Miért kellett a Microsoftnak a Mojang?

Dragon Age: Inquisition - a craftolás rejtelmei

A megjelenés közeledtével a BioWare két kézzel szórja a Dragon Age: Inquisition látnivalóit: a hét elején a karakterkészítőt csodálhattuk meg mozgásban, ám most a tárgykészítésbe nézhetünk bele.

A rajongóknak szól majd a Dead Rising-film

Azt már tudjuk egy ideje, hogy film készül a Dead Rising alapján, és augusztusban már a rendező kilétére is fény derült. Most ő beszélt egy kicsit a munkájáról, elmondta, milyen koncepció mentén készül az adaptáció.

Sci-fi film készül a Tetris alapján

Idén ünnepli a Tetris a harmincadik születésnapját, ennek apropóján érkezett a bejelentés, hogy film készül a népszerű puzzle-játék alapján. Mondjuk a Torpedó után ezen meg sem kellene lepődnünk...

F1 2014 - rajtad múlik, ki lesz a győztes

Idén még "csak" az előző generációs Forma 1-es játékkal játszhatunk, de legalább erre már nem kell sokat várnunk. Suhanó autók, üvöltő motorhangok: ezt kínálja az F1 2014 új trailere.

Launch traileren a Shadow of Mordor

Ma jelenik meg az utóbbi idők egyik legjobban várt a játéka, a Middle-earth: Shadow of Mordor. Természetesen a szokásoknak megfelelően a megjelenésre megérkezett a játék leglátványosabb trailere.

Tartalmas játék lesz a Battlefield: Hardline

Steve Papoutsis a Visceral Gamestől elárulta, milyen többjátékos tartalmakkal is fog elindulni a jövő tavaszra csúsztatott Battlefield: Hardline. Úgy tűnik, tartalomban nem lesz hiány a játékban.

Blogajánló: A fantasztikus négyes

Megérkezett a heti blogválogatás, melyhez ezúttal godach, DarkLord, Norbiii és Neurotic közreműködésével érkeztek tartalmak. A négy mű mellett ezúttal egy kihívást is találtok majd. Jó szórakozást kívánunk!

Destiny DLC-szivárgás - reagált a Bungie

A Bungie reagált azokra a jelentésekre, amik szerint a játékosok a későbbi DLC-kkel kapcsolatos utalásokat találtak a játékban. A rövid állásfoglalás után hamarosan többet is megtudhatunk majd - ígérték.

Aranylemezen a Borderlands: The Pre-Sequel!

A két Borderlands között játszódó történet fejlesztése befejezettnek tekinthető, így megkezdődhet a sorozatgyártás, hogy október végére a polcokra - majd onnan kosarunkba - kerülhessenek a játékot hordozó dobozok.

Négy percig mozog a ScreamRide

Együtt üvölthetünk az elmeháborodott pályaszerkesztők munkáját tesztelő, mit sem sejtő utasokkal, ahogy a következő percekben egymás után repülnek ki a vasútból. Egy biztos: a játék után nem megyünk vidámparkba.

Dragon Age: Inquisition - íme, a karakterkészítő

Félórás bemutató készült a Dragon Age-széria hamarosan érkező folytatásának karakterkészítőjéhez. Ez még nem minden, ugyanis a második videóban még közel húsz perc játékmenet is vár titeket!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez is eljött végre: szerdán már október lesz, ami azt is jelenti, hogy elképesztő játékzuhatagnak nézünk elébe! Mindennek az előszelét már most is érezni, a következő napokban is lesz néhány finom megjelenés.

Brit toplista: a FIFA 15 legyőzte a Destinyt

A brit legalább olyan focinemzet, mint a magyar, ami meg is látszik az eladásokon. A Bungie sci-fi shooterének egyeduralma megtört, a FIFA 15 átvette a vezetést, hovatovább jobban nyitott, mint a tavalyi rész.

The Evil Within - minden golyó számít

Túlélési segédlet kezdőknek - röviden így foglalhatjuk össze Shinji Mikami horrorjátékának legfrissebb előzetesét. A videó rávilágít arra, hogy takarékoskodnunk kell a lőszerrel és más, szűkmarkúan mért erőforrásokkal.

Destiny - kiszivárgott a DLC-k tartalma?

Mérget vehetünk rá, hogy a Bungie nem hagyja sokáig parlagon heverni a Destinyt, ráadásul egy programhibának köszönhetően idő előtt fény derült a közeljövőben érkező DLC-k tartalmára is. A bugról videó is készült.

Hibamentes lesz a startkor a Battlefield: Hardline

Mármint használható lesz a multiplayere a megjelenéskor, nem úgy mint a Battlefield 4-é, amit gyakorlatilag félkész produktumként küldtek a boltokba. A Visceral szerint nincs miért aggódnunk.

A napi Shadow of Mordor-látnivalók

Az idei hét egyik legnagyobb megjelenése a Middle-earth: Shadow of Mordor, és belátjuk, innen már semmi sem ment meg minket a masszív spoilerektől. Ha mindez nem érdekel, akkor friss gameplay lesz a jutalmad.

Még több Child of Light-szerű játék jöhet

Habár a Ubisoft-féle Child of Light közel sem kapott annyi figyelmet, mint a Watch Dogs, a mesés szerepjátékot jól fogadták a kritikusok és a játékosok egyaránt, így a jövőben több hasonló alkotás várható a franciáktól.

Assassin's Creed: Rogue - valószínűleg PC-re is jön

Noha hivatalosan még nem jelentették be az Assassin's Creed: Rogue-ot PC-re, korábban a Ubisoft sem zárta ki, hogy előbb-utóbb készülhet a játékból számítógépes változat, a hétvégén pedig újabb források árulkodtak erről.

Alaposan visszaeshetnek a Call of Duty-eladások

Habár az Activision évről évre talál valami adatot, ami miatt az aktuális Call of Duty-epizód rekorder lehet, az igazság az, hogy a sorozatnak egyre nehezebb maga mellé állítani a játékosokat.

NBA 2K15 - két és fél percnyi kedvcsináló

Már csak párat kell aludni, és boltokba kerül az 2K Sports legújabb kosárlabdajátéka. A minap egy új trailer is befutott a játékhoz, amiben több mint két percen keresztül nézegethetünk látványos mozdulatokat és kosarakat.

Heti hírösszefoglaló - 39. hét

Eseménydús hetet tudhatunk magunk mögött: bejelentették az új Total Wart, szörnyülködhettünk az ősszel érkező játékok extravagáns gépigényein és megtudtuk, hogy jövő év elején könnyes búcsút veszünk a PS Home-tól.

Alien: Isolation - Amandát megint levadásszák

Szinte minden napra jut némi hátborzongató látnivaló az Alien: Isolationről. Ezúttal egy bővített TV-reklámot mutathatunk be, amelyben Amanda Ripley pályafutása ismét csúfos véget ér. Az, hogy nehéz a játék, nem kifejezés.

F1 2014 - ilyen lesz az Orosz Nagydíj

Bár nemrégiben már megtekinthettük az F1 versenynaptár egyik új pályáját egy gyorskör erejéig, most nettó gameplayt kaptunk az Orosz Nagydíjnak otthont adó Szocsiról. Egy izgalmas futam bontakozik ki előttünk.

Forza Horizon 2 - az első 15 perc

Makulátlan minőségű gameplay videó érkezett a Playground Xbox-exkluzív autóversenyéről, a Forza Horizon 2-ről. A jövő héten megjelenő játék első negyedórájába tekinthetünk most bele, s abszolút meggyőző, amit látunk.