Letölthető a Crysis Wars kipróbálható változata

  • Írta: fojesz
  • 2008. október 6.
  • Letöltés
Link másolása
Ahogy azt a készítők megígérték, a héten ingyenesen kipróbálhatóvá vált a Crysis többjátékos módra kihegyezett epizódja, mely a hangzatos Wars alcímet viseli.
Ahogy azt a készítők megígérték, a héten ingyenesen kipróbálhatóvá vált a Crysis többjátékos módra kihegyezett epizódja, mely a hangzatos Wars alcímet viseli.



Mivel a "demó" öt gigabájtot nyom, a fejlesztők négy részre bontották a letöltést, hogy megkönnyítsék a lassabb, kevésbé stabil internettel rendelkező felhasználók dolgát. A Crysis Wars egész héten ingyenesen lesz játszható helyi hálózaton, az interneten keresztül viszont csak hétvégétől nyomulhatunk díjmentesen. Aki esetleg kihagyta volna a Crysis Warheadet, de kipróbálná a gépizzasztó FPS többjátékos módjait, essen neki bátran a letöltésnek!

Crysis Wars letöltése:
1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
14.
14.
skyman
Sziasztok!



Tudna valaki olyan webshopot ajánlani ahol hozzájuthatnék egy eredeti Crysis: Warshoz? Eddig tört szerókon nyomtam és marhára bejött. Mindenkinek tényleg csak ajánlani tudom.
13.
13.
laca009
umm szerintem amire leszedem a darabjait hétvége lesz és nem tudok majd vele játszani
12.
12.
Dcrysis02
11:Még 5 nap.Hétvégén is megy még
11.
11.
Well
8: 3 napig nem egy hétig :D



Nekem meg van eredetibe, de eléggé megfogja a gépet, lowon 30 fős szerón van 10 fps-em, multit is optimalizálhatták volna...
8.
8.
peterpal7
Lerántok 5Gb-t hogy egy hétig nyomjam ingyen?! Vagy hogy van ez???
7.
7.
tommy93
6:Hát hogyne lenne érdemes leszedni istenem:)Jobban fut 10 FPS-el megusztam a crysis ota multiban.Elképesztö mindenkinek tudom ajánlani!
6.
6.
Metal fiú
5.
5.
Optimus Prime
Csak ez az egy mirror van? Mondjuk, ha lassú a kiszolgáló már most kezdhetem szedni, mert akkor hiába a 10 Mbites net. Remélem hétvégéig fent lesz a Fileplaneten is.
4.
4.
kenny22
3: akkor majd megénzem karácsony táján az új gépemen, hogy érdemes lesz e megvenni. Kössz az infót
3.
3.
Dcrysis02
Ki még nem próbáltam a multit,nem volt rá időm.Meg azzal szeretek játszani akit ismerek de eddig senkit nem találtam.Felegyivel beszéltük hogy kéne majd a Warssal zúzni egyet de a meló meg az új bnőm miatt nemigen érek rá.A Crysisbe beszáltam jó pár meccsbe de némán nyomulni ismeretlenekkel nem volt olyan feelinges.Plussz akkor sok cheater szaladgált arrafelé.
2.
2.
kenny22
1: A multi jobb, mint az egyjátékos? (ha mondjuk az ember nem tipikus noob)
1.
1.
Dcrysis02
Hehe,örülök hogy már megvettem és nem kell itt ezzel vacakodnom.Amire lejön a demó vége a hétnek :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...