Mass Effect 2 - Egyszerre érkezik PC-re és X360-ra?

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A GameStop kínálatát böngészve bárki észreveheti azt az érdekességet, hogy a Mass Effect második részét nem csak X360-ra, hanem PC-re is előrendelhetjük.
A GameStop kínálatát böngészve bárki észreveheti azt az érdekességet, hogy a Mass Effect második részét nem csak X360-ra, hanem PC-re is előrendelhetjük.


A Bioware hatalmas sikereket ért el a 2007-ben megjelent sci-fi szerepjátékával, amelynek neve Mass Effect. Néhány hónappal az Xbox 360-as debütálás után megjelent a játék a személyi számítógépekre is, így még több rajongót toborozva. A sikeren felbuzdulva a Bioware nekilátott a második rész fejlesztésének is, ám hivatalos célplatformokat még nem jelentett be. Arról már többen is pletykáltak, hogy állítólag a Sony konzoljára is megjelenik a játék, majd később ezeket a feltételezéseket a fejlesztők cáfolták. A minap a GameStop oldalán érdekes dologra lehettek figyelmesek a szemfüles vásárlók, ugyanis a Mass Effect 2-t nem csak Xbox 360-ra, hanem PC-re is előrendelhetjük. Talán a második epizódnál nem kell többet várni a a személyi számítógéppel rendelkező játékosoknak? Reméljük, hogy a hamarosan kezdődő GDC-n mindenre fény derül!
8.
8.
Vistaboy
Tényleg jó lenne, ha lassan nem kivételeznének a konzolokkal, már ami a húzósabb címek debütálását vagy fejlesztését illeti. Nagyon sok játék vagy csak konzolra jön ki, vagy esetleg csak hónapokkal később PC-re. Tessék egyenrangúnak kezelni a két platformot.
6.
6.
Dcrysis02
Azt mondom hogy azért ne nagyon higyjenek az áruházas dátumnak.Ha a konzolos megjelenés megvan de a PC-s nincs, akkor általában a konzolos verzió megjelenési idejét bökik oda dátum hiányában.
5.
5.
felegyi
3# Hol van még április :)? Remélem nem hitted el hogy csak úgy minden bejelentés nélkül kidobják PC-re... magukkal csesznének ki!
4.
4.
simon 555
De legalább megint javitnak rajta ha késobb jon ki PC-re!

Mert sokat javitottak rajta!
3.
3.
Dcrysis02
Viszont én nem reménykednék egy egy idejű startban.A Resident Evil 5(PC) is hivatalos dátum hiányában március 13-ra lett dátumozva,de most már júniust írnak,így a konzolos verziók megjelenése után.
2.
2.
nameless
Kiváló játék volt az 1. rész, kár lenne várakoztatni minket PC-seket! :)
1.
1.
felegyi
PC-re is vették... szóval reménykedem benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...