T for Teen besorolást kap az új Batman játék?

  • Írta: Daks
  • 2009. március 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A Warner felfedte az új Batman játék dobozterveit. A képeken T for Teen besorolást látni, ami azt jelenti, hogy a játék mégsem lesz olyan sötét és véres, mint vártuk!
A Warner felfedte az új Batman játék dobozterveit. A képeken T for Teen besorolást látni, ami azt jelenti, hogy a játék mégsem lesz olyan sötét és véres, mint vártuk!

A Batman: Arkham Asylumból eddig megjelent anyagok komor, félelmetes és embertelen játékvilágról tanúskodtak, ám ha tényleg T for Teen besorolást kap a játék, akkor búcsút mondhatunk a kemény erőszaknak meg a fröcsögő vérnek, és annak is örülhetünk, ha egy picit lejön hősünk térdéről a plazúr. Az ESRB honlapján még nem szerepel besorolás a játékhoz, ám ha a kiadó T for Teen logót akar, akkor megkaphatja, persze csak az erőszakos részek mérséklésének árán. Egyébként könnyen elképzelhető, hogy ez a Warner terve, T logóval ugyanis sokkal több játékot el lehet adni, nyugaton és az USA-ban például csak személyivel engednek vásárolni, és ha valaki bizony nem töltötte be azt a kort, amit a csomagolás javasol, akkor nem szolgálják ki.
30.
30.
CsocseX
Kár, pedig igéretesnek tűnik a cucc. Ez most egy kicsit elszomorított... :(
29.
29.
laca009
rated T for Teen



Blood

Violence



meg még vami szal.. bizti hogy kesz vér:)
27.
27.
Mathia$
basszus! elírtam 29nek szólt
26.
26.
tjames
Scoo: már reggel beküldtem :) Ugyan nem innen linkeltem, ahonnan te...

remélem kiteszik
25.
25.
Scoo
Aki aggódot az új Batman játék T for Teen besorolása miatt:



Meg lehet nyugodni. A játék vérnélküli lesz, de ettől még brutális. Ingame videó nyaktöréssel és halállal:



http://www.mtv.com/videos/news/353373/batman-arkham-asylum-exclusive-trailer.jhtml


Yeah!
24.
24.
OldM4n
Kedves Lestat!

De igenis, egy betmentől elvárom, hogy Bruce Lee-t megszégyenítő közelharcokat vívjon, legyen ezer kis kütyüje, Üssön-vágjon akit csak ér. (Tudom, hogy nem a brutalitás a lényeg!) Tartok tőle, hogy ezt is elveszik, hogy a Méltóságos ESRB-nek tessen a cucc.. (erre írtam a balettes hasonlatot)
23.
23.
demon68
nem baj, Batman alapvetően nem egy brutális pszichopata, igyekszik minél kevesebb brutalitással megoldani a dolgokat. a Teen sztem pont illik hozzá
22.
22.
Mathia$
14: az összes előzetest megnéztem nem is 1szer de nem voltak véresek

A sötétet nem szó szerint értettem, hanem a hangulatot akartam kifejezni vele. Mivel 1 batman játék nem játszódhat világosban :DD
21.
21.
OldM4n
Kerestem T for teeeeeeen (13+!) játékokat.



Nos, a Rock Band Special van, a Ghostbusters, a Dungeons and Dragons, meg a Sam and Max.. innentől abszolút érdektelen cucc. :((( Ennyi erővel édi kis rózsaszín tülltütüt adhatnának szerencsétlen betmenre, hogy eljárjon egy vidám polkát a monitoron. Jokerrel... pedig hogy szerettem a Commodore-os Batmant!!! Mekkora játék volt.. Mit tettek vele... :(((
20.
20.
OldM4n
DE, IGEN, legyen jó véres, és sötét, különben maradok a Lego Dark Knight-nál...



Úristen, bibis lesz a térde szegény betmennek! Gyorsan, a leukoplasztot Robin! T- for teeeeeen. Pffff. Már nem is érdekel.
18.
18.
felegyi
17# Azért az nem ugyanaz, egy RPG szűkebb lehetőségekkel :)!
17.
17.
g.man580
Nem tudja valaki hogy gépigény van már?
16.
16.
Doc.
17:érdekes ráadásul még német játék is :D utána néztem elég jókis rpgnek tünik
15.
15.
Doc.
15: de egy olyan játékban ahol már durvább az erőszak több a vér és brutálisabb az már matur-t kap és nem teen-t tehátl akkor az már NEM való annál fiatalabaknak.Meg igy a trailerek és képek alapján eléggé "horroros" feelingje van ,nem hiszem sokan arra számitottak hogy M kategoria alatt lesz(szerintem).
14.
14.
Petike x
8: A besorolás nem azt jelenti hogy hogy kizárólag az adott életkorúaknak való, hanem hogy annál fiatalabbaknak NEM.



Ha te úgy érzed hogy az életkorod alapján kizárólag olyasmi való neked amiben vér van, akkor gratulálok, nagyfiú. :P
13.
13.
wolf15
#11: Ha láttad volna a legelső előzeteseket meg trailereket,akkor te is egy dark-osabb részt várnál...



Ettől függetlenül én várom,de nagyon =)
12.
12.
Slik
A Bourne játékban is milyen jó a kéztörés stb... :)
11.
11.
felegyi
T besorolást kapnak az olyan játékok amiben található erőszak, vér, drog, szexualitással kapcsolatos "rész"... a játékban lazán van 2! (szerintem csak kamu a Teen besorolás, vagy ügyesen oldották meg)
10.
10.
Mathia$
Attól függ ki várta ezt a gammát sötét és véresnek? :DDDD



Én nem
8.
8.
tjames
#7 :azt nemtom hogy maga az ölés ténye belefér e még a T besorolásba, vagy csak ha mutatják, vagy csak ha mutatják is és még véres is? Én nem tudom mi a besorolás alapja. De egy Batman játéknak érzésem szerint kicsit brutálisabbnak kéne lennie mint egy Viva Pinatanak. Vár nélkül is lehet durva dolgokat bemutatni. pl kéztörés :)
7.
7.
Scoo
T for Teen: Bakker én már nem vagyok Teen. ide nekem a vért, mert a kicsavart végtagokat. Igazából az nekem nem gond ha vér nincs. Anélkül is lehet vészjósló és sötét egy játék. Én még bizakodom.
6.
6.
Dcrysis02
5:Pill,most jut eszembe hogy olvastam a PCGames előzetesét és igenis lesz benne ölés.Azt írták hogy egy fal felrobbantásával ellenfeleket öltek meg és véletlenül egy ártatlan is meghalt.Azt írják hogy németben valszeg 16-os besorolást fog kapni.De a németek ugye a szigorú besorolásról híresek...

http://www.pcgames.de/aid,678425/Batman-Arkham-Asylum-Vorschau-Mit-Batman-gehts-ins-Sanatorium/PC/Vorschau/?page=1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...