Gamekapocs

Gamekapocs Fórum » Konzol központ

TEKKEN

Oldalak:
«
Előző
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő »
Rendezés:

31 db üzenet
új üzenet válasz erre
Üzenet dátuma: 2010.01.08. 15:31
sziasztok valaki nem tudja megmondani azt hogy a scenario módban mikor lehet majd ketten is játszani mert a trailerekben is ugy reklámozta  namco és semmi hírt nem olvastam még róla ,hogy lesz-e valamikor ilyen peccs hozzá :D ha valaki tud valami infot akkor lécci ...... háy.

-Törölt user-

0 db üzenet
új üzenet válasz erre
Üzenet dátuma: 2009.12.24. 17:32
tekken jeee jelentése csucsszuper 1 honap év játéka cimet megérdemlö

6117 db üzenet
új üzenet válasz erre
Üzenet dátuma: 2009.12.24. 15:40, Ez egy válasz brandonlee üzenetére
De lee,azt vágod hogy nem a sima verekedős arcade módot kell vinni hogy videókat kapj,ugye?
Válasz:A Scenario Campaignt probálom vinni. Kingel A Jack 6os pályát 1xűen nem tudom kivinni Szerencse, hogy az csak mellék szálon van.
Válasz:Azt én se tudtam először.Aztán 1 időre abbahagytam a tekkenezést,majd mikor megint elkezdtem 1ből sikerült xD azóta se találkoztam olyan nehéz pályával.

474 db üzenet
új üzenet válasz erre
Üzenet dátuma: 2009.12.24. 15:37, Ez egy válasz Giga0509 üzenetére
De lee,azt vágod hogy nem a sima verekedős arcade módot kell vinni hogy videókat kapj,ugye?
Válasz:A Scenario Campaignt probálom vinni. Kingel A Jack 6os pályát 1xűen nem tudom kivinni Szerencse, hogy az csak mellék szálon van.

6117 db üzenet
új üzenet válasz erre
Üzenet dátuma: 2009.12.24. 09:29, Ez egy válasz juhaszroli üzenetére
Adna valaki észérvet arra, hogy a tekken 6 miért lett ilyen kurva nehéz? Mert pl Azazelt én még életemben 1x nem győztem le.

Szerk.: Amúgy Dragunov emlékeztet Kozsóra
Válasz:Hát figyelj...azért, hogy felhúzzanak minket vele Am. fogalmam sincs...Azazelt én eddig max 3x öltem meg, de egymás után 2x még egyszer sem...azt a 3-at is egyszer Jack-6-el, aztán Jinnel..3. nem tudom, ki volt, de tényleg nehéz!
Válasz:Azazel tényleg nagyon köcsög.Nekem eddig Ravennel,Dragunovval meg Yoshimitsuval sikerült megölnöm.De lee,azt vágod hogy nem a sima verekedős arcade módot kell vinni hogy videókat kapj,ugye?

1895 db üzenet
új üzenet válasz erre
Üzenet dátuma: 2009.12.24. 08:32, Ez egy válasz brandonlee üzenetére
Adna valaki észérvet arra, hogy a tekken 6 miért lett ilyen kurva nehéz? Mert pl Azazelt én még életemben 1x nem győztem le.

Válasz:Hát figyelj...azért, hogy felhúzzanak minket vele Am. fogalmam sincs...Azazelt én eddig max 3x öltem meg, de egymás után 2x még egyszer sem...azt a 3-at is egyszer Jack-6-el, aztán Jinnel..3. nem tudom, ki volt, de tényleg nehéz!

474 db üzenet
új üzenet válasz erre
Üzenet dátuma: 2009.12.24. 05:50

Szerkesztve 1 alkalommal, utoljára 2009.12.24. 06:06-kor

33 db üzenet
új üzenet válasz erre
Üzenet dátuma: 2009.12.22. 11:25
RAVEN a legjobb,persze csak ha jól tudod használni,és ismered a titkos támadásait.
Egyszer elmentünk 30 an kb az 1ik haverhoz,volt neki PS2 ese,meg Tekken(5 asszem) és mindenkit körbevertem Raven el
nagyon erős karakter

585 db üzenet
új üzenet válasz erre
Üzenet dátuma: 2009.12.13. 18:45, Ez egy válasz Oliver S96 üzenetére
megleltem azt a karaktert akivel a legjobb vagyok, Wang tök komoly, nagynehezen átszarakodom magam Jinen erre rámkülni a csajt... na ott fel is adtam az első 10 próbálkozás után
Válasz:A csaj tényleg szivatás.Na majd ha másodjára találkozol Jinel na az még ennél is durvább.

829 db üzenet
új üzenet válasz erre
Üzenet dátuma: 2009.12.13. 17:45
megleltem azt a karaktert akivel a legjobb vagyok, Wang tök komoly, nagynehezen átszarakodom magam Jinen erre rámkülni a csajt... na ott fel is adtam az első 10 próbálkozás után

Oldalak:
«
Előző
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő »