Risen 3: Titan Lords teszt

2015-ben jöhet a Disney Infinity Star Wars kiadás

A legújabb információk szerint a Disney és a Lucasfilm egyesülésének új szerelemgyermeke születhet, mely akár már két év múlva felbukkanhat a Disney Infinity Csillagok háborújára fókuszáló részének keretein belül.

Költözhet a Comic-Con?

Az évek óta a kaliforniai San Diego-ban megrendezett Comic-Con 2016 után új helyszínen kerülhet megrendezésre, a rendezvény helyszínéül szolgáló város ugyanis leszavazta a kongresszusi központ kibővítését.

CoD: Advanced Warfare - harc az ellátmányokért

Habár alapvetően a Call of Duty: Advanced Warfare XP-rendszere nem különbözik sokban a Ghosts multiplayerétől, - exoskeletonok ide, látványosabb grafika oda -, azért a véletlenszerűen ledobott ellátmányok feldobják a játékmenetet.

Destiny - miért érdemes a PlayStationt választani?

Hát azért, mert egy csomó exkluzív tartalmat kapsz a Sony masináján, az xboxosok pedig majd irigykednek rád. Az új videóban bemutatnak pár ilyen csecsebecsét, de ez még csak a jéghegy csúcsa.

Frissítve: Dragon Age: Inquisition - ilyen a multi

A Mass Effect 3-hoz hasonlóan a Dragon Age: Inquisition is négyfős kooperatív móddal kerül a boltokba, az akciódúsnak ígérkező, csapatalapú mókában különféle kazamatákat tisztíthatunk meg a szörnyetegektől.

Novemberben jön az Escape Dead Island

Megjelenési dátumot kapott az Escape Dead Island, mely egyfajta spin-offja lesz a fő sorozatnak. A cel-shaded grafikával megáldott TPS-t már idén ősszel kipróbálhatjuk.

Íme, a szeptemberi PS Plus kínálat

A szokásoknak megfelelően egy héttel a váltás előtt a Sony bejelentette, milyen játékok kapnak helyet jövő hónapban a PS Plusban. Ezúttal kevesebb AAA-kategóriás címet kapunk, de panaszra így sincs okunk.

Pénteken leleplezik az új Saints Row játékot?

Úgy tűnik, pénteken bemutatja új játékát a Saints Row és a Red Faction játékokról híres Volition. A hétvégén megrendezésre kerülő PAX Prime hivatalos programjából derült ki, hogy leleplezésre készül a cég.

The Evil Within - a gonosz hangjai

A Bethesda nem spórol, ha szinkronról vagy szó: ismert és kevésbé ismert művészek kölcsönzik a The Evil Within szereplőinek hangját. A legnagyobb név az Oscar-díjra jelölt Jackie Earle Haley, akit a Lincolnból ismerhetünk.

Az arénák életre kelnek az NHL 15-ben

Ahogy most is, a korábbi NHL-játékokban sem volt gond a játékosanimációval, ellenben a szépszámú nézősereg csak statikus bábúként funkcionált, megtörve ezzel az illúziót. Az idei részben már tényleg autentikus stadionok lesznek.

Megvan a LEGO Batman 3 dátuma

Brainiac november közepén kezdi meg ámokfutását, eltökélt szándéka az, hogy összezsugorítsa Földünk nagyvárosait. A DC-univerzum szuperhősei összefognak ellene, igazi sztárparádé várható.

Ismét akadozik a PlayStation Network

A vasárnapi DDoS támadás és a gépleszállítás után úgy tűnt, kezd helyreállni a hányattatott sorsú PlayStation Network állapota, de a Sony ma újabb - igaz, apróbb - problémákat jelentett az európai gamer közösségnek.

Képeken a Dark Souls II legújabb DLC-je

A Dark Souls II - Crown of the Old Iron King letölthető tartalma a mai napon indul útjára a PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon. Ennek örömére a Form Software néhány kép mellett új adatokkal látta el a rajongókat.

A játékiparba is betört a jegesvödör

Az amiotrófiás laterálszklerózis megfékezése érdekében végzett kutatásokat támogató kezdeményezés bejárta a Földet, csak idő kérdése volt, hogy a kihívás elérje a játékipar nagyjait is. Vessetek egy pillantást rájuk!

Brit toplista: élen az új Diablo-kiadás

Végre történt valami a múlt héten, voltak játékmegjelenések, és ennek megfelelően a brit játékeladási toplistán is akadnak változások. A Diablo III: Ultimate Evil Edition az élen nyitott természetesen.

Frissítve: Végül az Amazon veszi meg a Twitchet

Csak kapkodjuk a fejünket: a legfrissebb lapértesülések szerint nem is a Google fogja megvenni a Twitchet, hanem az Amazon. A két fél állítólag rövidesen bejelenti az egymilliárdos felvásárlás hírét. (Update: a hír hivatalos.)

Dátumot kapott a The Legend of Korra-játék

Az IGN jóvoltából napra pontosan kiderült, mikor válik letölthetővé a The Legend of Korra játékváltozata, amit az Activision megbízásából a Platinum Games srácai fejlesztenek nekünk.

A Galaxis őrzői filmkritika

A Marvel megbízhatóan szállítja a folyamatosan, azonos minőségben készülő képregény adaptációit, de vajon elég ez ahhoz, hogy valóban jó filmeket nézzen a közönség? Megnéztük a Galaxis őrzőit, hogy kiderítsük mi a válasz.

NBA 2K15 - a stúdióban Shaquille O’Neal

Shaquille O’Neal nemcsak a Shaq Fu folytatásában parádézhat majd, az NBA 2K15-ben is feltűnik, konrétan a meccs előtti felvezető műsorban Ernie Johnson oldalán fog bohóckodni. Mindebből az új trailer ad ízelítőt.

Elkészült a Destiny

Most már senki sem ment meg minket attól, hogy szeptemberben belevessük magunkat a Destinybe, a játék elkészült, most már csak a lemezek sokszorosítása van hátra, semmi más.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy közeleg az iskola rajtja és a nyár vége, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is - logikus, hiszen nyáron nem lehet tanulás helyett játszani. Lássuk a vakáció utolsó hetének premierjeit!

Blogajánló: Kritikusan a játékiparról

Közeledik a nyár vége, jövő héten ilyenkor már a tanév is elkezdődik, így élvezzétek még ki kicsit a szabadidőtöket. Az időjárás már jóindulattal sem nevezhető strandidőnek, de ne aggódjatok, jövőre is lesz nyár.

Japánban már búcsúzkodik a PlayStation Home

A PlayStation 4-érában már nem számol a Sony a PlayStation Home-mal, a szolgáltatást először Japánban és más ázsiai országokban fogja lelőni jövő márciusban. Azért egy utolsó nagy buli még vár a rajongókra.

Helyreállt a PSN, csúszik a karbantartás

A Sony szerint helyreállt a PlayStation Network, a mára tervezett karbantartást pedig elhalasztották. A Lizard Squad közben kihúzta a gyufát: bombatámadással fenyegetett, állítólag már az FBI is nyomoz az ügyben.

Előzmény lesz az új Yakuza-játék?

A Sega bejelentette, hogy készül a japán szervezett bűnözés világába kalauzoló sorozatuk következő része, a Yakuza Zero: The Oath’s Place. A cím alapján sejteni lehet, hogy ezúttal egy előzménytörténetet kapunk.