Starcraft 2 - Infók és képek

  • Írta: Ghost
  • 2008. április 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Újabb információra derült fény a Blizzard boszorkánykonyhájában keszülő Starcraft 2-vel kapcsoltaban, valamint három darab képet is kaptunk.
Újabb információra derült fény a Blizzard boszorkánykonyhájában keszülő Starcraft 2-vel kapcsoltaban, valamint három darab képet is kaptunk.

Ugrás a galériához

A remélhetőleg idén megjelenő Starcraft második része sok RTS rajongó számára kötelező darabnak fog számítani. A ma is népszerű és nagyszerű első rész sikerei láttán hatalmas a nyomás a fejlesztőkön, mert legalább annyira jó játékot le kell tenniük az asztalra, de ha lehet, még jobbat. Az új információk szerint, a közelgő folytatáshoz egy sokak által kedvelt map editor is jár majd, amellyel elkészíthetjük a számunkra legmegfelelőbb pályákat. Ezen kívül elkészült egy Blizzard által készített írás, amely a Starcraft történetét meséli el, hogy aki elmulasztotta volna az első részt, ne maradjon ki a remek történetből. Az információk mellé három új képpel is gazdagodtunk.

A történet mindkét része itt olvasható:
Story so far...
8.
8.
Ghost
Köszi, kicseréltem a képet.
7.
7.
Bloodrose
Nem az a szerelő csávó volt az új concept art kép? Ez a bolygós korábbi.
6.
6.
Tocsek
a 3. kép az a kamu kép, április 1-ja alkalmábol készítették..
5.
5.
temes69
ezt a játékot tuti megveszem eredetiben:) sc1 is nagyon jó a mai napig, ha a második rész az első szintjét hozza, nyilvánvalóan jobb graffal, már akkor ütni fog mindent. supreme commander is jó volt, de nem teljesen tartoznak egy csoportba.
4.
4.
Ghost
Igen, afféle felvezetése a második résznek.
3.
3.
Dcrysis02
Én ugytudtam hogy az Editort már az elejétől fogva tervezték hogy benn lesz...
2.
2.
DAud_IcI
Talán vmi rejtett utalás. Űrorkok példáúl? xD



Amúgy miféle írásról beszél a cikk? Az SC történetét, vagy legalábbis a terrán kampányt már megírták a Tűzkeresztségben(by Jef Grubb). Vagy ez csak afféle rövid útmutatás, ami pl a WarCraftos manga elején volt? Az mellesleg elég sci-fi-s is volt ahhoz, hogy akár tényleg egybekösse a War és az SC univerzumát...
1.
1.
zsocwargear
Hm, mit keres Azeroth azon az űrtérképen?



Néha komolyan azt hiszem, hogy a Blizzardosok szegényesek névválasztás terén. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...