Kult - filmajánlók, vélemények, kritikák

Ted 2 filmkritika

A villámtesók visszatértek! Ezúttal se kímélnek senkit, hovatartozástól, vallási és politika nézetektől függetlenül mindent és mindenkit a szájukra vesznek. Kár, hogy közben túlságosan komolyan veszi magát John és plüssmackója, Ted.

A Hangya filmkritika

A legkisebb Bosszúálló is megkapta a maga előzményfilmjét. A Marvel viszont ezúttal se volt hajlandó kilépni a komfortzónájából, és egy tipikus biztonsági filmmel zárta moziverzumának második fázisát.

Terminator Genisys filmkritika

A Jurassic World után hatalmas félelemmel ültünk be egy másik legenda, a Terminátor feltámasztására. Ugyan néhol kicsit buta, és akad pár megkérdőjelezhető színészi választás, szerencsére a végeredmény ütött!

Minyonok filmkritika

Ha szerinted az Agymanók története kevésbé volt a kicsik számára befogadható, akkor talán a Minyonok kárpótolni fog. De vajon Gru nélkül is képesek szórakoztatóak lenni minden idők leggonoszabb gonosztevőjének segédjei?

Valami követ filmkritika

Követ téged. Nem mond semmit, csak sétál feléd, és ha utolér, megöl. Bárkinek az alakját felveheti, lehet egy ismerős, vagy egy ijesztő idegen is, egy módja van, hogy megszabadulj tőle. Feküdj le valakivel. És add tovább az átkot.

Agymanók filmkritika

Biztos sokatokban felmerült már, vajon mi járhat mások fejében? Szerencsére a Pixart is foglalkoztatta a kérdés, így legújabb alkotásukban, az Agymanókban bemutatják, pontosan kik is irányítják érzelmeinket.

A várúr könyvkritika

Vaelin már felnőtt, de az Egységes Királyságot ismét veszély fenyegeti. Az északi rabszolgatartók a birodalom leigázásán fáradoznak, az uralkodó hősünket bízza meg a határ védelmével, és újra hallgatnia kell a vér énekére.

Törtetők filmkritika

Az HBO egyik legjobb és legsikeresebb sorozata a nagy vásznon folytatódik. Vince, Eric, Turtle, Drama és Ari visszatér, de sajnos nincs benne sok köszönet. A filmet nem csak a szinkron, de a rossz forgatókönyv is tönkrevágja.