LG + Microsoft = 3D-s játék az Xbox 360-on

  • Írta: InGen
  • 2010. május 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Habár a Microsoft nem veri annyira nagy dobra a 3D-s támogatást, mint a Sony, de az LG-vel közösen azért elindították a maguk kis kampányát is.
Habár a Microsoft nem veri annyira nagy dobra a 3D-s támogatást, mint a Sony, de az LG-vel közösen azért elindították a maguk kis kampányát is. Habár egyelőre úgy néz ki, hogy csak Dél-Koreában.


A két cég partneri kapcsolatba lépett annak érdekében, hogy egy kicsit bereklámozzák az Xbox 360 és az új LG TV-k 3D-s tulajdonságait. Ennek keretében hamarosan az LG 55/47LX9500 kódnevű televízió mellé már 3D kompatibilis X360 játékokat fognak csomagolni. Habár állítólag a Ubisoft és más nagyobb kiadók is dolgoznak sztereoszkopikus 3D-s játékokon, a közeli jövőben egy darab ilyen címről tudunk, ez pedig a fantasztikusnak legkevésbé sem ígérkező Attack of the Movies 3D.
22.
22.
Canapeace
ez a 3d-s dolog még igen kezdetleges,néztem pár gamet,de nem dobtam hátast tölük...személy szerint maradok a joy gameknél...a natalt viszont várom,igaz nem sok hely van a szombámban kb 1.5x1.5ös de ugy olvastam hogy kis szobás családokra is gondoltak a tervezők...és müködni fog...
21.
21.
#17: Nem a PC-től vették át a HDD-t?
20.
20.
Mathia$
#6,#7: szerintem meg oda vissza megy a copyzás.



Am sztem se lesz ez olyan jó 3D mint ami ps-nek lesz, de várjuk ki, lehet bejön.
19.
19.
Sir-Vival
Azért ez a 3D, nem ugyanaz a 3D lesz, mint amit a Sony reklámoz - így nem is számít "lopásnak".

Képzeljetek el egy Natálos, 3D-s Xbox360 játékot - grafikailag úgy nézne ki, mint egy Virtual Boy játék. :D
18.
18.
zoli12i
#8: nyugi ! Nem is a csóró magyaroknak tervezik ezt ! :-S
17.
17.
cross56
#16: Mondjuk azt, hogy mindkettő vett egymástól. De ez máshogy nem is lehetne.. kezdhetném sorolhatni még a dolgokat, pl telefonok, autók...
16.
16.
V1SoR
Hamarabb volt PlayStation mint XBox :D Viccet félretéve pl.: a Natal lényegében egy igencsak felturbózott EyeToy, vagy pl.: ott vannak azok a pletykák miszerint Boxból is lesz slim. Persze vannak ötletek amit a Sony vett át ilyen a HDD a gépben vagy a Live rendszer.
15.
15.
cross56
Példát is tudok mondani:



Philips WOWvx
14.
14.
cross56
#9: Igen, van! Sőt, a Media-Markt-ban szemüvegnélküli 3D-s monitort is találsz. Egy bizonyos szögből 3D-s csak, méghozzá ha teljesen vele szemben vagy. A magyarok fejlesztették ki egyébként legelsőnek a szemüvegnélküli 3D-t.
13.
13.
Drider
LG + Microsoft = szellemképes játék az Xbox 360-on

:D
12.
12.
mnmn1
#8: mért én szemüveges vagyok és nem annyira zavar hogy még arra ráteszem a 3d-s szemüveget
9.
9.
Van olyan 3D TV amelyhez nem kell szemüveg?
8.
8.
HATRED
fölösleges az egész mo n úgyse lesz akora szám max amerikába de az emberek tutira nem fogják szeretni hogy csak szemüvegben lehet tv-zni másrészt meg min van azzal aki szemöveges és szarul lát nélküle?(a világ kb 30-40% -a) azok választhatnak: vagy elmosódott szar vagy homályos jó erre majd fogjátok írni hogy kontakt lencse... mindenbe bele lehet kötni és azt csinálom én is :D

7.
7.
cross56
#6: hooh:D Pont, hogy fordítva!
6.
6.
klemid
#2: Nemtudom miről beszélsz, eddig is a Sony-t utánozta a MS.
5.
5.
unchartedgodofwar
#4: az LG-nek is lesz 3D TV-je, ami nemcsak Xboxal lesz kompatibilis. ;)
4.
4.
Horvi14
á pedig én tökre bírom az LG-t de PS3 am van :S
3.
3.
unchartedgodofwar
#2: Hát tudod ízlések és pofonok, én kíváncsi leszek, mit hoznak ki belöle?

A Natalt meg a Move-ot meg azért dobják ki, hogy megnyerjék a cascual gamereket is és hogy megtörjék a Nintendo "tejhatalmát".

Hardcore gamek meg ugyanúgy vannak. :)
2.
2.
dzsiádzsó
Istenem ez 3d akkora bukás lesz, most miért kell menni a sanyi után, eddig pont sanyi ment MS után, most miért kell az MS-nek ez f@ság, ott Natal azt se bírom, tényleg azt hiszik hogy most wii sikereit beérik move-al, meg natal-al, meg némi 3d-vel, tessék a nagy címekre koncentrálni, itt hardcore gamerek vannak, azért vettek csúcs konzolt...
1.
1.
kari92
jeeeeeeee :D Bár én nem annyira vagyok oda ezért a 3D-s "élményért"

meghát szemüveges vagyok :( és a kontaktlencsétől meg begyullad a szemem :( ugyhogy ezt besz**tam :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...