GTA-stílusú lesz a Syndicate remake?

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 4.
  • Pletyka
Link másolása
Az eredeti elképzelések szerint a Riddick-játékokról elhíresült Starbreeze Studios készítette volna el a '93-as Syndicate újragondolását az EA megbízásából, ám mint kiderült, egy friss csapat dolgozik a projekten. A Paradox Interactive eddig a humoros Magickát tette le az asztalra - reméljük, jó választásnak bizonyulnak.

Még 2008-ban kaptak szárnyra az első pletykák a Syndicate feltámasztásáról, a Bullfrog izometrikus stratégiájának rebootját akkor a Starbreeze készítette volna el. A legfrissebb információk szerint mégsem ők, hanem a Magicka fejlesztői dolgoznak a játékon. A rajongók legnagyobb meglepetésére szakítottak a stratégiával, és minden jel szerint egy GTA-stílusú játékon munkálkodnak Stockholmban.

A dolog pikantériája az, hogy a Starbreeze is Svédországban székel, nem messze a Paradox Interactive főhadiszállásától. Lehet, hogy a skadináv nép fiai egy sör mellett össszeültek és projektet cseréltek. Fredrik Wester, a Paradox vezérigazgatója így nyilatkozott a készülő Syndicate-ről a Kotakunak:

"Több mint egy GTA-stílusú cucc, sokkal inkább hasonlít az eredeti játékra."

A remake-ről szárnyra kapott pletykák egyébként igazolják a Starbeeze háza tájáról fújdogáló híreket is, miszerint tavaly jegelték legújabb Jason Bourne játékukat, hogy csak egyetlen fejlesztésre koncentráljanak. Minden jel szerint ez a Syndicate remake lesz a Paradoxszal karöltve.

A Syndicate egy megnyerő cyberpunk világban játszódott, ahol a játékos egy militáns nagyvállalatot irányított, kiborg ügynököket vetett be a cél érdekében, hogy leszámoljon a rivális szindikátus vezetőivel. Mindez TPS-nézetben levezényelve, erősen sztoriközpontú játék keretében, nyitott világban több lenne mint kívánatos. Márciusban még arról is szó volt, hogy Peter Molyneux, aki az eredeti játékokért is felelős volt, szívesen részt venne a fejlesztésben.

8.
8.
Józsi_Doe
Jól hangzik, de hogy mi lenne belőle, arra korai lenne még elmélkedni is.
7.
7.
Sakee
Syndicate + sandbox az meg hogyan?
6.
6.
Split
#5: Nyilván nem a sajátomra gondoltam, de a lényeget értem. :)
5.
5.
Cooper911
#3: Egy elrontott játék miatt kár lenne levágnod a farkad.... :)
4.
4.
Cooper911
Hohhóóó ez igazán jól hangzik. Remélem a végeredmény is nagyon frankó lesz. Elöször úgy gondoltam, kár hogy nem stratégia, de aztán rájöttem, hogy igy többet ki lehet majd hozni belőle. Remélem lesz majd minigun benne. A Syndicate-ben imádtam amikor mind a négy fickó kezéből az köpte az ólmot :)
3.
3.
Split
Ha elb*sszák a világot, én levágom azt, amit senki sem akarna, hogy levágjak!
2.
2.
Mortis
Hohó. Egy ilyen világban igazán jó lenne egy sandbox játék. :) Remélem többet fektetnek majd a világba és nem mindent a harcokba.
1.
1.
aruha
óóóigen:D:D járműveket ide,fegyvereket,küldetéseket,szép grafikát és egy nagy és kidolgozott várost:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...