Ahogy még sosem láttad a konzolodat

Előzetesen a Batman: Assault on Arkham

Nem szoktunk rajzfilmes trailereket mutatni, de ez esetben kivételt teszünk, a Batman: Assault on Arkham ugyanis a Batman: Arkham Asylum történetén és világán alapszik majd.

Kétmillió játékosnál a Final Fantasy XIV

Úgy tűnik, jól döntött a Square Enix, mikor elhatározta, hogy reseteli a Final Fantasy XIV-et: az A Realm Rebornnak hála mára több mint kétmillió regisztrált játékost tudhat maga mögött az MMO.

BloodRayne-bejelentést teaselnek

Nagyon úgy néz ki, hogy készül az új BloodRayne, a hírben viszont az a furcsa, hogy a bejelentést a BlazBlue-játékokat és a Persona 4 Arenát is fejlesztő Arc System Works teaseli.

Mégis feltámad a BioShock-film?

Miután a BioShock-mozifilm előkészületei évekkel ezelőtt megrekedtek, joggal hihettük azt, hogy nem lesz az adaptációból semmi. A Sony Pictures legfrissebb domainbejegyzései mégis bizakodásra adnak okot.

Bound by Flame - mindenki egy hősért kiált

A szombat Bound by Flame-nap. Így megy ez már hetek óta, s ezúttal sem kellett csalatkoznunk a Spiders csapatában. Mozgókép helyett öt állóképet kaptunk az akció-RPG-ről, melyek a hőstípusokat mutatják be.

Fél órán át mozog a Wolfenstein: The New Order

A Bethesda a minap egy livestream keretében hosszabban is megmutatta a Wolfenstein: The New Ordert, így egy félórás, tömény gameplay jelenetekkel tarkított videóval gazdagodtunk. Egyre jobban tetszik nekünk ez a játék.

9 ezren dolgoznak a Ubisoftnál

Ahogy azt eddig is sejteni lehetett, a Ubisoftnál rengetegen dolgoznak, a kiadó számos fejlesztőstúdiót üzemeltet világszerte, ezek sokszor kooperálva építgetik a cég AAA-kaliberű projektjeit.

Amerika: élen a Titanfall, de a PS4 veri az Xboxot

Hajszálnyit, de nőtt az amerikai játékpiac márciusban: erős volt a hardver- és a kiegészítőrészleg, miközben a játékeladások a frissen megjelent slágercímek ellenére is csökkentek a tavalyi évhez képest.

Próbáld ki a Mad Bulletset a PlayIT-en, és nyerj!

A magyar isTom Games fel akarja támasztani a fénypisztolyos játékokat a legnépszerűbb eszközökön, az okostelefonokon és a tableteken. Ha a tavaszi PlayIT-en kipróbálod a Mad Bulletset, Xbox One-t nyerhetsz.

Megérkezett a GRID 3 teasere?

A Codemasters bejelentésre készül, és ennek nyomán egy teaser videó látott napvilágot a GRID YouTube-csatornáján. Lehetséges, hogy az autós sorozat harmadik részével van dolgunk? Egy kisebb összeget tennénk rá.

Készül az új Prince of Persia?

A pletykák szerint végre folytatódhat a Prince of Persia-sorozat, eddig annyit lehet tudni, hogy az új rész egy oldalnézetes játék lesz, és a UbiArt Framework motor fut majd alatta.

Rövid teaseren a Risen 3

Rövid teaser előzetest kapott a Risen harmadik része, ami ugye azt szokta jelenteni, hogy hamarosan érkezik majd egy hosszabb trailer is. Addig érjük be ezzel, pont elég intenzív ez a húsz másodperc is!

Újabb dobozos kiadást kap a Minecraft

A Mojang bejelentette, hogy május közepén PlayStation 3-ra is kiad egy dobozos változatot a Minecraftből, sőt már a PS4-es és a PS Vitás verziók bolti megjelenését is belengették a fejlesztők.

Alien: Isolation - oh, azok a hetvenes évek!

Befutott az Alien: Isolation legújabb fejlesztői naplója, melyből kiderült, hogy miért hasonlít annyira a játék az 1979-es filmhez. Hogy látták akkoriban a jövőt a készítők, miért vannak az alkotásban katódcsöves monitorok?

The Evil Within - fogd a fejszét, és fuss

Négy új screenshotra tettük rá a mancsunkat a Tango Gameworks nyáron érkező túlélőhorrorjáról. Bár most nincsenek nyakon öntve vérrel a látnivalók, a folyamatosan szorongató fenyegetést szinte a bőrünkön érezzük.

Bemutatkozik a The Last of Us utolsó DLC-je

Május közepén a The Last of Us megkapja a harmadik és egyben utolsó DLC-jét, a Grounded Bundle-t, amely elsősorban a többjátékos módra koncentrál, de a kampányt is végigvihetjük vele egy új nehézségen.

Már tölthető a Trials Fusion

A RedLynx ügyességi motoros játéka már elérhető konzolokra, ráadásul 60 fps-sel szalad minden platformon. A srácok csak a felbontással trükköztek, egyben azonban hasonlóak: iszonyúan addiktív programmal van dolgunk.

Kiszállt a Sony a Square Enixből

Merthogy egészen eddig benne volt, illetve mondhatjuk azt is, hogy részben az övé volt: a Sony Computer Entertainment ma jelentette be, hogy eladta a Square Enix-részvényeit egy japán befektetőcégnek.

Fontos üzenete van a Watch Dogs-csúszásnak

A The Division fejlesztői szerint fontos üzenete van a Watch Dogs-csúszásnak, hiszen az, hogy a Ubisoft óriási veszteségek árán is bevállalta a késést, arra utal, hogy a minőség a legfontosabb neki.

Child of Light - traileren Lemuria világa

A Child of Light Lemuria varázslatos világán játszódik, ahol egy apró leányzóból is hősnő válhat. Színpompás erdők, ködös mocsarak és sötét erdők váltják egymást, így a változatossággal nem lesz gond.

Brit toplista: megint vezet a Titanfall

A múlt héten megjelent Xbox 360-as verzió felpörgette csöppet a Titanfall eladásait, a játék így még az aktuális - és állandó favoritnak számító - LEGO-játékot is megelőzte a brit toplistán.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A közepesen mozgalmas április egy újabb hetéhez érkeztünk, ennek megfelelően elkészült a soron következő játékmegjelenési listánk is. Lesz néhány érdekes cím a napokban!

Batman: Arkham Origins - az új DLC első félórája

A jövő héten érkezik a Batman: Arkham Origins következő DLC-je, a Cold, Cold Heart, melyben igazságosztónk Mr. Freeze-zel csap össze. Ha kíváncsi vagy, hogy mit tartogat számodra a DLC első félórája, kattints!

Bound by Flame - még mindig a harc

Minden hétvégén kapunk némi kedvcsinálót a Bound by Flame-ről, ezúttal sincs ez másképpen. A Spiders Studios rendkívül büszke a Bound by Flame harcrendszerére, ezt úton-útfélen hangoztatja is.

The Last Guardian - dátumbejelentés hamarosan?

Végre egy olyan pletyka is érkezett a The Last Guardiannal kapcsolatban, ami arról szól, hogy mi történik majd a játékkal, és nem arról, hogy mi nem. Állítólag hamarosan megtudjuk a megjelenési dátumát.