Információk az új Batman-játékról

  • Írta: Ghost
  • 2008. augusztus 12.
  • Pletyka
Link másolása
Végre megtudhatunk néhány részletet a The Dark Knight című film után játszódó Batman-játékról, amely még mindig nincs hivatalosan bejelentve.
Végre megtudhatunk néhány részletet a The Dark Knight című film után játszódó Batman-játékról, amely még mindig nincs hivatalosan bejelentve.


Régóta keringenek a pletykák netszerte, hogy készül az új Batman-játék. Az információk szerint a fejlesztésért a Pandemic a felelős, akik jelenleg a Lord of the Rings: Conuqest munkálataival vannak elfolglalva. Állítólag a játék egy GTA-szerű, vagyis szabadon bejárható Gotham City-ben játszódik, ahol a bűnözás az úr. Batman akár Batmobilja segítségével, akár kötélen lengve, amolyan Pókember-stílusban bejárhatja a várost. A pletykák szerint a játéknak egy hatalmas nagy hibája van, mégpedig az, hogy a harcrendszer csapnivaló. A főhős alig képes ütést bevinni, a kamera pedig kezelhetetlen a harcok alatt. Mivel hivatalos bejelentés még nem érkezett, így rengeteg ideje maradt a csapatnak, hogy finomítsanak a játékon, s egy megfelelő minőség The Dark Knight-tal rukkoljanak elő, ami a szélesvásznú változat eseményei után játszódik.
7.
7.
felegyi
PS1-es batman tényleg jó volt :)!
6.
6.
Giga0509
4: én ps1-en crash-el játszottam éjjel nappal :D meg az Alien Trilogy-val,mással nem igazán...de az h az incredible hulk nem nagy szám,hát nem túloztál az tuti :D az a játék akkora sz*r hányingerem van tőle.
5.
5.
Optimus Prime
Újabb sablonos filmes adaptáció. Ez a játék is olyan lesz, mint a többi. Szal senki ne fűzön hozzá nagy reményeket.
4.
4.
westZsolt
Hulk megvan (mert rajongóvagyok)nem nagy szám :S, Ps1-en volt 1 kur.ajóó BATMAN-es játék,lehettél a csajjal is meg a robinnal is,betmmobil meg motor a két másik szereplőnek, na ezis hasonló lessz akkor megkell venni :D
3.
3.
Ghost
Kotaku utánajárt, mert egy belsős személy próbálta egészben, és ő nyilatkozott, hogy mik vannak még hátra, min is kell javítani.
2.
2.
Giga0509
Remélem énis,és a bejárható gotham city is fasza lesz! csak nehogy az legyen a sorsa mint az incredible hulk-nak,az 5 perc után ment a kukába,meg ne vegye senki!
1.
1.
demon68
ezt ki mondta, hogy rossz a harcrendszer? mert ha csak pletykák vannak akkor ugye még senki se látta a játékot, gondolom nem a fejlesztők mondták hogy "jó nagy szar lesz a harcrendszere". remélem jó játék lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...