Két motor hajtja majd az új Medal of Honort

  • Írta: abydos
  • 2010. január 26.
  • Hír
Link másolása
A tegnapi nap folyamán a Medal of Honor hivatalos twitterén jelentették be, hogy az új játékot nem egy, hanem két különböző motor fogja hajtani.
A tegnapi nap folyamán a Medal of Honor hivatalos twitterén jelentették be, hogy az új játékot nem egy, hanem két különböző motor fogja hajtani.

Mivel a játék egyszemélyes és többszemélyes részén két csapat dolgozik, ezt megengedhetik maguknak. Míg az EA Los Angeles egy átszerkesztett Unreal 3-as motorra készíti el nekünk az egyszemélyes kampányt, addig a DICE csapata az új Battlefieldekből ismerhető és saját készítésű Frostbite-ra dolgozza ki a többszemélyes csetepatét. Az első valószínűleg a lenyűgöző látványt, míg az utóbbi a földig rombolható környezetet fogja biztosítani a számunkra. Az eddig kikerült videó az U3-mas változatot mutatta be.

15.
15.
abydos
Valószínűleg úgy lesz mint a Crysis Warheadnél. A Szingle külön lemez és a multi is külön lemez.
14.
14.
Psychosocial
15GB tárhely a letölthető, vagy 10GB tárhely a lemezes változathoz
13.
13.
laca009
bazeg mennyi helyet fog foglalni így hogy két motort kell fel rakni ... csak ilyenkor kell imátkozni hogy két külön lemezen legyen a multi és single
12.
12.
juhaszroli
Nekem is tetszik, remélem összedobnak valami egész jót ;)
10.
10.
Psychosocial
de a BF BC:2 Biztos jo lessz. :]
8.
8.
megalonagyix
Noh, akkor BF BC meg is bukott..
7.
7.
Psychosocial
Két motor. És az eggyik a BF:bd:2 motra akkor csak jo lehet. :)
6.
6.
Terawatt
#4: Reméljük tényleg jó lessz de szerintem nem fogunk csalódni benne, ha márcsak a multi ütősre sikerül akkor megéri megvenni :)de mivel ez garantálja hogy egy játékos sokat játszon az adott játékkal nem hiszem hogy összecsapnák
5.
5.
abydos
Úgy néz ki kimaradt egy T betü az UT 3-nál. Ha szépen megkérlek titeket kijavítjátok? :S
4.
4.
abydos
Pontosan! A két külön stúdió miatt sokkal több figyelmet kap a játék és sokkal nagyobb koncentrációval, kompromisszumok nélkül készülhet a multi és a szingle is! Mindig így kellene igazából csinálni, úgy tűnik, az EA nagyon nem viccelt, amikor azt mondta, a legjobb FPS játék készül!
3.
3.
Mortician
#1: Gondolom ha külön csapat dolgozik a single illetve a multi részén a játéknak akkor az is előfordulhat, hogy lesz egy tartalmas (és esetleg viszonylag hosszú) single rész és egy ütősebb multi egyaránt.
2.
2.
TOMCAT 84HUN
szerintem megint sporolás van a hátérben:(
1.
1.
huszti
igen, és ez miért jó nekünk?...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...