E3 2011: Otthon marad a Bungie

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A korábbi elképzelésekkel ellentétben mégsem fogják bemutatni az E3-on a Halo-készítőinek legújabb játékát. Az Activision tavaly azt ígérte, hogy minden valószínűség szerint az idei expón mutatkozhat be az új cím, azonban a fejlesztők minden különösebb indoklás nélkül lemondták a bulit.

Thomas Tippl, az Activision egyik igazgatója a tavalyi E3-on mondta azt, hogy idén már megismerhetjük a Bungie legújabb játékát. Mint ismeretes, a stúdió évekkel ezelőtt szakított a Microsofttal, és tavaly független csapatként az Activisionnel írtak alá egy tíz évre szóló megállapodást: ennek keretében az elkövetkezendő egy évtizedben az óriásvállalat jelenteti majd meg a srácok munkáit.

Kérdés, hogy min dolgozhatnak a cégnél? Kezdjük az elsődleges alapvetéssel: nem Halo-játékot kapunk majd, mert a cím a Microsofté, és különben is, a Bungie-nak már a fülén jön ki Master Chief. Az is biztos, hogy multiplatform program készül, vadi új motor fut majd alatta, és egyre valószínűbb, hogy valamilyen online játékvilággal lesz dolgunk - erre számos pletyka, nyilatkozat utalt már, sőt egyszer egy volt Bungie-alkalmazott azt is megerősítette, hogy a csapat konkrétan a World of Warcraft "sci-fi változatán" dolgozik. Ezeket az infókat persze hivatalosan cáfolták, de ki tudja?

Jelen pillanatban egy dolgot tudunk biztosan: látni akarjuk a játékot, minél előbb. Sokan a tavalyi E3-ra várták a Bungie bemutatóját, akkor Thomas Tippl azt mondta, hogy talán majd idén láthatjuk az új projektet. A fejlesztőcég azonban lehűtötte a kedélyeket: a weboldalukon olvasható bejegyzés szerint nem lesznek kint az idei E3-on, nagyon sajnálják. A rendezvényt egyébként júniusban fogják megtartani.

10.
10.
Én sem bírom a Halo-t, de tiszteletben tartom a fejlesztőit, mert szerintem az egyik legjobban támogatott, szeretett, törődött játék az iparban, bárcsak így lenne más címekkel is amiket meg elcsesztek, mert nem adtak bele apait anyait.
8.
8.
Alienji
#2: Egyik legjobb játékfejlesztő cég ami valaha létezett. Akinek nem tetszik az ne írogasson ide hülyeségeket. (De ezért kiváncsi lennék Ő mivel játszik....)
7.
7.
vytros
#5: Úgy van, én is imádom.
6.
6.
rapapa
"különben is, a Bungie-nak már a fülén jön ki Master Chief. Az is biztos, hogy multiplatform program készül, vadi új motor fut majd alatta"

Dejavum van, nem is olyan régen hasonló elánnal vetette bele magát a megújulásba a Bizarre Creations is. Rosszat sejtek
5.
5.
SütiMester00
ízlések és pofonok. én speciel imádom a halo sorozatot.
3.
3.
Ra1D3n
Miattam be is zárhatják a kapuikat. Életben olyan rossz és unalmas játékkal mint a Halo-k nem játszottam...
2.
2.
Józsi_Doe
és akkor mi van ha otthon marad a bándzsi? megmondom: semmi.
1.
1.
daenath
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...