Kult - filmajánlók, vélemények, kritikák

Hitman: A 47-es ügynök filmkritika

A Fantasztikus Négyes után nem hittük volna, hogy van lejjebb. A Hitman: A 47-es ügynök azonban minden képzeletünket alulmúlta. Jó eséllyel ez volt az utolsó alkalom, hogy a kopasz bérgyilkost szélesvásznon láttuk viszont.

A Fantasztikus Négyes filmkritika

Amíg Supermannek a kriptonit, Batmannek pedig saját erkölcsi szabályai a gyengéi, addig a Fantasztikus Négyes legnagyobb nemezisének egy rendező és a 20th Century Fox párosa bizonyult. Megnéztük az év buktáját.

Az U.N.C.L.E. embere filmkritika

Guy Ritchie az elmúlt időszakban nem találta önmagát. Mainstreames kitérő a Sherlock Holmesszal, vagy éppen a Blöff sikerét hajszoló próbálkozások jellemzik az elmúlt éveit. Az U.N.C.L.E. embere azonban megint egy szexi, stílusos mozi lett.

Vaják: Tűzkeresztség könyvkritika

Több mint egy évet kellett várnunk, de végre a boltokba került a Vaják-sorozat ötödik kötete, a Tűzkeresztség. Geralt a thaneddi puccs után Ciri keresésére indul, a tét nem csupán a lány élete, hanem az Északi Királyságok sorsa is.

Mission: Impossible - Titkos nemzet filmkritika

Eredetileg decemberben került volna mozikba a Mission: Impossible - Titkos nemzet, de a Star Wars VII miatt a Paramount a nyári moziszezon végére költöztette Ethan Hunt legújabb küldetését. Ez a mi szerencsénk!

Ted 2 filmkritika

A villámtesók visszatértek! Ezúttal se kímélnek senkit, hovatartozástól, vallási és politika nézetektől függetlenül mindent és mindenkit a szájukra vesznek. Kár, hogy közben túlságosan komolyan veszi magát John és plüssmackója, Ted.

A Hangya filmkritika

A legkisebb Bosszúálló is megkapta a maga előzményfilmjét. A Marvel viszont ezúttal se volt hajlandó kilépni a komfortzónájából, és egy tipikus biztonsági filmmel zárta moziverzumának második fázisát.

Terminator Genisys filmkritika

A Jurassic World után hatalmas félelemmel ültünk be egy másik legenda, a Terminátor feltámasztására. Ugyan néhol kicsit buta, és akad pár megkérdőjelezhető színészi választás, szerencsére a végeredmény ütött!