Kult - filmajánlók, vélemények, kritikák

Született bűnözők filmkritika

Mickey Dawson. Trófeafeleség. Gyönyörű, imádnivaló, és szenvedélyes. Mindene megvan, amit csak egy nő kívánhat a sorstól, egy napon az irigyelt életnek azonban vége szakad. Emberrablók kopogtatnak nála.

Tini nindzsa teknőcök filmkritika

Ha az előzetesek alapján azt gondoltad, hogy a Tini nindzsa teknőcök nem lesz jó film, nem tévedtél nagyot, ugyanakkor van szerethető oldala is, a kistesódnak vagy a kisfiadnak pedig úgyis tetszeni fog.

A Galaxis őrzői filmkritika

A Marvel megbízhatóan szállítja a folyamatosan, azonos minőségben készülő képregény adaptációit, de vajon elég ez ahhoz, hogy valóban jó filmeket nézzen a közönség? Megnéztük a Galaxis őrzőit, hogy kiderítsük mi a válasz.

24: Élj egy új napért! - sorozatajánló

Nyolc évad után már azt hittük, véget ért Jack Bauer karrierje, aztán négy év után a Fox újra elővette a figurát. A terrorelhárítás hősét csak nem lehet agyonütni, bármikor képes hadrendbe állni, a készítők pedig biztosra mentek.

A sebész - sorozatajánló

Clive Owen az 1900-as évek New Yorkjában játssza el a kor Doktor House-át. Csak éppen ő nem vicces. Hanem komoly. Véresen komoly. Az Cinemax új, saját gyártású sorozata az év egyik legnagyobb durranása!

Extant sorozatajánló

Molly Woods ISEA tiszt küldetése befejeződött, hajója visszatért a Földre. A mérnöknő tizenhárom hónapot töltött egyedül a sötét űr végtelenjében, a kötelező vizsgálat után orvosai furcsa hírt közölnek vele. Terhes lett.

Silicon Valley első évad - sorozatajánló

Két szilícium-völgyi cég verseng az ötletedért. Az egyik kétszázezer dollárt fizetne a részvényeid 5%-áért, és segítene megvalósítani az álmod. A másik azonnal kivásárolna belőle tízmillióért. Te melyiket választanád?

The Strain sorozatajánló

A Regis Air International 753-as járata sikeresen landol a New York-i JFK repülőtéren. A földet érés után azonban olyan történik, mint még soha korábban. A rádiókapcsolat megszakad, a gép fényei lekapcsolódnak.