Life is Strange: E2 - Out of Time teszt

Remekül fogy a Resident Evil Remastered

Kiválóan szerepel a kasszáknál a januárban megjelent Resident Evild HD újrafeldolgozása. A Capcom tájékoztatása szerint az újból kiadott első részből eddig több mint egymillió példány talált gazdára.

Visszaestek az Xbox-eladások

A Microsoft közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, amely az idei év első negyedére vonatkozik. Xboxból kevesebb fogyott, mint tavaly ugyanebben az időszakban, ráadásul itt az árcsökkentés is negatívan csapódott le.

Marvel-játékon dolgozik a Telltale

Újabb nagy halat fogott be a hálójába a Telltale Games, a minap ugyanis bejelentették, hogy összefogtak a Marvellel, így utóbbi címei is a fejlesztőcsapat alapanyagául szolgálhatnak majd.

Destiny - részletek a House of Wolves DLC-ről

A Bungie tegnap este egy livestream keretében újabb információkat árult el Destiny második bővítményéről. A House of Wolvesba egy új hub, a Queen's Bay is bekerül, de új fejvadász-küldetéseket is elvállalhatunk.

Holnap leleplezik az új Overlordot

Most már teljesen biztos, hogy a Codemasters új Overlord-játékot készít: ma megjelent egy teaser videó, melyben az előző részek történéseit foglalják össze, sőt egy pár pillanatra az új játékból is látunk jeleneteket.

Jön az első 3D-s Adventure Time

A Cartoon Network sorozatának legújabb játékadaptációja, az Adventure Time: Finn and Jake immáron teljesen 3D-s környezetben játszódik majd. A fejtörőkre és harcra kihegyezett kaland ősszel veszi kezdetét.

Fejlesztői naplón a King's Quest

Négyrészes videósorozatot bocsájtott útjára a Sierra Games az új King's Questről. Az Odd Gentleman csapata maximálisan tiszteletben tartja az eredeti játékot, így a mesteri narratíváról és a rejtvényekről sem kell lemondanunk.

Kulisszák mögött a Guitar Hero Live

A FreeStyleGames kiadta a Guitar Hero Live első fejlesztői naplóját, melyből kiderül, hogy miért döntöttek a játékban az élőszereplős jelenetek mellett, és hogy mi fán terem a Guitar Hero TV.

Kiegészült a The Evil Within

Ha minden igaz, már letölthető a The Evil Within második DLC-je, amiben végre lezárul Juli Kidman története. A megjelenést launch trailerrel ünnepeljük, ezt is megleshetitek helyben.

Szerinted ki a játékipar legnagyobb szereplője?

Érdekes toplistát állított össze a Newzoo nevű elemzőcég, a játékipari árbevételük alapján rakták sorba a legnagyobb vállalatokat. Mielőtt kattintanál, tippelj egyet, aztán írd meg, hogy eltaláltad-e!

Ilyen lett volna az Alan Wake 2

Érdekes interjút közölt a Polygon, melyben Sam Lake-kel, a Remedy vezetőjével beszélgettek az Alan Wake 2-ről. Lake elárult pár kulisszatitkot is, sőt még egy több mint tízperces videót is mutatott a folytatás prototípusából.

E3 2015: Phil Spencer komoly dolgokat ígér

Phil Spencer, az Xbox-részleg vezetője a Twitteren feltett rajongói kérdésekre elmondta, az idei E3-on sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak majd a belsős fejlesztésű játékok, így számíthatunk egy-két meglepetésre.

Disney Infinity 3.0 - kiszivárogtak a karakterek

Ugyan a Disney hivatalosan még nem leplezte le a Disney Infinity 3.0-t, az egyik kínai webáruház, a Taobao honlapján már felbukkantak a majdani megvásárolható karakterek, köztük olyanok, mint Mickey egér.

Mortal Kombat X - így lesz játszható három új hős

Egy lelkes moddernek köszönhetően három további játszható karakterrel bővítheted a Mortal Kombat X amúgy sem szegényes felhozatalát. Némi ügyeskedés után Baraka, Rain és Sindel is választható lesz a tréning módban.

Life is Strange - jövő hónapban jön az új rész

A Dontnod Entertainment a Life is Strange Twitter-oldalán jelentette be, hogy Max és Chloe párosának misztikummal átszőtt drámája májusban folytatódik a harmadik epizóddal, a Chaos Theoryval.

Brit toplista: átvette a vezetést a Mortal Kombat X

Ahogy az várható volt, a múlt hét megjelenései után átalakult picit a brit játékeladási toplista: a Mortal Kombat X és a GTA V számítógépes változata is megkavarta a dobogós helyezéseket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Erős volt a múlt hét játékmegjelenések szempontjából, talán ennek köszönhető, hogy az összes indie és letölthető fejlesztés átcsúszott a következő napokra. Lássuk a legfrissebb anyagokat!

Képeken a LEGO Jurassic World

Habár a minőségük nem az igaziak, ha kattintotok, tizenkét screenshotot nézhettek meg a júniusban boltokba kerülő LEGO Jurassic Worldről, pontosabban a játék első filmet feldolgozó részéről.

Hivatalos: Phil Harrison elhagyta a Microsoftot

Igazak voltak a márciusi hírek, a Microsoft Xbox-üzletágának európai fejese, Phil Harrison hivatalosan is megerősítette, hogy elhagyja a redmondi vállalatot. A közlemények alapján barátként távozott a cégtől.

Assassin's Creed: Egység könyvkritika

Ha a Ubisoft megfogadja a tanácsomat, gyorsan leszerződteti Oliver Bowdent a következő Assassin’s Creed-játék írójának, hiszen a szerző számtalanszor bizonyította, hogy sekélyes alapanyagból is képes izgalmas regényt rittyenteni.

Újabb kulcsfigura távozott a Gearboxtól

A Borderlands 2 vezető írója után a sorozat egy másik fontos készítője lépett le a Gearboxtól. Matthew Armstrong a hírt a Twitteren hintette el, mint írta, "új kalandokat keres", barátságban távozott, nem rúgták ki.

Tovább javult a Mortal Kombat X

Már tölthető a Mortal Kombat X első frissítése, amely PC-n optimalizálja a teljesítményt, illetve kaptunk pár új ruhát a bunyósaink számára. Érdekesség, hogy számítógépeken 15 GB-ot nyom a folt.

Kiszivárgott infók a Mass Effect 4-ről

Emlékeztek még a Dragon Age: Inquisitionnel kapcsolatos kérdőívekre, amelyek idő előtt pontos infókat árultak el a játékról? Valami hasonló történt most a Mass Effect 4-gyel, ha szerencsénk van, valós részleteket kaptunk.

Amerikai toplista: újra vezet a PS4

Megjelent az NPD Group legújabb elemzése, ezúttal az amerikai játékpiac márciusát összesítette a cég. A tavalyi év hasonló időszakához képest a múlt hónap gyenge volt, a hardver- és a szoftvereladások is visszaestek.

Augusztus végén rajtol a Madden NFL 16

Az EA Sports bejelentette a Madden NFL-sorozat idei epizódját, egyúttal pedig megerősítette a játék megjelenési dátumát. Az első részletek valószínűleg április végén futnak majd be róla.