Játék készülhet Stephen King Dark Towerje alapján

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 28.
  • Pletyka
Link másolása
A filmváltozattal párhuzamosan játék is készülhet Stephen King The Dark Tower című könyvsorozata alapján, állítja az Ain't It Cool "megbízható" forrásokra hivatkozva. Hivatalos bejelentés tehát még nem volt, így további információk sem állnak a rendelkezésünkre. A mozi egyébként 2013-ban érkezhet a tervek szerint.

A tervek szerint 2013. május 13-án kerülhet mozikba a Dark Tower (itthon: A setét torony) könyvsorozat alapján készülő filmtrilógia első darabja. Az Ain't It Cool értesülései szerint a film még nem kapott egészen zöld utat, mivel nincs kész a forgatókönyve, és ezért a várható költségvetést sem tudták összerakni az illetékesek, viszont állítólag a Universal nagyon készségesen presszionálja a készítőket az ötlet megvalósítására. A filmet Ron Howard rendezi majd, főszereplőnek Christian Bale-t szemelték ki.

Az igazán jó hír, hogy a készítők játékváltozatot is szeretnének, a weboldal szerint "egy ambiciózus játék is tervbe van véve, amely a könyvekből kölcsönözne elemeket". Miután a projektről csak abszolút említésszinten esett szó, egyelőre fogalmunk sincs, hogy kire bíznák a fejlesztési munkálatokat, sőt még csak formális bejelentésnek sem tekinthetjük a fent leírtakat.

A The Dark Tower könyvsorozatot Stephen King jegyzi, az eddig hét részt maga mögött tudó cím első kötete 1982-ben jelent meg. Az utolsó harcosról szóló történet többek között a Gyűrűk urából is merít, míg a főszereplő Roland Deschaint Clint Eastwood cowboyalakításával szokták azonosítani.

7.
7.
Jinbobo
Ezt örömmel hallom. Én is szeretem a Setét toronyt. az első három részét olvastam. De még a film előtt elolvasom mind a hetet. Remélem jó film lesz, ha lesz, mert a történet adott. Több világban játszódik, tehát a játékverzióból is lehetne ütőset csinálni.
6.
6.
Irasalgor
#4: Mert mibajod a 7 harry Potterrel :P
5.
5.
mephi
Nekem személy szerint a kedvencem Kingtől ezek a Setét Tornyos könyvek. Magasan van a mérce, ha ebből jó filmet akarnak csinálni.
4.
4.
Folti90
Hát remélem nem szúrják el se a filmet se a játékot! Viszont az jó hogy trilógiát csinálnak nem 8 filmet mint a Harry Potterből!
3.
3.
Mortis
#1: A játékra valószínűleg én is fújni fogok, de a film lehet az utóbbi évek legjobbja. Főleg Christian Bale-lel. Tökéletesen illik Roland szerepére. :)
1.
1.
waynerooney108
Még egy gagyi filmadaptáció
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...