The Long Dark alfateszt

Dragon Age: Inquisition - a craftolás rejtelmei

A megjelenés közeledtével a BioWare két kézzel szórja a Dragon Age: Inquisition látnivalóit: a hét elején a karakterkészítőt csodálhattuk meg mozgásban, ám most a tárgykészítésbe nézhetünk bele.

Civilization: Beyond Earth - traileren az újdonságok

A Firaxis három hét múlva megjelenő stratégiájában a világűr meghódítása vár ránk, a fejlesztők most egy tízperces előzetesben magyarázzák el, hogy miben változott a megszokott mechanika. Időrabló játékkal lesz dolgunk.

Xbox One-ra is megjelenhet a DayZ

Még augusztusban, a Gamescom idején jelentette be a DayZ atyja, Dean Hall, hogy PlayStation 4-en is tiszteletét teszi a zombis túlélőjáték. Akkor valamiért a Bohemia mélyen hallgatott az xboxos verzióról, pedig lesz ilyen is.

A rajongóknak szól majd a Dead Rising-film

Azt már tudjuk egy ideje, hogy film készül a Dead Rising alapján, és augusztusban már a rendező kilétére is fény derült. Most ő beszélt egy kicsit a munkájáról, elmondta, milyen koncepció mentén készül az adaptáció.

Sci-fi film készül a Tetris alapján

Idén ünnepli a Tetris a harmincadik születésnapját, ennek apropóján érkezett a bejelentés, hogy film készül a népszerű puzzle-játék alapján. Mondjuk a Torpedó után ezen meg sem kellene lepődnünk...

HWSW: Bemutatkozik a Windows 10

Egy keddi sajtóeseményen a Microsoft megmutatta, hogy képzeli el a Windows jövőjét. Ígéretekből nem volt hiány, az átütő újdonságokból azonban egyelőre csak keveset mutatott a cég - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Még ebben a hónapban elrajtol a Dreamfall Chapters

Nem mintha unatkoznánk októberben, hiszen így is rengeteg játék jelenik majd meg a hónap folyamán, azonban a Red Thread Games még rátesz erre egy lapáttal: húsz nap múlva rajtol a Dreamfall Chapters.

F1 2014 - rajtad múlik, ki lesz a győztes

Idén még "csak" az előző generációs Forma 1-es játékkal játszhatunk, de legalább erre már nem kell sokat várnunk. Suhanó autók, üvöltő motorhangok: ezt kínálja az F1 2014 új trailere.

Launch traileren a Shadow of Mordor

Ma jelenik meg az utóbbi idők egyik legjobban várt a játéka, a Middle-earth: Shadow of Mordor. Természetesen a szokásoknak megfelelően a megjelenésre megérkezett a játék leglátványosabb trailere.

Újabb F.E.A.R. Online béta közeleg

Nagyon régen kaptunk már hírt a F.E.A.R. Online felől, melyet a dél-koreai Inplay fejleszt. A játék a tavaszi béta után a jövő héten újabb lehetőséget ad a kipróbálásra, de a megjelenésre sem kell már sokat várni.

Tartalmas játék lesz a Battlefield: Hardline

Steve Papoutsis a Visceral Gamestől elárulta, milyen többjátékos tartalmakkal is fog elindulni a jövő tavaszra csúsztatott Battlefield: Hardline. Úgy tűnik, tartalomban nem lesz hiány a játékban.

Blogajánló: A fantasztikus négyes

Megérkezett a heti blogválogatás, melyhez ezúttal godach, DarkLord, Norbiii és Neurotic közreműködésével érkeztek tartalmak. A négy mű mellett ezúttal egy kihívást is találtok majd. Jó szórakozást kívánunk!

Aranylemezen a Borderlands: The Pre-Sequel!

A két Borderlands között játszódó történet fejlesztése befejezettnek tekinthető, így megkezdődhet a sorozatgyártás, hogy október végére a polcokra - majd onnan kosarunkba - kerülhessenek a játékot hordozó dobozok.

Dragon Age: Inquisition - íme, a karakterkészítő

Félórás bemutató készült a Dragon Age-széria hamarosan érkező folytatásának karakterkészítőjéhez. Ez még nem minden, ugyanis a második videóban még közel húsz perc játékmenet is vár titeket!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez is eljött végre: szerdán már október lesz, ami azt is jelenti, hogy elképesztő játékzuhatagnak nézünk elébe! Mindennek az előszelét már most is érezni, a következő napokban is lesz néhány finom megjelenés.

Brit toplista: a FIFA 15 legyőzte a Destinyt

A brit legalább olyan focinemzet, mint a magyar, ami meg is látszik az eladásokon. A Bungie sci-fi shooterének egyeduralma megtört, a FIFA 15 átvette a vezetést, hovatovább jobban nyitott, mint a tavalyi rész.

The Evil Within - minden golyó számít

Túlélési segédlet kezdőknek - röviden így foglalhatjuk össze Shinji Mikami horrorjátékának legfrissebb előzetesét. A videó rávilágít arra, hogy takarékoskodnunk kell a lőszerrel és más, szűkmarkúan mért erőforrásokkal.

Hibamentes lesz a startkor a Battlefield: Hardline

Mármint használható lesz a multiplayere a megjelenéskor, nem úgy mint a Battlefield 4-é, amit gyakorlatilag félkész produktumként küldtek a boltokba. A Visceral szerint nincs miért aggódnunk.

A napi Shadow of Mordor-látnivalók

Az idei hét egyik legnagyobb megjelenése a Middle-earth: Shadow of Mordor, és belátjuk, innen már semmi sem ment meg minket a masszív spoilerektől. Ha mindez nem érdekel, akkor friss gameplay lesz a jutalmad.

Még több Child of Light-szerű játék jöhet

Habár a Ubisoft-féle Child of Light közel sem kapott annyi figyelmet, mint a Watch Dogs, a mesés szerepjátékot jól fogadták a kritikusok és a játékosok egyaránt, így a jövőben több hasonló alkotás várható a franciáktól.

Assassin's Creed: Rogue - valószínűleg PC-re is jön

Noha hivatalosan még nem jelentették be az Assassin's Creed: Rogue-ot PC-re, korábban a Ubisoft sem zárta ki, hogy előbb-utóbb készülhet a játékból számítógépes változat, a hétvégén pedig újabb források árulkodtak erről.

Alaposan visszaeshetnek a Call of Duty-eladások

Habár az Activision évről évre talál valami adatot, ami miatt az aktuális Call of Duty-epizód rekorder lehet, az igazság az, hogy a sorozatnak egyre nehezebb maga mellé állítani a játékosokat.

NBA 2K15 - két és fél percnyi kedvcsináló

Már csak párat kell aludni, és boltokba kerül az 2K Sports legújabb kosárlabdajátéka. A minap egy új trailer is befutott a játékhoz, amiben több mint két percen keresztül nézegethetünk látványos mozdulatokat és kosarakat.

Heti hírösszefoglaló - 39. hét

Eseménydús hetet tudhatunk magunk mögött: bejelentették az új Total Wart, szörnyülködhettünk az ősszel érkező játékok extravagáns gépigényein és megtudtuk, hogy jövő év elején könnyes búcsút veszünk a PS Home-tól.

Alien: Isolation - Amandát megint levadásszák

Szinte minden napra jut némi hátborzongató látnivaló az Alien: Isolationről. Ezúttal egy bővített TV-reklámot mutathatunk be, amelyben Amanda Ripley pályafutása ismét csúfos véget ér. Az, hogy nehéz a játék, nem kifejezés.