Kult - filmajánlók, vélemények, kritikák

The Walking Dead 4. évad - sorozatajánló

Velős és merően újszerű évadon vagyunk túl. A The Walking Dead az elsőszámú kedvenc, így aztán összeszorított fogakkal várjuk, hogy a folyton cserélődő showrunnerek mit hoznak ki az alapanyagból.

300: A birodalom hajnala filmkritika

Az ókori Görögországban nemcsak Spárta állama küzdött hősiesen a perzsákkal szemben, Themisztoklész az athéni flotta élén próbálta feltartoztatni az ellenséget. Folytatást kapott az elmúlt évtized legjobb hősfilmje.

Assassin's Creed: Fekete lobogó - könyvajánló

„Mi nem szokványos színeket használunk odakint, hanem hiányukat üdvözöljük. A fekete lobogó azt üzeni, hogy nem ismerünk más törvényt a veleszületett szabadságon kívül.”

Free to Play filmajánló

Köln, Németország. Bajnokok készülnek a világ valaha volt legnagyobb DOTA2 eseményére, 2011-et írunk, ez a Valve első hivatalos kihívása. Az 1 millió dollár fődíjazású The International.

Vaják: A megvetés ideje - könyvajánló

Háború közeleg. A másfajúak az emberek vérét ontják az országutakon, a királyok már nem bíznak kedvenceikben, a varázslókban. Ríviai Geralt megpróbált pártatlan maradni, ám ha egy kislány élete a tét, mindent átgondol.

True Detective sorozatajánló

True Detective. Egy igazán jó krimi-thrillert kevés ember tud megvetni, legalábbis mi nagyon reméljük. Talán ez az a műfaj, melybe mindig lehet újdonságokat csempészni.

A LEGO-kaland filmkritika

Nem igazán akartam hinni benne, valahogy túl szépnek tűnt, hogy igaz legyen. Tényleg film készül a LEGO-ból? És még jó is? Akkor ezt mindenképpen látni kell!

American Horror Story: Coven - sorozatajánló

Nem múlhat el az óév vége és az újév eleje American Horror Story nélkül. Immáron a harmadik évad szegezett oda a képernyőkhöz hétről-hétre. Nem szívesen lőjük le a poént, de annyit elárulhatunk, hogy ezúttal kevés volt a kraft.