Kult - filmajánlók, vélemények, kritikák

A Galaxis őrzői filmkritika

A Marvel megbízhatóan szállítja a folyamatosan, azonos minőségben készülő képregény adaptációit, de vajon elég ez ahhoz, hogy valóban jó filmeket nézzen a közönség? Megnéztük a Galaxis őrzőit, hogy kiderítsük mi a válasz.

24: Élj egy új napért! - sorozatajánló

Nyolc évad után már azt hittük, véget ért Jack Bauer karrierje, aztán négy év után a Fox újra elővette a figurát. A terrorelhárítás hősét csak nem lehet agyonütni, bármikor képes hadrendbe állni, a készítők pedig biztosra mentek.

A sebész - sorozatajánló

Clive Owen az 1900-as évek New Yorkjában játssza el a kor Doktor House-át. Csak éppen ő nem vicces. Hanem komoly. Véresen komoly. Az Cinemax új, saját gyártású sorozata az év egyik legnagyobb durranása!

Extant sorozatajánló

Molly Woods ISEA tiszt küldetése befejeződött, hajója visszatért a Földre. A mérnöknő tizenhárom hónapot töltött egyedül a sötét űr végtelenjében, a kötelező vizsgálat után orvosai furcsa hírt közölnek vele. Terhes lett.

Silicon Valley első évad - sorozatajánló

Két szilícium-völgyi cég verseng az ötletedért. Az egyik kétszázezer dollárt fizetne a részvényeid 5%-áért, és segítene megvalósítani az álmod. A másik azonnal kivásárolna belőle tízmillióért. Te melyiket választanád?

The Strain sorozatajánló

A Regis Air International 753-as járata sikeresen landol a New York-i JFK repülőtéren. A földet érés után azonban olyan történik, mint még soha korábban. A rádiókapcsolat megszakad, a gép fényei lekapcsolódnak.

Transformers: A kihalás kora filmkritika

Három év után ismét visszatérnek Michael Bay kedvenc űrrobotai, hogy megvívják utolsó vérig tartó harcukat, természetesen szeretett szülőbolygónkon. A felállás azonban gyökeresen megváltozik.

A hátrahagyottak - sorozatajánló

Egyik napról a másikra eltűnik több, mint 100 millió ember a Föld színéről. Isten cselekedete? Vagy valami egészen más? Az HBO új, saját gyártású sorozatát néztük meg premier előtt.