Új csapattagok a Mass Effect második részében

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Az első részben megismert karaktereket nem irányíthatjuk majd a Bioware által fejlesztett szerepjáték folytatásában, ám helyettük új csapattagokkal gazdagodunk.
Az első részben megismert karaktereket nem irányíthatjuk majd a Bioware által fejlesztett szerepjáték folytatásában, ám helyettük új csapattagokkal gazdagodunk.


Casey Hudson, a projektvezető elárulta, hogy eddig megismert társaink is feltűnnek majd a folytatásban, ám nem olyan formában, mint eddig: vagyis nem irányíthatjuk őket. Helyettük teljesen új csapattagokat válogathatunk majd, akikkel nekivágunk az izgalmas kalandoknak. A fejlesztők szerint érdemes lesz megőrizni az első epizód mentéseid, de úgy tűnik, hogy nem a csapattagok, hanem csak Shepard parancsnok miatt.
7.
7.
LonGleY
Egyébként nekem ebben a mentés-megtartósdiban az nem tetszik, hogy minden bizonnyal a szintedhez képest erősödnek az ellenfelek is, ezt máshogy nem lehet megoldani. Az előző játékban is az volt a lehangoló - a "bolygók" sivárságán kívül -, hogy bármerre mész, tudod, hogy nagyjából milyen ellenállásba fogsz ütközni. Nincs az a remek szerepjáték hangulata, mint pl. a Fallout 2-nek volt, mikor ha előbb tértél be egy déli faluba, pillanatok alatt ledaráltak téged. :] Ez így sokkal inkább hasonlít egy szimpla konzolos lövöldéhez.



Depresszió: Szerinted miről szólt a hír? Kétlem, hogy bármit is felfogtál belőle. :]
5.
5.
Batri
remélem vmi jó csajt is beletesznek^^ liftezés közben legyen mit nézni :D már non várom a megjelenést...ááááá
4.
4.
drat576
Én szerettem a csapatomat de szerintem jó döntés egy újjal nyitni de mégis találkozni a régi arcokkal, ennél jobb koncepció nehezen születhetett volna, újból fejet hajtok a BioWare előtt
3.
3.
Killerbee
Én pedig kifejezetten örülök neki, nem árt az ha új csapat van legalább nem azt érzem h az 1-l játszok.
2.
2.
sunstreaker
én viszon nem örülök neki, elég jó csapat volt az az 1. részben, a garrus, wrex, a csaj, vagy tali
1.
1.
LiMiT
Annál jobb. Én úgyis csak a saját karimat szerettem irányítani :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...