Kult - filmajánlók, vélemények, kritikák

Silicon Valley első évad - sorozatajánló

Két szilícium-völgyi cég verseng az ötletedért. Az egyik kétszázezer dollárt fizetne a részvényeid 5%-áért, és segítene megvalósítani az álmod. A másik azonnal kivásárolna belőle tízmillióért. Te melyiket választanád?

The Strain sorozatajánló

A Regis Air International 753-as járata sikeresen landol a New York-i JFK repülőtéren. A földet érés után azonban olyan történik, mint még soha korábban. A rádiókapcsolat megszakad, a gép fényei lekapcsolódnak.

Transformers: A kihalás kora filmkritika

Három év után ismét visszatérnek Michael Bay kedvenc űrrobotai, hogy megvívják utolsó vérig tartó harcukat, természetesen szeretett szülőbolygónkon. A felállás azonban gyökeresen megváltozik.

A hátrahagyottak - sorozatajánló

Egyik napról a másikra eltűnik több, mint 100 millió ember a Föld színéről. Isten cselekedete? Vagy valami egészen más? Az HBO új, saját gyártású sorozatát néztük meg premier előtt.

Enemy filmajánló és magyarázat

Te mit tennél, ha kiderülne, hogy létezik belőled még egy a világon? Ráadásul közben hatalmas pókokat látnál felbukkanni a legváratlanabb helyeken? Az Enemy olyan film, amit úgy jó látnod, ha minél kevesebbet tudsz róla.

Amnézia I: Elveszett múlt - könyvajánló

Mit tennél, ha egy napon úgy ébrednél egy sötét szobában, hogy nem tudod hol vagy, de még azt sem, hogy ki vagy? Mit tennél, ha kiderülne, hogy a szoba egy cella, amiben nem vagy egyedül, és az egyikőtök egy elmebeteg gyilkos? Mi lehet odakint, ha ennek tudatában mégis összezártátok magatokat ide?

A vér éneke - könyvajánló

Ha azt gondoltad, hogy egy újonc szerző nem tud újat mutatni a fantasy műfaj tengerében, nagyon tévedsz. Kimondottan kezdőkre van szükség ahhoz, hogy ne dobjuk el unottan a kezünk ügyébe tévedt könyvet. Anthony Ryan pont ilyen író.

Zöld íjász 2. évad - sorozatajánló

A nevem Oliver Queen. És ugyan az első évadban egymás hátára íjaztam a hullákat, a második évadban átmentem pacifistába. Ettől még azonban a Zöld Íjász továbbra is remek.