HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

  • (14 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft

#1 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

  • Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag
  • Hozzászólások: 6.088
  • Csatlakozott: --

Elküldve: 2006. 03. 31. 00:07

Hálistennek engem is utolért nemrég a World of Warcraft láz. Annak rendje és módja szerint szépen magammal rántottam a baráti körömből jónéhány arcot, akik fogékonyak az ilyesfajta kalandozásokra.

Alig telt el 2 hónap és már sikerült is megalakítani a Guildünket, ami a Keepers of Hundyl nevet viseli. A klán hivatalos oldala már készülőfélben van, a jelenlegi tervezetet a kövi linken nézhetitek meg:

Az írói mániámat kiélvén már szépen kezdek dolgozni a karakterem történetén, meg a guildén is :Đ és remélem sok csapattársam is hasonlóan fog cselekedni!

Egyébként várunk sok szeretettel minden WoW játékost, aki egy jó csapatba akar tartozni és a Steamwheedle Cartel szervert választja, a Szövetségesek oldalán!

#2 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

  • Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag
  • Hozzászólások: 6.088
  • Csatlakozott: --

Elküldve: 2006. 03. 31. 00:10

Nah, szépen be is linkelem nektek a mai alkotásomat. Véleményezzétek!

Név: CERVANTES az Igazság Ökle
Faj: ember
Kaszt: paladin
Szint: 36

Cervantes-t Tolandyl, Hundyl egyik Őrzője találta meg még csecsemő korában Ashenvale erdőiben. Hogy hogyan került oda, azt teljes homály fedi, de egyes szóbeszédek szerint felbukkanása nem volt véletlen!

Az Éjelfek közössége nem nézte jó szemmel, hogy Tolandyl és szerelme, Bunyvale a kis embercsemetét befogadja családjába és saját gyermekükként nevelik fel. Mindemellett ahogy egyre cseperedett a kisfiú, úgy tett tanúbizonyságot szokatlan testi és lelki erejéjéről, amit sokan gyanakodva néztek. Bunyvale volt az, kit Cervantes édesanyjaként szeretett és tőle tanulta meg, hogy a benne rejlő erőt és jóságot csakis az igazság érdekében, jóra használhatja .Míg így a szive és lelke is egyre erősebb lett, Tolandyl közben minden erejével azon volt, hogy megtanítsa a kis emberfiúnak mindazt a harci tudományt, amit ősi családjában lévő nagy harcosok felhalmoztak.

Teltek, múltak az évek és Cervantes egyre idősebb lett. Már a nyolcadik életévébe lépett, mikoris a születésnapi ünnepségére utazván - amit Hundyl tisztásán rendeztek tiszteletére - a semmiből előbukkanó élőhalottakból és trollokból álló horda támadta meg őket. Tolandyl és Bunyvale azonnal felmérte a helyzet komolyságát, s be kellett látniuk, hogy a helyzet igencsak reménytelen. A tucatnyi trollal még elbántak volna, de a háttérbe meghúzódó élőholt varázslókkal már nem vehették fel a versenyt. Tolandyl azonnal a kissebbik kardjáért nyúlt, amit átadott Cervantesnek, aki bátor tekintettel méregette a rájuk támadó csapatot. Szemei előszőr a trollokat látta meg, akiket hatalmas zöld szörnyeknek titulált, de nem rémült meg tőlük. Bár tudta, hogy megvannak vagy háromszor, sőt, talán négyszer is akkorák, mint ő, de szivét nem öntötte el félelem láttukra. Ahogy méregette a zöld lényeket, figyelme egy kicsit távolabbra kalandozott.

Bunyvale a már Cervantes előtt térdelő Tolandyl mellé guggolt, hogy gyors jótanácsokkal lássa el őt, mikor mindketten észrevették, hogy a gyerek fűrkésző tekintete hogyan változik meg egyik pillanatról a másikra. Az addigi karakán, bátorságot és erőt sugárzó arcocska egy szempillantás alatt mérhetetlenül sok dühöt ontott, szemei szinte izzani kezdtek. Kardját markoló kis keze pedig úgy szorította a nagy kard markolatát, hogy szinte úgy hatott, mintha az fehéren izzana. A nevelőszülők ezt látván azonnal a feléjük közeledő csűrhére vetették tekintetüket és utána azonnal egymás szemébe néztek. Tudták, hogy ehhez a trolloknak vajhmi kevés közük lehet, így csak az élőholt mágusok válthatták ki ezt a reakciót Cervantesből. Tudták, hogy ha ezt a támadást túlélik, akkor a fiú sorsa megpecsételődött. Ez pedig csak az első lépés számára, hogy megismerje igazi énjét, személyiségét és a benne lakozó erőket. Cervantes érezte, amint testét elárasztó mérhetetlen, eddig soha nem tapasztalt düh, méreg és energia önti el. A kezében tartott nehéz kardot hirtelen mintha fából készítették volna, súlya pille könnyűvé vált, már nem okozott számára nehézséget, hogy tartsa. Figyelmét annyira lekötötte a mágusok fürkészése, hogy szinte észre sem vette, amint szülei egy-egy csókot adnak arcára, majd fiegylmeztetik, hogy próbáljon meg elbújni és vigyázni magára.

Tolandyl és Bunyvale egy másodperc alatt felpattantak és azon nyomban nekiindultak, hogy szembenézzenek a halálos csapattal. Tolandylnál remekebb harcost rég nem látott az Éjelfek népe és Bunyvale sem volt kissebb hírü druida. Így ketten halálos párost alkottak minden ellenséges erők ellen. Hatalmas tudásuk mellett volt még valami, ami mérhetetlen erőt és energiát adott számukra, még a kétségbeejtően kilátástalan helyzetekben is, ami nem volt más, mint az egymás iránt érzett lángoló szerelmük. Cervantes a távolból, egy bokor mögül ksiérte figyelemmel, hogy szülei milyen kecsesen, milyen összhangban vágják át magukat a nagy troll harcosokon. A túlerő igen riasztóan hatott számára, hiszen mig szülei csak ketten voltak, úgy a trollok vagy huszan is vártak hörögve, ordibálva sorukra, hogy végre kifolyathassák az elfek vérét. A nagy számok törvénye életbe kellett volna lépjen, gondolta Cervantes, de kis idő elteltével arra lett figyelmes, hogy a támadó trollok száma már több mint a harmadára csökkent.
Aztán ez a létszám is csak fogyott, fogyott és egyszercsak azt vette észre, hogy szülei egy halálos táncszerű csapással az utolsó szörnyet is levágják. Tolandyl kardját és pajzsát oldalra vetette, tüdejét megtelítette a trollvértől bűzlő levegővel és olyan hatalmas győzelmi ordítást adott ki magából, hogy abba szinte még a fák is beleremegtek. Bunyvale ennél szerényebben, varázsbotját az ég felé emelve megpördült egyet a tengeéye körül és egy lelkes kúrjantást eresztett el. Cervantes szivét azonnal mélységes csodálat öntötte el szüleivel szemben. Úgy érezte, hogy legyőzhetetlenek bárki számára is. Ettől az érzéstől felbuzdúlva, s teljesen megfeledkezve az élőhalott mágusokról, megmarkolta kardját és előbújva a fa mögül elkezdett a mészárlásban csupa véressé ázott szülők felé szaladni. Alig tett meg pár lépést, érezte, hogy hirtelen teste egyetlen porcikája, izma sem engedelmeskedik akaratának. Nem értette, hogy mi is történhetett, csodálkozva nézett a lábára, amin mintha ólómnehezékek lennének. Csodálkozását egy szempillantás alatt szertefoszlatta a már korábban érzett düh és energia. Egyszercsak egy rettenetesen mély, csontig hatolóan szörnyű hangot hallott a háta mögül. Megpróbálta minden erejét összeszedni, hogy szülei oltalmazó szárnyai alá futhasson, de ehelyett egy ismeretlen erő megfordította őt tengelye körül és akkor a lábáról felemelt tekintetével megpillantotta a fölé tornyosuló két élőholt varázslót.

Az ezután következő dolgokat csak jó egy évvel később tudta felfogni, mikor felfedték előtte igazi mivoltát. A mágusok látványától és hangjától, a belőlük áradó gonoszságtól és a feléje polipkarként kinyúló sötétség nyelveitől felelme elpárolgott, teljesen meg is feledkezett szüleiről és az egész külvilágról. Egy hang, mi ki tudja honnan szólt, azt súgta neki halk, de határozott hangon, hogy emelje fel az ég felé jobb karját, melyben a kardot szorongatja és eressze szabadon minden dühét, energiáját. Csodálkozva vette észre, hogy most már karja engedelmeskedik akaratának. Felemelte kardját és behunyt szemmel összpontosítva szabadjára engedte szive és lelke mélyét forraló ízzó energiákat. Egy fényes, szinte vakító fénycsóva csapott le Cervantesre. Fejében ismét hallan vélte a hangot, amint azt mondja neki: - Tedd, amit tenned kell! Ne félj! A nagy fénycsóva eltűnt. Cervantes még mindig csukott szemmel leeresztette kardját maga mellé, majd a Tolandyltól jól megtanult technikának megfelelően felvette a támadó poziciót, s kinyitotta a szemét, amely olyan erővel és fénnyel izzot, mint a fénysugár, mely eddig borította őt.


#3 Felhasználó inaktív   WrongWay 

  • Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag
  • Hozzászólások: 479
  • Csatlakozott: --

Elküldve: 2006. 03. 31. 17:42

Én is nagy WoW-os voltam egy darabig, sajna lassan meguntam plusz ugye fizetni a gamecardot kéthavonta, nem mindig jön ki... de ha majd megint rámjön a WoWozhatnék akkor megnézem azt a klánt :Đ Kár hogy nem hordás de ez már részletkérdésKép

#4 Felhasználó inaktív   FallenX 

  • Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag
  • Hozzászólások: 258
  • Csatlakozott: --

Elküldve: 2006. 05. 18. 15:40

Lenne pár kérdésem !

1.Mivel nálunk nem kapható eredi játék(Kép) ezért arra lennék kiváncsi hogy ha Magyarországon megveszem a Wow-ot,lehet majd innen (innen=Serbia&Montenegro) is játszani?

2.Hogyan müködik ez a havi kártya mit tudom én mi?Lehet innen is használni?Kép

3.Ha ezek mondjuk megvannak,mik a köv. tehendök?

4.Mi a véleményetek a privát ingyenes szerverekröl?Úgy hallottam egy csomó baj van velük...Kép


Szerk. Forget ! Vissza olvasgattam a másik a WoW topicban és mindenre találtam választ! Kép

Get the best...Jackson...Fuck the rest...


#5 Felhasználó inaktív   FallenX 

  • Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag
  • Hozzászólások: 258
  • Csatlakozott: --

Elküldve: 2006. 05. 18. 16:52

Idézet

Név: CERVANTES az Igazság Ökle
Faj: ember
Kaszt: paladin
Szint: 36

Cervantes-t Tolandyl, Hundyl egyik Őrzője találta meg még csecsemő korában Ashenvale erdőiben. Hogy hogyan került oda, azt teljes homály fedi, de egyes szóbeszédek szerint felbukkanása nem volt véletlen...
Huhuhu!Ez nagyon jól sikerült!Nem is gondoltam még arra h saját történetet kreáljak egy karakteremnek!Ez az iromány meghozta a kedvem!Kép
Miért nem próbálkozol regény irással?Kép
Ennek még értelme is lenne,nem úgy mint a sok szennynek ami a könykereskedések polcain hever!

Get the best...Jackson...Fuck the rest...


#6 Felhasználó inaktív   InGen 

  • Senior tag
  • Csoport: GK moderátor
  • Hozzászólások: 2.140
  • Csatlakozott: --

Elküldve: 2006. 05. 18. 17:15

Nos néhány kisebb probléma azért van Senior Kép pl. hol van ilyen síkság hogy HundylKép

Azon kívül ha a karaktered 36 éves, és ez 8 éves korában történ, akkor az 28 éve esett meg, akkor pedig még Lord Lothar és Turalyon küzdött a Draenorból áradó Orkok ellen, s Gul'dan meg Ner'Zhul kavarta a szart, a Lich King, meg az élőhalottak meg az egész matéria még csak gondolat sem volt Kil'Jaeden fejében KépKép

Nade csak kötöszködök!

#7 Guest__*

  • Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 17. 16:38

Most kaptam kézhez a GameStar melléklete ként adott World of Warcraftot és az account regisztrációnál problémám adódott!A 6. lépésnél mikor az account nevet és passwordot adom meg, beírom a nevet, de a passwordot nem fogadja el, vagy ide mit kell írni?Mert nem tudom!Nem warez téma, mert 14 napos próbavrzió!Léccí gyors választ!Kösz

#8 Guest__*

  • Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 17. 17:20

Berakok 1 fotót hogy könnyebb legyen azonosítani hol vagyok!:
Kép
Itt vagyok és a password nemtom mi!Amit én találtam ki atz nem fogadja el!Lécci gyorsan válaszoljatok mert sietnem kell!Kösszi

#9 Guest__*

  • Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 17. 17:47

Pls válaszoljatok már, mert nagggyon sietek, nincs időm és most lehet csak ezt megcsinálni az egyszer!Ha vki tudja a pronlámára a választ léccives válaszoljon és gyorsan ha lehet!Köszi

#10 Felhasználó inaktív   lewton 

  • Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag
  • Hozzászólások: 3.025
  • Csatlakozott: --

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:21

a password-ot neked kell megadni. min 8 karakteres kell hogy legyen.

#11 Felhasználó inaktív   GolyOo 

  • Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag
  • Hozzászólások: 28
  • Csatlakozott: --

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:27

Egyébként a 14napos próba játék nem csak a GameStarnal van:) De ha lejárt a 14nap akkor szeva..vagy füzeted vagy ingyenes buggal teli szaron játszol ami néha jóKép Én is ingyenesen játszottam
"Egy életed van, jól gondold meg hogy éled" "Érdekes tény,hogy lényegében én még élek, de ha meghalok, elmondhatod végre a véleményed!''

#12 Guest__*

  • Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:43

Idézet

a password-ot neked kell megadni. min 8 karakteres kell hogy legyen.
Jah, köszi szépen, én nem adtam min.8 karaktert

#13 Guest__*

  • Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:54

Ha letellik a 14 napos próbaverzió akkor még utánna játszhatok csak bugosan?Mert nekem tökéletes lenne bugosan is!Csak tudjak vele játszani úgy hogy nem fizetek zsetont!

#14 Felhasználó inaktív   GolyOo 

  • Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag
  • Hozzászólások: 28
  • Csatlakozott: --

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:57

Ami pedig az irományt (történetet) illeti, nagyon jó lett annak a kis hibának ellenére amit felvetettek..A klánotok pedig járjon sikerrelKép
"Egy életed van, jól gondold meg hogy éled" "Érdekes tény,hogy lényegében én még élek, de ha meghalok, elmondhatod végre a véleményed!''

#15 Felhasználó inaktív   GolyOo 

  • Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag
  • Hozzászólások: 28
  • Csatlakozott: --

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:59

Persze!!!Csak ott olyanra kell menni ami fogjuk rá megbízható!!1-et tudok, ismerősöm azon játszik..Majd beszélek vele és adok linket regelni meg egy realmot...De ha adhatok egy tippet, szerintem eredeti Wow szerveren játsz..Igaz füzetni kell, de megéri!!
"Egy életed van, jól gondold meg hogy éled" "Érdekes tény,hogy lényegében én még élek, de ha meghalok, elmondhatod végre a véleményed!''

#16 Felhasználó inaktív   General Thomas 

  • Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag
  • Hozzászólások: 3.941
  • Csatlakozott: --

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:25

hogy ne offoljak mint az előzőek (bár az is Wow csak ez a guild külön topicja) megkérdezném hoyg ez a guild melyik szerveren van? és milyen beállítotság? horda vayg szövetség? közben visszaolvastam és látom már hogy hol vannakKép

nekem is meglett a 14 napos próbaidő, és nagy örömel pattogok most mert eddig nem tudtam hogy vannak inygyenes szerverek is, csak egy kérdés aggaszt nagyon: ugye a 14 nap akkor kezdődik el ha a játékot is elkezdem?Kép

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#17 Felhasználó inaktív   fojesz 

  • Senior tag
  • Csoport: GK moderátor
  • Hozzászólások: 4.214
  • Csatlakozott: --

Elküldve: 2006. 07. 17. 19:33

Idézet

hogy ne offoljak mint az előzőek (bár az is Wow csak ez a guild külön topicja) megkérdezném hoyg ez a guild melyik szerveren van? és milyen beállítotság? horda vayg szövetség? közben visszaolvastam és látom már hogy hol vannakKép

nekem is meglett a 14 napos próbaidő, és nagy örömel pattogok most mert eddig nem tudtam hogy vannak inygyenes szerverek is, csak egy kérdés aggaszt nagyon: ugye a 14 nap akkor kezdődik el ha a játékot is elkezdem?Kép
Ha már életbe lépett az account-od, tehát regisztráltál a próbaidővel, akkor már telik a játékidőd.

#18 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

  • Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag
  • Hozzászólások: 6.088
  • Csatlakozott: --

Elküldve: 2006. 08. 22. 14:53

A mai nappal ideiglenesen a GK főlapra kerül a guildünk forumja, mig el nem készül a külön oldalunk Kép

#19 Felhasználó inaktív   Jenova 

  • Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag
  • Hozzászólások: 8
  • Csatlakozott: --

Elküldve: 2006. 08. 22. 14:55

Na hahó!
A honlap és a fórum készülőben. A fórum kb. 2-3 nap múlva lesz kész, addik kérem a guild tagokat itt regeljenek és használják ezt a topicot a guildbeli dolgaik leszervezésére (legalább gyarapítjuk Cervantes usereit :Đ)
Most kb. 2 napig nem leszek, de utána megint aktivitásba lendülök és jövök tankolni.
"Semmi ok nincs rá, hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppoly gyakran mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok, remélem úgy szervezkednek, mint a maffia." - K.V.

#20 Felhasználó inaktív   Chefair 

  • Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag
  • Hozzászólások: 66
  • Csatlakozott: --

Elküldve: 2006. 12. 10. 15:03

Hello!

Megtudnátok mondani hol találom a nyelvi fájlokat? Nekem német van és angolra szeretném át állítani.
Tedd, vagy ne tedd! De ne próbáld!

Téma megosztása:


  • (14 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó