The Evil Within teszt

Jönnek a zombik a CoD: Advanced Warfare-be

Noha általában a Treyarch-féle Call of Dutykban találunk zombimódot, nagyon úgy néz ki, hogy a Sledgehammer is egy hasonló kooperatív mókában gondolkodik az Advanced Warfare-ben. Már egy kiszivárgott trailerrel szolgálhatunk.

Ed Zarick nem tud leállni, itt az Xbook Duo

Ed Zarick az Xbook One és a PlayBook 4 befejezése után sem hagyott fel a kísérletezéssel, ezúttal az előző és az új generációs Xboxot csomagolta egybe, hogy aztán egyetlen laptopot csináljon belőlük.

Shadow of Mordor - jön a Lord of the Hunt DLC

A Monolith jóvoltából még idén kiegészül a Middle-earth: Shadow of Mordor. A Lord of the Hunt névre keresztelt csomagban Torvin, a törpe vadász históriájával ismerkedhetünk meg és meglovagolhatjuk a trollokat is.

Hivatalosan is törölték a Prey 2-t

Ha eddig abban reménykedtél, hogy a Human Head Studios egyszer csak befejezi a Prey 2-t, akkor el kell szomorítanunk. A Bethesda fejese, Peter Hines nemrégiben hivatalosan is megerősítette, hogy a játékot elkaszálták.

Jelentkezz az Assassin's Creed cosplay versenyre!

Ha szereted az Assassin’s Creed-sorozatot és némi alkotókedv is szorult beléd, akkor a PlayON cosplay versenyét neked találták ki: értékes nyereményekért saját jelmezt kell készítened. Jelentkezési határidő: a mai nap!

Aranyon a Far Cry 4, ilyen lesz a kompetitív multi

A Ubisoft bejelentette, hogy a Far Cry 4 munkálatai befejeződtek, sőt a PvP-re kihegyezett multiplayerről is részletekkel szolgált. 5v5-ös küzdelmekben vehetünk részt és a megjelenéskor 10 térkép áll a rendelkezésünkre.

HWSW: Visszavonják a netadó-javaslatot

Meghátrál a kormány internetadó ügyben, a jövő évi adótörvény-módosítások egyik legvitatottabb eleme ezzel kikerül a Parlament elé terjesztendő végleges adócsomagból, írja a nagytestvérünk, a HWSW.

Kilencmilliónál jár a Watch Dogs

A Ubisoft legfrissebb pénzügyi jelentéséből kiderül, hogy a 2015-ös üzleti év első felében 65 százalékkal növekedtek a cég eladásai. A Watch Dogs is remekül teljesít, már 9 millió példányt szállítottak le a boltoknak.

Íme, a novemberi Games with Gold kínálata

Az Xbox Live Gold felhasználói novemberben ismét két játékot tölthetnek le térítésmentesen. Az Xbox One-osok ráadásul egy vadiúj indie alkotással gazdagodhatnak, míg az Xbox 360-asok egy közkedvelt shootert zsákolhatnak be.

Élőszereplős traileren a CoD: Advanced Warfare

A Sledgehammer alkotása a jövő héten landol a boltokban, de az Activision még nem állt le a kedvcsinálókkal. A legújabb élőszereplős trailert az a Peter Berg rendezte, akinek a Lone Survivor című filmet köszönhetjük.

Heti akciók és leárazások - Halloween Special

Elindult az évente hagyományosan megrendezett Steam Halloween Sale, melyhez ezúttal mások is csatlakoznak. Fáradjatok beljebb és szemezgessetek a Gamekapocs által összegereblyézett akciók és leárazások tömegéből!

Megérkezett a YouTube-ra a 60 fps

A megduplázott másodpercenkénti képkockasebesség bizony látványos különbségeket mutat a YouTube-ra szánt felvételek élvezeti értékében, melyet két videó segítségével be is mutatunk nektek. Jó szórakozást!

Resident Evil Remastered - íme, a második trailer

Megkapta a második hosszabb - igaz, japán nyelvű - kedvcsinálóját a Resident Evil Remastered. A jövő év elején érkező remake a 2002-es GameCube-verziót veszi alapul, ám a látványt modern szintre hozza.

Végleg bezárt az Xbox Entertainment Studios

Most már tényleg búcsút inthetünk az Xbox saját készítésű TV-sorozatainak, mivel a két megmaradt tag, Nancy Tellem és jobbkeze, Jordan Levin is elhagyta a fedélzetet. Dugába dőlt a megmaradt sorozatok megmentésének terve.

BioShock Infinite: Complete Edition a jövő héten

A Take-Two a pénzügyi jelentése kapcsán emlékeztetett minket, hogy napokon belül a boltokban lesz a BioShock Infinite minden földi jóval megpakolt kiadása. Egyedül a PC-sek zsörtölődhetnek, hisz' ők nem kapnak belőle.

Bemutatkozik a Destiny első kiegészítője

Az Activision és a Bungie hivatalosan is lerántotta a leplet a Destiny első kiegészítőjének tartalmáról: kapunk új küldetéseket, új multiplayer pályákat, mindenféle cuccot, és a szintsapkát is kitolták a készítők.

The Crew - teljesítmény, alkalmazkodás és stílus

A címben szereplő három dolog szükséges ahhoz, hogy igazán sikeres legyél a The Crewban. Tereptől függően, mindenki ki akarja szipolyozni az utolsó cseppet is a verdájából, erre megannyi testreszabási lehetőségünk lesz.

Márciusban jelenik meg a Battlefield: Hardline

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Battlefield: Hardline, ez az EA legutóbbi negyedéves pénzügyi jelentéséből derült ki. A Star Wars: Battlefront 2015 utolsó negyedévében, a Battlefield 5 pedig 2016 végén érkezik.

Dying Light - törölték az előző generációs portokat

A Techland lemondott a nyitott világú zombis címének PS3-as és Xbox 360-as portjáról. A csapat elmondása szerint a régi konzolokban egyszerűen nincs elég szufla az ambiciózus Dying Light futtatásához. Sajnáljuk.

CoD: Advanced Warfare - mire jó a szezonbérlet?

Az Activision külön előzetest szentelt a Call of Duty: Advanced Warfare-hoz váltható season passnek, amellyel hozzáférhetünk a megjelenés után érkező négy DLC-hez és egy exkluzív térképhez a premier napján.

Még idén elkezdődik a Telltale-féle Trónok harca

Az ember azt hinné, hogy október végén már nem érik meglepetések az év játékmegjelenési menetrendjét illetően, erre a Telltale bedob egy kisebb bombát: a fejlesztők szerint még idén elkezdődik a Game of Thrones-sorozatuk.

Kevesebben rendelték elő az új Call of Duty-t

A Call of Duty: Ghosts után az új rész, az Advanced Warfare is alulteljesíthet majd eladások terén, legalábbis az eddigi adatok szerint. A játékot kevesebben rendelték elő, mint az előző részt.

Négy percig mozog a Far Cry 4

Patrik Méthé, a játék rendezője megosztja velünk az öt kedvenc pillanatát a november közepén érkező Far Cry 4-ből. A kapcsolódó négyperces videoanyagban természetesen lesz látnivaló is bőven.

Imádják a nők a mobiljátékokat és az RPG-ket

Az amerikai SuperData Research éves statisztikái szerint a férfiak több MMO-t és FPS-t játszanak, míg női versenytársaik a mobiljátékok és az RPG-k gyűrését szeretik jobban. Ti milyen műfajban toljátok?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk október utolsó hetéhez. Baromi sűrű hónapon vagyunk túl, és ugyancsak sűrűnek nézünk elébe, de addig is lássuk, milyen játékok futnak majd be még a következő napokban!