Mass Effect 2 és 3 - DLC-k kötik össze a sztorit

  • Írta: InGen
  • 2010. május 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Casey Hudson, a Mass Effect vezető producere elmondta, már javában készül a 3. rész, amit az előddel a DLC-k formájában kívánnak összekotni.
Casey Hudson, a Mass Effect vezető producere elmondta, már javában készül a 3. rész, amit az előddel a DLC-k formájában kívánnak összekotni -legalábbis ameddig a játékosok vevők rá.


A Mass Effect 2-höz már megjelent a Kasumi - Stolen Memory című első letölthető tartalmi csomag, mely egy kisebb történetet és egy új karaktert adott hozzá az egyébként is hatalmas és részletgazdag világhoz. Habár Casey Hudson elmondta, a további DLC-k nem tartalmaznak majd újabb szereplőket, viszont igyekeznek kevésbé lineáris, érdekes sztorikkal előrukkolni. Jelenleg több ME2 DLC is készül a Bioware műhelyében, legközelebb az Overlord címen futó csomag jelenik majd meg, melyben Shephard egy hibrid AI ellen harcos az egyik Cerberus bázison. Hudson szerint megpróbálják majd minél jobban és részletesebben bemutatni az második és a harmadik rész között eltelt időt, legalábbis ha a játékosok vevők lesznek rá.
18.
18.
forgonati
#10: Akkor ne vedd meg, és kész. Miért lenne tetves banda? Valamiből élniük kell nekik is, azoknak a DLC-knek az elkészitése is pénzbe kerül, nem csak a játéké, ha nem tudnád. A Mass Effect-el egy nagyszerű játékot tettek le az asztalra, nem egy elsietett, elfuserált szart, és gondolom rengeteg munkájuk meg pénzük van benne. Én, részemről nem sajnálom azt az 1-2 ezrest rá. Az olyanok meg mint Te, majd megnézik youtubon, vagy jól letöltik illegálisan.
17.
17.
adikas
Szerintem szuperek a DLC-k.

Csak kijöhetne egy ahol sok pénzt lehetne szerezni mert még van pár dolog amit megvennék.

16.
16.
The Lone Drow
Én szerintem remek lett a Kasumy Stolen Memory DLC, most hagytam abba, igaz, hogy nem túl hosszú, de hangulatos és nekem nagyon szimpatikus a csaj, csak kár, hogy nem lehet vele beszélgetni...
15.
15.
Maxxer
Eddig a Dlc.-k megvoltak Kasumy + a Szemüveges cucc kivételével,majd remélem jön Egyben valami Complete DLC Pack. Egyben akarom megvenni őket majd:) Ez a Kasumy-s pedig jónak tűnik.
14.
14.
CoDer
azért remélem dlc-k nélkül is érthető lesz a 3 sztorija! mert én nem veszem a dlc-ket!
13.
13.
Dcrysis02
Ha, mondom HA, olyan küldetések lesznek benne amik valamennyire számítanak, akkor megveszem. Ha nem, akkor passzolok.
12.
12.
oppenheimer
utálom a dlc-ket... azért nem fogom újra elővenni a játékot mert kijön egy 1 órás küldi hozzá...
11.
11.
petimanus
10.
10.
hányinger.

youtube lesz ja, basszák meg a DLC-jüket, rohadt tetves banda.
8.
8.
_Tappancs_
Majd a youtubon megnézitek a dlc végigjátszásokt és meg van az ok-okozati összefüggés, no meg az előzmény... :D
8.
8.
givi6
nekem nincs meg de biztos jó.......

főleg hogy ez össze hozza a játékokat

7.
7.
doomSbloom
mondjuk inkább ez, mint a mw2 dlc-k
6.
6.
The Lone Drow
Engem érdekel a sztori és megérdemel számomra annyit a játék, hogy megvásárolgassam a DLC-ket. Nekem sem tetszik ez a megoldás, mert éppen nem olcsó az a 1600 bioware pont és talán 3 nagyobb DLC kijön belőle. Ha azt vesszük, nemsokkal több, mint ezer forint értük annyira nem nagy összeg, szerintem.
5.
5.
simon 555
ha már ennyire ossze akarják kotni miért nem adják ingyen?
4.
4.
Kyuubi
Az ilyet mindig utáltam... De hát ez van.
3.
3.
Netsu
Hát nem tudom,ez elég pénzéhes "megoldás"...Ha nem akarsz lemaradni az előzményekről,és érteni akarod az ok-okozati összefüggéseket a 3-ban,akkor vedd meg a DLC-ket...Eléggé unszimpatikus húzás :/
2.
2.
Bins
szerintem érdekes.. így legalább fenttartják a figyelmet a 3.ik részig, sőt mégtöbb embert vonzanak vele, igaz a szó szoros értelmében én sem leszek "vevő" dehát evvan:D
1.
1.
adam183
Nem lesznek vevőek rá - legalábbis én biztosan nem ....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...