GRID Autosport teszt

BioShockot teasel a Take-Two?

A BioShock-sorozat kiadója, a 2K egy meglehetősen árulkodó képet lőtt fel a Twitterre. Egy hirdetésről van szó, amely játékbeli Rapture-ben található a Poseidon Plaza falán. Hamarosan bejelentésnek örülhetünk?

Fejlesztői naplón a Far Cry 4

Elstartolt a Far Cry 4 fejlesztésének kulisszatitkait ecsetelő videósorozat, az első részből megismerhetjük a nepáli kultúrát, amelyből inspirációt merítettek a Ubisoft Montreal illetékesei. És igen, a helyiek még állatot is áldoznak.

A Google megvette a Twitchet?

Több forrásból is úgy tudjuk, hogy a keresőóriás egymilliárd dollárért megvásárolta a népszerű livestreaming szolgáltatót, így a Twitch immáron a YouTube-birodalom részét képezi. A pontos részletek még nem ismertek.

Mindenki számára nyitva áll a Destiny bétája

A Destiny bétaverzióját immáron mindenki letöltheti a PSN-ről és az Xbox Live-ról, nem szükséges kódok után kutatni. Annyi megkötés van csupán, hogy PS Plusszal vagy Xbox Live Gold-előfizetéssel kell rendelkezned.

Sigourney Weaverék mesélnek az új Alien-játékról

Az 1979-es film szereplői anekdotáznak egy picit a következő videóban, és kifejtik a véleményüket a Creative Assembly játékáról is. Egyébként Sigourney Weaver és a többiek a szinkronmunkálatokból is kiveszik a részüket.

PSN-hack 2011 - további 15 milliós kompenzáció

A Sony Computer Entertainment America közel 15 millió dollár értékű digitális tartalom elajándékozása mellett döntött kártérítésként azok számára, akiket a 2011-es PlayStation Network-hackelés érintett.

Tizenkét percig mozog a Risen 3: Titan Lords

A német Piranha Bytes egy nagyobb lélegzetvételű gameplay bemutatóval jelentkezett a Risen harmadik részéről. Az ígéretek szerint a Titan Lords visszatér a gyökerekhez, sallangok nélküli fantasy RPG-t kapunk a pénzünkért.

Megvan az Uncharted-film pontos dátuma

Egy hete kaptuk a fülest, hogy jövőre kezdik forgatni az Uncharted-filmet, ma pedig már a premier dátumát is megerősítette a Sony Pictures. A Csodálatos Pókember harmadik részének csúszása jót tett a filmadaptációnak.

Megjött az Entwined PS3-as és PS Vitás verziója

Amilyen hirtelen érkezett meg az Entwined PS4-es kiadása, annyira váratlanul futott be a PS3-as és a PS Vitás átirat is: a Sony legújabb stúdiójának játéka mától az összes PlayStation-platformon elérhető.

Késik a Battlefield 4 utolsó DLC-je is

Nemcsak a Battlefield: Hardline és a Dragon Age: Inquisition késik, hanem a Battlefield 4 utolsó DLC-je, a Final Stand is. A jelenlegi tervek szerint az idei év utolsó negyedében válik letölthetővé a kiegészítő.

Destiny - így bétázunk mi

Napok óta nyüstöljük a Destiny bétaverzióját PlayStation 4-en, és egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttünk, hogy három videóban bemutatjuk nektek. Nulla kommentár, nettó gameplay, maximális bénázás.

Csúszik a Battlefield: Hardline és az új Dragon Age

A Visceral Games és az EA bejelentette, hogy csak jövőre jelenik meg a Battlefield: Hardline. A döntés a játékosok visszajelzései alapján született, még több fejlesztési időre van szükség az FPS tökéletesítéséhez.

Holnap indul újra a Destiny bétája

Karbantartási munkálatok miatt leálltak a Destiny béta szerverei, de pánikra semmi ok, holnap folytatódik a móka. Most már az Xbox 360- és Xbox One-tulajok is csatlakozhatnak a játékhoz.

2015-től nem büntetik a kalózkodást a briteknél

A jövő évtől kezdődően a briteknek nem kell többé aggódniuk a kopogtató egyenruhás úriemberek és hölgyek látogatásától, ha buzgón osztják (mások) digitális javait. A szigetországban ugyanis ezt nem büntetik többé.

Silicon Valley első évad - sorozatajánló

Két szilícium-völgyi cég verseng az ötletedért. Az egyik kétszázezer dollárt fizetne a részvényeid 5%-áért, és segítene megvalósítani az álmod. A másik azonnal kivásárolna belőle tízmillióért. Te melyiket választanád?

Blogajánló: Egy kis múlt, egy kis jövő

Örömmel olvastam nagyszerű bejegyzéseiteket, és ismét sikerült négyet kiemelni, melyeket most veletek is megosztanék. Lesz filmajánló a múltból, Troika Games-visszatekintés, de összefoglaló az év további játékairól is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Steam kínálata ugyan most is zsúfolásig tele lesz indie címekkel, említésre méltó próbálkozás viszont ezek között is csak kevés van. Mutatjuk a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit.

Brit toplista: ötödszörre is Watch Dogs

A játéküzletek két ősellensége, az uborkaszezon és a napfény összefogott egymással, és ez érződik a brit játékeladási toplistán is. Még mindig a Watch Dogs vezet, ez már az ötödik aranyérme.

Így néz ki most a Mighty No. 9

A közösségi finanszírozásból készülő Mega Man-utód fejlesztői rendszeresen bemutatják a Mighty No. 9 aktuális változatát, a legfrissebb build már sokkal csiszoltabb az utolsó verziónál. Most két percig mozog a platformer.

Film készül a Space Invaders alapján

Lapértesülések szerint megfilmesítik az 1978-ban megjelent játéktermi klasszikust, a Space Invaderst. A jogokat a Weed Road és a Safehouse Pictures szerezte meg. Habár a shooternek nem igazán van sztorija, azért bizakodunk.

Heti hírösszefoglaló - 29. hét

A hét legfontosabb eseménye talán az volt, hogy elindult a Destiny bétatesztelése, igaz, egyelőre csak PlayStaion-platformokon elérhető. Emellett még mindig tart nyereményjátékunk, melyhez nem késő csatlakozni.

Parkour-igazgatót nevezett ki a Ubisoft

Chief Parkour Officert, vagyis parkour-igazgatót nevezett ki a Ubisoft, az úriember nemcsak tanácsadói szerepet tölt majd be a cégnél, de ő felel az Assassin's Creed Experience elkészítéséért is.

Majdnem kirúgták Bobby Kotickot

Majdnem kirúgták tavaly Bobby Kotickot, az Activision-Blizzard vezérigazgatóját. Persze nem a munkája miatt, Kotick a Vivendi vezetőivel kapott össze, méghozzá az utóbbi cég Activision-részvényei kapcsán.

FIFA 15 - a játékosok is érző emberek

A FIFA 15 focistái nem csupán statikus viaszbabák, a külvilág tudtára adják érzelmeiket. Ha nem sikerül egy akció, dühöngenek, ha gólt lőnek, örömmámorban úsznak majd, de minden változik a mérkőzés előrehaladtával.

A heti galériafrissítés

Előhozakodhatnék egy nyári kánikulával kapcsolatos közhellyel, de nem teszem - a hírünkben úgyis a képeken a lényeg, minden más mellékes. Itt lesz a The Last of Us: Remastered, a Risen 3 és a Titanfall új DLC-je is.