Visszatérnek a rajongók a World of Warcraft-hoz

  • Írta: Ghost
  • 2008. november 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Mark Morhaime, a Blizzard CEO-ja ma a világ tudtára adta, hogy egyre több rajongó tér vissza a hőn szeretett MMORPG játékához, miután más világokat is megjárt.
Mark Morhaime, a Blizzard CEO-ja ma a világ tudtára adta, hogy egyre több rajongó tér vissza a hőn szeretett MMORPG játékához, miután más világokat is megjárt.


A Blizzard sikere megkérdőjelezhetetlen, s egyelőre senki sem képes elvenni tőle a helyet az MMORPG játékok trónján. Mark Morhaime, a Blizzard CEO-ja ma elmondta, hogy egyre több eltévelyedett játékos tér vissza a World of Warcaft világába, hogy felfedezze az új kalandokat. Amikor megjelent az Age of Conan, valamint a Warhammer Onlione, akkor meglehetősen sok játékos hagyta el a Blizzard játékát, hogy az új világokban keresse meg a boldogságát, ám közeledve a kiegészítő megjelenési dátumához, egyrre többen térnek vissza a közkedvelt világba. Úgy tűnik, hogy a World of Warcraft egyre sikeresebb lesz, ahogy jelennek meg az új kiegészítők.
14.
14.
verjem
az a helyzet hogy kuss mindenkinek aki leszolja a mmorpg-ket!

1.nem kötelezö vele játszani

2.csinálj magadnak ha olyan okos vagy

3.ki a faszom kiváncsi rád mi a gecinek regelszbe hogy lefikázd?akkor fikázhatnád le ha csináltál már jobbat verjem a szádba kisköcsög



az irásom annak szol aki ezt irta

(((9# "ki a fasz kérdezte a véleményed buzi gyerek?"

te biztos nem, és nem is neked írtam. igazán nem érdekelsz.

én is csak a véleményemet mondtam, mint mindenki más, ha nem tetszik, nem kell vele foglalkozni, el se kell olvasni, mert ezekből következnek a "kitépem a beled ha még 1 szót szolt te kis rohadt kis 8 éves faszfej" szövegek. )))
13.
13.
Spider925
#11 hát ennyire nagy marhaságot még az életbe nem hallottam.

te miről beszélsz ember?

ez rosszabb mint mikor haver állítása szerint 1 druid befearelte a föld alá... (nem LW-s a druid, szóval nem a dobbal... jah és tört szerver)

#10 igazad van, a legtöbb ember aki szídja, lefikázza a wowot, az mind szaros tört szerverről jött, a történetről fingja sincs.

de nem csak,hogy nem ismeri a történetet.

tört = megléped 70et, lemész 1 nap többször Illidianhoz, 1-2 nap alatt már van 4/8 T6od, jah meg, az ráták felvannak emelve (az milyen szerver már ahol 1első nap, 50re toltam a karim? csak d.u toltam. és akkor ez még csak asszem 25x szerver volt... akkor a bpszerveren a 100as ráta mellett mennyi idő fullosra tolni 1 karit? 3-4nap? geart is beleértve. megis látszik az ottani színvonal.)

#3 és #1 ha belegondolsz, a wow egy előre meglévő történetre épülő játék.

de ha belegondolsz. már van 11 millió regisztrált előfizető. ezeket valahogy megkell tartani. és hogy lehet megtartani?

bővítik a játékot.



nah zárom soraimat, bár még lehetne miről írnom ,de sztem már így is elég zavaros lehetek xD
12.
12.
CptJackSparrow
akkor se jön be, és mások is leálltak mikor megjelent a AoC és a Warhammer Online, "tudod ki voltak azok? a franciák" :D:D:D



9# "ki a fasz kérdezte a véleményed buzi gyerek?"

te biztos nem, és nem is neked írtam. igazán nem érdekelsz.

én is csak a véleményemet mondtam, mint mindenki más, ha nem tetszik, nem kell vele foglalkozni, el se kell olvasni, mert ezekből következnek a "kitépem a beled ha még 1 szót szolt te kis rohadt kis 8 éves faszfej" szövegek.
11.
11.
gabort
Sok pisis fejezze be a trágárkodást, mert beküldöm "Anyut".



Az új kieg nekem pont olyannak tűnt, mint a régi. Érdekes és élvezetes felfedezés idején, monoton, értelmetlen és útálatos a későbbiek folyamán.



Aki szereti a "jajj, mikor dobja már (0.01%-al) az a rohadt lowpoly akármi a ritka bármit, hogy csinálhassak belőle végre egy hőn áhított izét ami a hogyhívjákomat fel/le módosítja 5%-al" szituációkat, annak már csak újabb 16 óra játék kell ahhoz, hogy feltolja a "skilljét" a megfelelő szintre, és nem útálják ki a raidből. Persze, tudom, sokan a "társaság miatt"... Hát, inkább focizni menj.



Én biztos nem térek vissza időt pazarolni.
10.
10.
HATRED
#7 jah sajna a 12 évesek utálják a 6 évesek meg játszanak vele és sajna az allyban és úgy lerontják a színvonalát hogy az elképesztő. Én 1 jó ideig eredetin játszottam a játékot és teljesen rabul ejtett de sajna 1 idő után teljesen kifogytam a pénzből így 1 kis szünet után elkezdtem priváton játszani és #8 rengetek ember így van vele DE a wowot meg kell ismerni mert 1 k*rva bonyolult játék és a te hülye fajtádnak a runescape való. Sztem csak nagyon kevés olyan ember van (magyarországon) aki télleg elmondhatja magáról hogy: Én ismerem a wowot és a világát. úgyhogy kis 12 éves karib tenger kalózai buzi BEKAPHATOD A.....
8.
8.
CptJackSparrow
7: én már wowoztam, de egy sz*r, a runescape sokkal jobb nála, meg még sok játékot tudnék mondani.



4: Sims-nél se jó, miért nem lehet 1 (egy darab) kiegészítőbe belerakni mindent, mert így már hülyeség, ahogy számoltam, a sims már kiegekkel már kb 80K-ba kerül.
7.
7.
Melkon
Legtöbben úgy szólják le a wowot, hogy nem is látták, vagy csak tört serveren nyomulnak, aminek sok köze nincs az eredetihez valljuk be!

Divat lett a kis 12 évesek körében utálni a wowot, csak azt nem értem miért. Ha nem tetszik akkor ne játssz vele, nem értem a problémát... Ártott neked vmit a wow hogy utálni kell? Kétlem. A kockaságról meg annyit, hogy az egésznek a lényege a mértékletesség. Csak ugye a kis taknyoknak ilyen minimális rálátása sincs a dolgokra, ezért mindenkit utálnak és leszólnak, aki wowozik.

Szánalmas...
6.
6.
lac15
nem csaka wow ilyen rabul ejtő játék

sztem ellehet vele lenni

igaz már 1 ideje nem tolom

de majd ha kijön az uj kieg lehet ránézek
5.
5.
Mobalint
Sztem a wow az egyik legjobb játék! Hiába szidják sokan, csak az irigység szól belőlük, és mert most divat lett, hogy én nem vagyok kocka, nekem életem van... (Pár hónapja még az utálom a tokio hotelt ment, és mostanra már elcsitultak...) Haggyuk már ezt az ócska szöveget. Én sem játszom eredetiben, mert nincs rá pénzem, de sztem nagyon jó játék, és nem kell szidni. Mellesleg attól, hogy vki wowozik, attól még nem kell lenézni. Azt elismerem, hogy aki nagyon sokat játszik vele, az nem helyes, és tényleg elég rabul ejtő játék. Én csak annyit mondok hajrá WoW és bravó Blizzard!
4.
4.
Callation
Ui:Bár sajna ha a végtelenségig hajszolunk vmit akkor unalmassá válik mert nem bírnak több dologgal előrukkolni



De szerintem nem lesz azért Démoni Lábtörlők kiegészítőXd
3.
3.
Callation
1:Ez inkább jó lenne mert akkor nem lehet megunni mindig jönne vmi újdonság



Csak az lenne a baj vele hogy mindig ki kell csengetni érte egy 10-12 ezrest
2.
2.
Teuton
A minap láttam a South Park ezen témához kapcsolatos részét :P
1.
1.
CptJackSparrow
és mi van ha nem állnak meg 100-as szintél (gondolják viszik tovább, úgyis sikeres), az lesz mint a Sims-szel, és mindenki annyira utálni fogja a WoW-ot, mint én most!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...