Nagy Playstation Home frissítés jövő héten

  • Írta: InGen
  • 2010. november 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sony egy viszonylag nagy, komoly új lehetőségeket beépítő frissítést ad ki jövő héten a Playstation Home-hoz. Az update végre elérhetővé tesz egy rakás olyan feature-t a PS3-felhasználók számára, amikért már régóta könyörögnek, látva az Xbox 360 lehetőségeit.

Az 1.4-es verziószámot viselő update csomag pontos tartalma egyelőre ismeretlen, amit biztosan tudunk, hogy november 11-én érkezik, és egészen a kliens legmélyebb magjáig hordoz magában frissítéséket.


A Sony azért adott egy kis ízelítőt abból, mire számíthatunk: beépítik a voice chatet, s a játékosok létrehozhatnak maximum 8 főből álló saját csoportokat, s beszélgethetnek "privát" vagy "publikus" helyeken. A ruhatár is frissül: a felhasználók megjelölhetik kedvenceiket, az újonnan beszerzett cuccok szintén külön jelölést kapnak majd, és bekerül egy szűrési és rendezési lehetőség is. Ezen kívül a fejlesztők beépítenek egy raktárat, ahol gyorsabban kereshetjük és tölthetjük be a cuccainkat.

Ennél persze sokkal többre kell számítani, amint megtudjuk a változások teljes listáját, hírt fogunk adni róla.

12.
12.
NECROSMOKE
#9: Sztm. most is béta.Az lenne jó ha lehetne más orszából is HOME-ni ne csak Angol,Német,Amerikai,Japán meg még 1 pár szerencsés ország flhasználói,hanem mi is.(mert nekem pl. nem engedi romaniai userrel,hogy belépjek,meg a Vidzone a Mubi ezeket sem engedi)
11.
11.
Mathia$
8 ember akárcsak egy xbox live patyban. :) nagyszerű, asszem ez volt az egyetlen amit hiányoltam a ps3-ból, de ezek szerint már mindent meg tud adni amit elvárok tőle :D
10.
10.
zsilvolgyi
9.
9.
klemid
Régebben volt egy olyan hír, hogy elég jól tartja magát felhasználó ügyileg.
Egyébként én amikor belépek még mindíg "Beta" felirattal találkozom. Ez még mindíg beta lenne?
8.
8.
Sir-Vival
#2: Ebben tévedsz, használják. Elég sokan. Vannak akik rendszeresen, mintegy 21. századi IRC-ként tekintenek rá.
Számomra is vannak érdekességek, havonta párszor felnézek. Van egy feelingje - ha pedig valaki tud rendesen angolul, érdekes embereket ismerhet meg.
7.
7.
Kocsis92
#2: hát nemtudom.. bármikor felnézek tele van az egész :D használják még rendesen:) Amúgy a voice chat az tényleg hiányzott
6.
6.
givi6
nov 11! szeretem azt a napot :)
5.
5.
Top Secret
Nekem nagyon tetszik a Home ha megint be regizek PSN akkor megnézem magamnak.
4.
4.
kevinbutler
#2: Ahhoz képest elég sokan vannak amikor Home-ozni támad kedvem.
3.
3.
sgabo09
#2: Főleg 12 év alattiak és 20 év felettiek használják, de az átlag gémer is felmegy havonta legalább 1x...
2.
2.
dzsiádzsó
Ez home mennyire futtatva volt, ma senki nem használja, pedig van egy-két elvakult ps3mas barátom, de home számukra is nulla :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...