tegyük hozzá, több szempontból is.

Brit toplista: még mindig vezet a Mortal Kombat X

Nem történt túl sok változás a brit játékeladási toplistán, ami persze cseppet sem meglepő, elvégre nem is nagyon volt (dobozos) megjelenés a múlt héten. Ennek megfelelően még mindig vezet a Mortal Kombat X.

Sebastien Loeb Rally Evo - ilyen az ausztrál rali

Eddig néhány unalmas pályaképen kívül nem nagyon láttunk semmi érdemlegeset a Sebastien Loeb Rally Evóról, ám a mostani kedvcsinálók sokkal informatívabbak, lévén már autó is van rajtuk. Bemutatkozik az ausztrál rali.

Call of Duty: Black Ops III - lesz bétateszt is

A Treyarch bejelentette, hogy a Call of Duty: Black Ops III előrendelői automatikusan részt vehetnek a bétateszten, amely a novemberi premier előtt 1-2 hónappal zajlik le, és körülbelül két hétig tart majd.

The Witcher 3: Wild Hunt - képek és gameplay

Ha azt hitted, hogy a hét elejéew nem jutnak friss látnivalók a The Witcher 3: Wild Huntról, akkor jó nagyot tévedtél. Féltucat screenshot és némi gameplay érkezett a CD Projekt RED szerepjátékáról.

Frissítve: Arkham Knight - befutott az új trailer

A hétvégén teaselt a Warner Bros., a három új videó egy-egy főbb szereplőre koncentrál, így már biztosnak tekinthető, hogy Azrael, Nightwing és Catwoman is visszatér a Batman: Arkham Knightba.

Nézzünk szét a FF XIV: Heavensward világán!

A Final Fantasy XIV: A Realm Reborn kiegészítője szép új területekkel bővíti az MMO világát. A Square Enix most egy látványos pályamustrával jelentkezett - a felhozatal elég tisztességes, jól jönnek majd a repülő hátasok.

A 44. gyermek filmkritika

A beteges ideológiáktól hemzsegő kommunizmusban ismeretlen fogalom volt a gyilkosság, főleg, ha gyerekek mészárlásáról volt szó. Mert az ilyesfajta bűn csakis a haldokló, rothadó, kapitalista nyugaton lehetséges.

Befutott a Black Ops III első trailere, itt a gépigény

Az ígéreteknek megfelelően befutott a Call of Duty: Black Ops III első gameplay trailere, melyben mozgás közben is megnézhetjük a Treyarch három évig fejlesztett játékát.

Black Ops III - rengeteg új információ érkezett

A Mashable nevű oldal egy kicsit korábban leplezte le a Call of Duty: Black Ops III előzetesét, így rengeteg információ jelent meg a játék történetéről, illetve a multiplayer és kooperatív módjáról.

Launch traileren a Dungeons 2

A héten jelent meg a Dungeon Keeper szellemi folytatásának kikiáltott Dungeons 2, melyhez megérkezett az ilyenkor szokásos megjelenést ünneplő launch trailer is.

MotoGP 15 - traileren a pályák

Új trailer érkezett a múlt hónapban bejelentett MotoGP 15-höz, melyben három pályát tekinthetünk meg. A fejlesztők állítása szerint a pályák szebbek lesznek és kihasználják az új konzolok teljesítményét.

Gabe Newellt a fizetős modokról kérdezgették

Maga Gabe Newell, a Valve főnöke válaszolt a játékosok és a modderek kérdéseire a Redditten. Természetesen a nemrég bejelentett fizetős modok voltak terítéken, és szerencsére érkezett pár megnyugtató válasz is.

A hétvégi The Witcher 3: Wild Hunt finomságok

Elképesztő tempót diktál a The Witcher 3: Wild Hunt marketingkampánya, szinte minden nap kapunk némi látnivalót a CD Projekt RED szerepjátékáról, és most még a magyar kiadásról is megtudtunk pár érdekességet.

Képek a PlayIT-ről

Itt vagyunk a tavaszi PlayIT-en. Kivetítőn lehet zombi Hitlert ölni, van Mortal Kombat-bajnokság, találkozhatsz Darth Vaderrel, és egy egész csarnokot kapott a Veletech is. Gyertek, még nem késő elindulni!

PS4-re is megjelenik a Submerged

Multiplatform lesz az Uppercut Games felfedezős kalandjátéka, a Submerged. Most már tudjuk, hogy a játékból kapunk PS4-es változatot is a PC-s, a mobilos és az Xbox One-os verzió mellett.

CoD: Black Ops III - itt vannak az első részletek

Újabb promóciós anyagok szivárogtak ki a Call of Duty: Black Ops III-ról, holott a hivatalos bemutatóra csak vasárnap kerül sor. Most már tudjuk, hogy az FPS-ben lesz kooperatív mód, arénaharc és visszatérnek a zombik is!

Black Ops 3 - kiszivárgott a megjelenési dátum

Ugyan a Call of Duty: Black Ops 3 hivatalos bejelentésére csak vasárnap kerül sor, a Gamestop egyik túlbuzgó alkalmazottja azonban már ma este feltette a világhálóra a játék promóciós plakátját, ami több infót is tartalmaz.

Heroes of Might & Magic VII - jön a béta

A UbiSoft megerősítette, hogy május végén elrajtol a tavalyi Gamescomon bemutatott Heroes of Might & Magic VII zárt bétája. Akik előrendelik a játék valamelyik változatát, azok automatikusan részt vehetnek majd a próbán.

The Witcher 3 - látogatás a CD Projektnél

Ezt a hetet kétségtelenül a The Witcher 3 uralta. És ha azt hittétek, hogy vége a videódömpingnek, van egy jó hírünk, tévedtetek. A most befutott kedvcsináló a játék PC-s változata alatt dübörgő technológiákat mutatja be.

Folytatást kap a Project CARS?

Még meg se jelent, de úgy tűnik, a Slightly Mad Studios már a Project CARS folytatásán dolgozik. Mindezt Ian Bell, a stúdió vezetője kotyogta el, amikor a játék üzleti modelljéről, a World of Mass Developmentről mesélt.

Just Cause 3 - jövő héten jön a gameplay trailer

Sikeresen lezárult az Avalanche Studios tegnap indított Just Cause 3 Twitter-kampánya, így végre kiderült, mit is rejt a diktatúrát ábrázoló plakát alatti mozgókép. Egy időpontot, ami az első gameplay trailer dátuma.

Batman: Arkham Knight - 4K-képen pózol Batman

Tegnap megtudhattuk, milyen rendszerkövetelményeket támaszt majd elénk a júniusban boltokba kerülő Batman: Arkham Knight. Most pedig megnézhetjük, milyen részletességet kínál majd az Ultra beállítás, 4K-ban.

Remekül fogy a Resident Evil Remastered

Kiválóan szerepel a kasszáknál a Resident Evil januárban megjelent HD-újrafeldolgozása. A Capcom tájékoztatása szerint az újból kiadott első részből eddig több mint egymillió példány talált gazdára.