PC-n is tiszteletét teszi a Burnout: Paradise

  • Írta: skiz0
  • 2008. május 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Criterion Games élő podcastjából tudtuk meg elsőkézből, hogy bizony PC-re is jön a híres-neves Burnout sorozat legújabb epizódja, némi extrával megfejelve.
A Criterion Games élő podcastjából tudtuk meg első kézből, hogy bizony PC-re is jön a híres-neves Burnout sorozat legújabb epizódja, némi extrával megfejelve.

Ugrás a galériához

Nos ebből is látszik, hogy nem kell feltétlen egy E3 a bejelentésekhez, hiszen ezen a héten elég sok gameről rántották le a leplet, aminek mi természetesen nagyon örülünk. Mostantól már közöttük van a Burnout: Paradise nevű autós-zúzdás játék PC-s átirata is. Számunkra eléggé meglepő volt a bejelentés, hiszen ezidáig egyetlen egy Burnout rész sem tette PC-n tiszteletét, és tipikus konzolos frencsájz volt, ám erre most a Paradise bizony rá fog cáfolni. A fejlesztők a portba továbbfejlesztett online részt, ezáltal újabb multiplayer lehetőségeket ígérnek extraként. A megjelenésről eddig semmi infó, viszont az már most biztos, hogy a PC-s kollegák számára is hatalmas nagy élvezetet fog nyújtani a hihetetlen durva törésmodellel rendelkező őrült versenyautós játék.
19.
19.
mcknight
Gépigényt tudtok irni?
17.
17.
kvaler1993
Jól hangzik. Végre ami eltapossa az nfs gyatraságát és fényt hoz ebbe a leértékelődött és alantas arcade PC-s autós játékvilágba.

Üdvözöljétek testvéreim a fényhozót!
16.
16.
SWBF2
Egy a gond vele: a gépigény.

Soha nem fogok ezzel játszani... :(
15.
15.
dareal
pofás darab, asszem ez lesz a TDU mellett a másik nagy kedvenc :) (oszt az is lehet, hogy TDU megy a levesbe, ezt még nem próbáltam, úgyhogy passz)
14.
14.
xboxparadise
Ezt én is eredetiben fogom megvenni.

Ennyit meg ér egy ilyen király nagy cím PC-re.
13.
13.
bence9
igen!!! a legjobb rész jön pc-re köszönöm Istenem.
11.
11.
k_mark93
Isten meghallgatta imáimat!!!!Én PC-s vok és mindig is imádtam a Burnoutokat folyton mondogattam h mien jó lenne ha legalább 1 rész kijönne pc-re,és tessék!!!Imádlak Criterion Games,bár nem siettétek el a dolgotxD:)
10.
10.
Dcrysis02
Csak az irányitás is legyen a helyén.Nem kell még egy ProStreet szerintem.
9.
9.
xboxparadise
Ez egyszerüen csodálatos hír.

Nem hittem volna hogy valaha is lesz Burnout PC-re.
8.
8.
felegyi
6# Kitalálom hogy a GTA IV!
7.
7.
Gyurk
Kellemes meglepetés. Jöjjön minnél hamarabb!!:D
6.
6.
d15a5t3r
Ez az 1ik game, amiért vettem volna 1 Xboxot! Már csak a másik game-t jelentsék be Pc-re (nem írom, melyik, mert nem) és cool nyárnak néznénk elébe!
5.
5.
kei
Gondolom az újabb multi lehetőségek alatt azt értik, hogy nekik alapból benne lesz a Cagney DLC, vagy megjelenéstől függően az addig elkészült többi is.



Bírom, hogy a Criterion komolyan veszi a termékét és nem hagyja cserben. Azt viszont nem, hogy egy újabb hónappal csúsztattak.
3.
3.
felegyi
Ennek örülök! Csak kár hogy mire kiadják veszek egy boxot és azon fogom kijátszani.
2.
2.
ATi0021
Húúú. Ezt hihetetlen. Végre valami nagyszerű hír. Az már biztos hogy eredetibe megveszem.
1.
1.
gezku
végre egy jó hír :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...