Maximum 16 fő a Resistance 3 multiplayerben

  • Írta: InGen
  • 2011. március 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Így múlik el a világ dicsősége, mondhatnánk, hiszen az Insomniac most jelentette be, hogy különböző okok miatt a Resistance 3-ban maximum 16 játékos zúzhatja egymást. Persze nem kell félteni a srácokat, rögtön meg is magyarázzák, hogy miért volt szükség erre a drasztikus változtatásra.

A rajongóknak biztos nem kell elmondani, hogy az előző Resistance-ben akár 60-an is irthattuk egymást a különböző multiplayer játékmódokban, amihez képest a 16 fő enyhe visszalépést jelent. Ez lesz ugyanis a maximális játékosmennyiség a harmadik részben - a készítőknek több oka is volt erre a változtatásra.


Először is, tapasztalataik szerint a játékosok azokon a pályákon érezték a legjobban magukat, ahol viszonylag kevesebben voltak: "Az új játékosszám meghatározása során az lebegett a szemünk előtt, hogy mindannyian milyen jól szórakoztunk az első Resistance olyan pályáin, mint a Busyard és a Rooftops, vagy a Resistance 2 olyan terepein, mint a Bayou House vagy a San Francisco" - mondta James Stevenson, az Insomniac közösségi menedzsere.

Szeretnék, ha az akció a játékosok egyéni képességeiről szólna inkább, s nem a tömegmészárlásról. Ebben pedig nagy szerepe lesz a fejlődési rendszernek és a mély testreszabhatóságnak, amivel mindenki egyénileg szabhatja meg a fejlődése útját.

10.
10.
kevinbutler
#9: Hát pedig volt nem tudom melyik pálya, de a 60 játékos szét volt szórva a pályán nem lehetett tudni honnan jön az ellenség.
9.
9.
keiji maeda
#8: káosz a multijábaa? :O :O avgy csak te voltál bamba semi káosz nincs benne ér rengeteget tolom még mindig a 2.részt online
8.
8.
kevinbutler
Hát a 2. rész multijában elég nagy káosz volt amikor kipróbáltam, talán jobb is így.
7.
7.
Nathan
6.
6.
danez11
#4: XD azt azért gondoltam hogy idén csak hónapot nem tudok te
4.
4.
HeSiKe
#3: Na széép, az év must have játéka számodra és aztse tudod mikor jelenik meg? :D
Amugy ha jol tudom akkor szeptember 6.-án indul a móka. ( :
3.
3.
danez11
áhh ez lesz az év must have játéka számomra :D pontosan mikor is jön ki ? o.O
2.
2.
keiji maeda
hát sajnálattal olvastam , nah de ez kicsit sem fog változtatni a játék minőségén illetve azon a tényen hogy mindenféleképpen meg kell venni !! :D: D
1.
1.
XricsX
Végülis igaz...de mitagadás azért jó unranked-ben a tömegre lövöldözni :DDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...