Kult - filmajánlók, vélemények, kritikák

Csillagok között filmkritika

Amikor a Föld egyszer már nem többé a barátunk és az éléskamránk lesz, és valahol új haza után kell majd néznünk, rendkívül keserves sors vár ránk. Christopher Nolan sci-fije nagyra tör, de végül darabokban landol.

Piszkos pénz filmkritika

Ha Brooklyn legrosszabb negyedében van kocsmád, számíthatsz rá, hogy nem csak sört kell majd felszolgálnod. Előbb-utóbb megtalál a maffia, és akkor minden megváltozik az életedben.

Annabelle filmkritika

A Conjuring előzményfilmjében Annabelle baba egy fiatal házaspárhoz kerül. A terhes asszonyt egy szekta leszúrja, de sikerül megszülnie a gyereket. Aztán viszont elszabadul a pokol.

Született bűnözők filmkritika

Mickey Dawson. Trófeafeleség. Gyönyörű, imádnivaló, és szenvedélyes. Mindene megvan, amit csak egy nő kívánhat a sorstól, egy napon az irigyelt életnek azonban vége szakad. Emberrablók kopogtatnak nála.

Tini nindzsa teknőcök filmkritika

Ha az előzetesek alapján azt gondoltad, hogy a Tini nindzsa teknőcök nem lesz jó film, nem tévedtél nagyot, ugyanakkor van szerethető oldala is, a kistesódnak vagy a kisfiadnak pedig úgyis tetszeni fog.

A Galaxis őrzői filmkritika

A Marvel megbízhatóan szállítja a folyamatosan, azonos minőségben készülő képregény adaptációit, de vajon elég ez ahhoz, hogy valóban jó filmeket nézzen a közönség? Megnéztük a Galaxis őrzőit, hogy kiderítsük mi a válasz.

24: Élj egy új napért! - sorozatajánló

Nyolc évad után már azt hittük, véget ért Jack Bauer karrierje, aztán négy év után a Fox újra elővette a figurát. A terrorelhárítás hősét csak nem lehet agyonütni, bármikor képes hadrendbe állni, a készítők pedig biztosra mentek.

A sebész - sorozatajánló

Clive Owen az 1900-as évek New Yorkjában játssza el a kor Doktor House-át. Csak éppen ő nem vicces. Hanem komoly. Véresen komoly. Az Cinemax új, saját gyártású sorozata az év egyik legnagyobb durranása!