Kinectes shooteren dolgozik a Microsoft

  • Írta: InGen
  • 2011. május 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Most, hogy az előző hírünkben megjegyeztük, hogy az Egyesült Államok igyekszik megakadályozni, hogy a játékfejlesztők Kanadába költözzenek, itt a következő hírünk: a Microsoft új fejlesztőcsapatot létesített Kanadában, akiknek feladata egy hardcore kinectes lövölde elkészítése lesz.

A Microsoft egy új, teljesen saját fejlesztőstúdiót alapított Vancouverben, Kanadában, melynek a feladata úgy tűnik, hogy eléggé hangzatos: ki kell tágítaniuk a játékvilág már bizonyított és a még felderítetlen határait, és bebizonyítani, hogy mi lehetséges a Microsoft konzolján a Kinect használatával.


Később aztán az egyik fejlesztő, Shawn Woods, önéletrajzából megtudtuk, hogy a stúdiót eredetileg mikrotranzakciós közösségi játékok készítésével bízták meg, később azonban gyorsan változott a terv, s most egy AAA-kategóriás hardcore shootert készítenek Kinectre.

Becsléseink szerint a stúdió csak pár hónapja működik, ennek ellenére az első bejelentésre valószínűleg már az E3-on számíthatunk. Elképzelhető tehát, hogy a Microsoft megunta a külsős stúdiókra való várakozást, s inkább úgy döntött, ő maga készíti el a Kinect első igazán keményvonalas játékát. Persze még mindig ott kering a levegőben a Gears of War Kinect lehetősége - reméljük erről is hallhatunk valamit még idén.

16.
16.
PcSanyko
És akkor most jön,hogy mégis kell valami kontroller....
15.
15.
Cooper911
Anno játszottam egy játékautómatával. Egy pisztolyt kellett a képernyőre fogni és lőni a csúnya arcokat. Ha lefele tartottad akkor tárazott. A félrehajlást és a gugolást is érzékelte a gép, így lehetett fedezékbe bújni. Marha jó volt és marhára elfáradtam :D Szerintem a kinectel ezt simán meg lehetne oldani és még pisztoly sem kéne.
14.
14.
Mortis
Persze...hardcore...Vérpingvinekre kell vadászni, egy 2x2-es arénában....
13.
13.
Bisur1996
Ha jól megoldják, aratni fog. És ha tényleg sok lehetőség és mozdulatsor lesz benne.
Mert úgy azért sokkal jobb lődözni ^^
12.
12.
shooter1234
#11: Vennél egy airsoftos fegyvert, azt a kinect beszkennelé, és a játékban is megjelenne ugyanaz. PL. egy AK-47
11.
11.
Apostol360
#10: a tusba egy erős rezgő motor szerűség :D ami csak így előre hátra megy :D mintha rúgna a puska ...biztos h sokba kerülne,de akk még én is megvenném!!
10.
10.
#9: Ezek az ötletek nagyon jók! :) Tetszene nekem is, már tényleg hasonló lenne a virtuális valósághoz, és igazi fegyvernek tűnő cucc kéne, tárat ki-be, minden :D
9.
9.
Apostol360
#7: én nem akarok gombokat...rendes závárzat amit húzni kell,tár amit kitudsz venni :D a puska csövét sztem elég vmi élénk színnel befesteni...a futás meg mehetne testtartásból,nem kell semmi anagol sztem.pl ilen belenézés a célzékba is simán mehetne kinectből,sztem marha jó lenne!
8.
8.
7.
7.
terenceHill
#6: ugyanerre gondoltam, hogy kéne az ilyen hardcore fpshez egy ps3as movehoz hasonló puska, amin legalább van egy ravasz és pár gomb, meg egy analóg kar. Mert ha saját lábunkon kéne futni, akkor elég hamar kifárad az ember és csak tíz percet játszottál vele, aztán már csak ülve tudnál komolyabban órákat nyomni vele. A többi mozgást meg lehet kinecten keresztűl. A puska úgy működhetne pontosan, mint a ps3nál. Az is világít azért olyan pontos. Mondjuk van egy nyilazós kinect játék és a kezemet is elég pontosan tudja követni, mivel a teljes karommal kell zélozni.
6.
6.
Apostol360
kiadhatnának ők is vmi puskát szerintem,nem? az úgyis tök jó lenne....és akk testartások,sprint,gugolás,tárazás meg ilyenek mehetne kinectből...esetleg beragadó skuló :D és akk kéne ott bűvészkedni meg ilyenek
4.
4.
Nem próbáltam még a Kinect-et, csak ezt az ugrándozós autós cuccot láttam, de hogy akarják megoldani a shootert?
Ilyen Ikaruga-szerű bullet-hell dologra kéne gondolni, hogy amikor felemeled a karjaid tüzelsz mondjuk az extra-rakétákkal?
Vagy FPS? Tartod a levegőben a kezed mintha stukit fognál??
3.
3.
LtGlove
Mire kijön rá valami értelmes, addig elfelejtik, hogy van Kinect. :)
2.
2.
Szerintem nem fogják jól megoldani...
1.
1.
Yami
Na, ez érdekesnek ígérkezik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...