Ingyen letölthető a Postal 2: Share the Pain

  • Írta: Daks
  • 2008. május 26.
  • Letöltés
Link másolása
A Running With Scissors ingyenesen letölthetővé tette a többjátékos módot is tartalmazó Postal 2: Share the Pain című, brutális és őrült akciójátékát.
A Running With Scissors ingyenesen letölthetővé tette a többjátékos módot is tartalmazó Postal 2: Share the Pain című, brutális és őrült akciójátékát.

Ugrás a galériához

A játékban 14 multiplayer pálya, 25 karakter, 11 fegyver, és 4 különböző játékmód várja a gyilkolászni vágyókat. Aki nem ismerné a Postal sorozatot, annak elmondanánk, hogy a kiadót rengetegszer támadták már a játék túlzott brutalitása és értelmetlen erőszakossága miatt, úgyhogy gondoljátok meg jól, mielőtt beszerzitek azt a kölyöknek, mert jót nem fog tanulni, az már biztos. A Postalnak amúgy készül a harmadik része is, sőt Uwe Boll rendezésében tavaly mozifilmet is csináltak a témából.

Postal 2 ingyenes játék letöltés:
GO Postal dot com
13.
13.
petike0104
11.
11.
dani11270
nem is megy azt irja not found :(
10.
10.
Apostol360
nekem se jön be a link pedig engem is érdekelne!! főleg az ingyen multi :D
9.
9.
károly981
nem akarja letölteni segitsetek

8.
8.
Tomie7
Ez kurva jó én letöltöm :D
6.
6.
pjoco
Uwe Boll szar filmeket készít és ennyi a lényeg! Ne veszekedjetek!
5.
5.
Hablaty
Vajon magyarul is felteszik? Sztem jó lenne, az a legnagyobb poén az egészben.(lehet, hogy az angol is vicces, csak nem vagyok valami jó benne, szal inkább várok)
4.
4.
kasy
Venybaby, értem amit a játékról írsz, sőt az erkölcsi indukciód is helyes (a jogok melletti kötelezetségekre gondolok). De az 1. hozzászólásban írtak, és a 'Ki milyen filmet látott a héten?' című fórum topicban találhatú Boll mini montsrémre hivatkozva kérem/ajánlom, hogy azért ne nyomasd a filmet agyba-vérbe.

Torrent ide, torrent oda - ezzel nem a szólás szabadság fontosságát, hanem a filmművészet meggyalázását terjesztenéd.
3.
3.
JcGross
Egyébként csak az gyilkolászik benen teljesen értelmetlenül, aki teljesen értelmetlenül akar gyilkolászni. Mivel úgy is meglehet a pályákat csinálni, hogy önvédelemre használod a stukkereket. Egyébként meg szerintem lazításra tökéletes az értelmetlen gyilok. Csak mégy az utcán és szétdurrantod az egyik csávó fejét sotival az tökéletes felüdülés 1 rossz nap után.
1.
1.
kasy
Igen kész a film, és ahogy azt már írtam az egyik topicban teljes 4 (!) mozi leadja amerikában a várt 1500-ból. Ezzel csupán óvva intem azokat akik meg akarták nézni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...