TGS 2008: Újabb csokor Mirrors Edge videó

Link másolása
A megjelenés közeledtével, illetve a Tokyo Game Show alkalmával három újabb Mirrors Edge videó érkezett - ezúttal a megszokottnál kicsit pörgősebb részletekkel.
A megjelenés közeledtével, illetve a Tokyo Game Show alkalmával három újabb Mirrors Edge videó érkezett - ezúttal a megszokottnál kicsit pörgősebb részletekkel.


Az első trailerben láthatjuk, ahogy hősünk, Faith egy lejtős üvegépületen csúszik lefelé, és ha ez még nem lenne elég, egy helikopterből is folyamatosan lövik.


A második videóban már egy épületben vagyunk, de itt is van elég hely az akrobatikára. Nehezítésképp még pár mesterlövész nehezíti utunkat, de Faith velük könnyen elbánik.



Az utolsó, immáron kamerás gameplay videó egyes részei talán már a korábbi előzetesekben is láthatóak voltak. Faith épp egy csomagot ad tovább egy másik futárnak, mikoris raja üt egy osztag rendőr. Nincs más kiút, csak egy helikopter! Persze Faith ezt sem a szokott módon veszi igénybe.
8.
8.
regg
Ezt kapom karácsonyra!!!!!!!!!!!!!

már alig várom hogy tolhassam!!!XDXD
7.
7.
gerappa
Én már azt szeretném látni hogy egy ilyen nézetes Battlefieldet adnak ki. Hatalmas lenne hogyha a rombolható környezet mellé ilyen csúszkálós, ugrálós katonák párosulnának. Becsúszok egy sarkon a Bad Soldierrel és közben az újjam tépi a ravaszt mint kislány a fitymát. "Neszeeee dögölj meeeeeg!" kiáltással futnék a falakon és hasonlók.
6.
6.
Kyuubi
Nem néz ki rosszul. Szerintem ott bukhat el hogy talán túl unalmas lesz.
5.
5.
omlas91
4.
4.
laca009
:P naon jóó de a 3. vidi mér régi... de mind 1 ezt a gta 4 miatt kihagyom a megvételböl sajna :( de mind1 igy is ugyis meg szerválom:P
2.
2.
Csehla
Igen, igen. Ott fog csücsülni a fa alatt..Remeknek ígérkezik!
1.
1.
Shadowman
Ez a játék egyre jobban bejön!!!!Pláne a 2. videó!!!Az a hangulat a játéknak!!!Én tutka megveszem!!!Nagyon bejött most,pedig régebben nem csíptem mikor az első vidit láttam!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...