Idén is lesz Game Show kiállítás Budapesten

  • Írta: Daks
  • 2008. szeptember 23.
  • Rendezvény
Link másolása
2008. november 6. és 9-e között idén először rendezik meg a magyarországi Game Show kiállítást a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén.
2008. november 6. és 9-e között idén először rendezik meg a magyarországi Game Show kiállítást a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén.

A Game Show 2008 célja, hogy megjelenési lehetőséget biztosítson a konzol és PC játék és hardver forgalmazók, gyártók, fejlesztők, kiadók, valamint az online és nyomtatott sajtó képviselői számára. Az eseménnyel egyidőben az említett két kiállításon kívül kerül megrendezésre a Hungexpo egyik nagysikerű programja, a Hó Show.

A GameShow 2008 rendezvényt számos programmal várja a látogatókat:
  • Versenyek: Gyors látványos, nemcsak profi játékosok számára elérhető játékokkal napi versenyek lebonyolítása értékes nyereményekkel.
  • Tanácsadás szülőknek, családi szekció: A szülők nehezebben igazodnak el az elektronikus játékok világában Tanácsadó standunkon személyes konzultáció alapján gyermekükre szabott tanácsokat kaphatnak.
  • Nagyszínpad: Egyedi játékbemutatók és konzol bemutatók megfelelő kiemelt környezetben.
  • Vásárlás: A kereskedő cégek különleges „Game Show ” akciókkal játékokat, konzolokat, kapcsolódó termékeket árusíthatnak.
  • GameShow nagydíj: A rendezvényt megelőzően a www.gameshow.hu oldalon kerül meghirdetésre a nagydíj, melynek keretén belül a látogatók szavazhatnak a legjobb játékokra, valamint a legjobb eszközökre. A nyertes termékek gyártóit, forgalmazóit a szervezők a GameShow nagydíjjal jutalmazzák

További információ:
www.gameshow.hu
10.
10.
@darkking@
ez molste gy yolan dolog hogy jólérzed magad :) jólérezni magad vidámparkban moziban de valaki itt csak körbe sétál és kész :) tehát eznem afeltétlena jólérzésen vana hangsúly :)de ezer forint az nem vészes abban meg igazat adok :)
9.
9.
eGo-bOy
fizetni mindenképpen kell...volt a motor kiállítás is meg a tuning kiállítás meg minden és 1000 forintot kértek belépőre...itt is annyi lesz kb. aki meg sajnálja rá h jól érezze magát az inkább tolja otthon a kis játékait :D 1000 forintért nehezen érzed jól magad itt magyarországon :D:D:D
8.
8.
Hangyapajesz
Sziasztok.



A szeptemberi Gamestarba ez a Gameshow okt.25.-ére van meghirdetve a Millenáris park Teátriumába ... akkor is lesz egy vagy ez el lett csúsztatva nov-ra ?
7.
7.
@darkking@
Remélem nme jönközbe semmi és eltudok rá meni ha nem is nyerek mástnem csak kíváncsiságbóll a beugró részemről 5ezerig mehet afelett inkább megnézem a saját ps3-amat :)
6.
6.
rokakoma
5.
5.
westZsolt
Mennyi a beugró "ha" van ojan?
4.
4.
Aramisz93
Kint lesztek ti is Daks? Mondjuk hogy bevalljam engem a Hóshow azért jobban érdekel, de ha igy egyben rendezik, akkor már megnézem ezt a Game showt is :))
3.
3.
Daks
"idén" először :) :P
2.
2.
meridarider
bocs Daks de tévedsznmár tavaly is volt Game Show a momparkban:)és nagyon jó is volt de örülök h lesz idén is:D
1.
1.
Daks
Hungexpo Budapesti Vásárközpont
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...