Ilyen a Call of Duty: Modern Warfare 3 borítója?

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 11.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb nyalánkságok szivárogtak ki a Call of Duty: Modern Warfare harmadik részéről, persze kérdéses, hogy melyik állítás vagy kép valódi. Mindenesetre megérkezett a játék feltételezett dobozborítója és logója, kaptunk egy-két sejtelmes infót, és egy titokzatos Call of Duty: Elite projekt is felütötte a fejét.

Az alábbi képek az Electric Hydra fórumairól szivárgtak ki, a feltételezések szerint ezek lesznek a Call of Duty: Modern Warfare 3 logója és dobozborítója. Hogy mennyire valódiak, azt nem tudjuk, mindenesetre újabb jelet kaptunk arról, hogy valóban a Modern Warfare harmadik része készülhet az Infinity Ward és társainak boszorkánykonyhájában.

Tegnap a Tesconál vált előrendelhetővé a játék, igaz, ott nem nevezték meg a pontos alcímet: a weboldalon mindössze annyi volt olvasható, hogy a Call of Duty: Project Colossus - ami valószínűleg az FPS munkacíme lehet - november 8-án fog megjelenni, amiben szintén van ráció, ha a korábbi évek dátumait vesszük alapul.

A további pletykákat a Kotaku szállította: ők úgy értesültek - ki tudja, honnan -, hogy a Modern Warfare 3 még durvább sztorival és még meghökkentőbb jelenetekkel várja a rajongókat, ráadásul rombolható környezet is lesz a játékban. A történet a Modern Warfare 2 eseményeit követi majd, és ha minden igaz, visszatér Soap és Captain Price is a porondra.

Az új Call of Duty-t most már tényleg bármelyik pillanatban bejelenthetik, ahogy arra is kíváncsiak vagyunk, min ügyködik az Activision a titokzatos online cím ürügyén. Az ugye már világos, hogy a kínaiak kapnak egy multiplayer-orientált, ingyenesen játszható epizódot, azonban az nem tiszta, hogy milyen lehet a Beachhead csapat által már két éve fejlesztett "online platform", amely a sorozat történetében először hozná össze a PC-s és a konzolos játékosokat, és egy csomó extra tartalmat kínál majd a fanatikusoknak. És persze a lényeg: mi az a Call of Duty: Elite?

75.
75.
jackiepapa
#73: #72 Ha nem tetszik a játék,akkor ne foglalkozz vele.Nem hiszem ,hogy bárkinek is hiányozna a non-stop fika.Ez már a COD fanoknak szól,a COD 4 megjelenése óta nem találkoztam ennyire jól összerakott játékkal,ha van egy kis szabadidőm akkor már nyomulok is online a 30+ haverokkal.Remélem lesz még folytatás egy jó ideig.
74.
74.
Shotgun Blues
#73: ...Olvasd már vissza könyörgöm.
73.
73.
Netsu
#72: Ahogyan te sem. De ennél világosabban már lehetetlenség elmondani, hogy miért van a CoD gyűlölet...
72.
72.
Shotgun Blues
#71: Még mindig nem fogtad fel.
71.
71.
Netsu
#69: Nagyon nem akarod megérteni, hogy mi is a baja mindenkinek a mostani CoD sorozattal.

Azt pofázom, immáron sokadik kommentemben, hogy SEMMI lényegi változás NINCSEN a részek között, hanem kiadják évről évre UGYANAZT, teljesen HÜLYÉNEK nézve a rajongókat. Elég világos volt így?

A CryEngines példa meg eléggé sántít, mert ott VAN fejlődés. Hasonlítsd már össze kérlek a Far Cry 1 megjelenítését, és a Crysis 2-jét.... Ég és föld. Na most akkor hasonlítsd össze az MW 1-et az MW2-vel. Mindössze annyi a változás, hogy a karakterek, fegyverek textúrája némileg élesebb lett...

De ha nem akarod észrevenni, hogy a CoDot már semmi más nem viszi el a hátán, csak a hype, és a vak emberek, akkor csak sajnálni tudlak..
70.
70.
wardprod
#68: A MoH-ot még a devek se gondolák komolyan szvsz. 99%, hogy azért készült el, hogy egy kis plusz pénzt zsebeljen az EA, semmi nagyratörő terveik nem voltak, nem is lehettek vele kapcsolatban.

Egyébként meg nem is értem hogy vár bárki is 2011-ben egy MULTIRA KIHEGYEZETT játéktól 8óránál hosszabb single kampányt :D Vannak erre a célra írt játékok, ne mis kevés, tessék körbenézni.
69.
69.
Shotgun Blues
#65: Még mindig nem érted. Először is, egy szóval nem mondtam, hogy Price nem szerepel a többi részben.
Másodszor: az MW1-ben nem volt havas pálya. Sniperkedés pedig szinte minden olyan FPS-ben van, ahol van csipa. Ugyaníg szinte minden háborús játékban van terület védős pálya. ETC...

Csak hogy értsd: senki nem állította, hogy évről évre megreformálják az FPS műfajt. Mindössze bizonyos helyeken feszegetik a motor tudását, hogy minél látványosabb, adrenalin dúsabb játékot kapjunk.

A motort meg tényleg hagyjuk már. Ennyi erővel ott a Crysis 2, ami a lassan 8 éves CryEngine-re épül. (a sorszámozás csak reklám)

Szóval minden negatívum, amiről beszélsz, ugyanígy megvan a többi háborús FPS-ben is. (netalántán RTS...)

Kezded érteni?
68.
68.
krisztian66666
A játékkal az a legnagyobb baj hogy rövid!Remélem a MW3 jól fog sikerülni....még ma is játszanék a CoD 1 2 4-el....egyszerűen nem lehet megunni...De a black ops....és a Mohról ne is beszéljünk..az is pofátlanul rövid volt és nekem annyira a grafika se tetszett....Remélem az MW3 és a Batlefield 3 jó lesz...
67.
67.
Cuppak
Én is megvettem Black Ops-ot mert a sok videó annyira behülyített , de nagyon megbántam :(.
66.
66.
Skyer
#65: Teljesen egyetértek a hsz-eiddel, hasonlóan gondolom én is. Le akartam írni, de te előbb megfogalmaztad :)
65.
65.
Netsu
#64: Price szerepelt a CoD2-ben is..

Márpedig az MW1, és az MW2 felépítése között semmi különbség nem volt. Kb. ugyanazokat éltük át mind2 részben. Helikopteres lövöldözés, város tisztogatás, lopakodás, Sniperkedés, egy bizonyos állás védése a scriptelt MI-től. Nem azt mondtam, hogy egy az egyben ugyanaz a helyszín, csupán azt, hogy ténylegesen ÚJ helyszínt alig láttunk eddig. :) Hófödte hegy, kihalt kisváros, szimpla hegyoldal, a semmiben elzárt, és jól védett létesítmény. Az egyetlen új helyszín egy olajfúrótorony volt... Ez ám az újítás.

Attól még ugyanúgy 4 éves az a motor! 4 éve épül az egész játék ugyanarra az elavult szarra!..

Szóval legközelebb, ha lehet, nyissuk is ki a szemünket játék közben, hogy mennyire hülyének nézik a rajongókat. ;)
64.
64.
Shotgun Blues
#61: Price, ha jól tudom, csak a CoD1-ben halt meg. Az, hogy később poénból visszahozták, hát istenem. Legyen ez a világ legnagyobb problémája. Az egyes részek között pedig egy pálya sem volt ugyanaz, még pályarész sem - szóval ez is butaság. A grafikai motor pedig már csak kb 1%-ban a Quake 3-mas, az MW1-nek szinte teljesen újraírták és kettévált, mert a CoD5-höz új irányba indultak el. A másikból pedig lett az MW2.

Azon meg kár fenn akadni, hogy az USA megment mindenkit, mert kb minden játékban így van. (és nem kell beirkálni 1-1 címet, hogy húha, abban pont nem úgy van)
Az MI pedig az új Mohban még hülyébb volt, és kb minden filmszerű, scriptelt játékban hasonló elveken működik.

Szóval legközelebb, ha lehet, ne divatból nyomassuk a fikázást, mert csak hülyébbnek tűnik tőle az ember. A CoD-ot pedig tényleg a neve miatt viszik a legtöbben, de akkor hogy a picsába képes évről évre ilyen mértékű bevétel növekedést hozni? Talán mert tényleg szórakoztató - a sok hiba és kevés újdonság ellenére. Az emberek tudják mit kapnak a pénzükért.
63.
63.
Shotgun Blues
#62: Sose volt fél év különbség egy CoD között sem. Kb 2 évig készül egy új CoD cím, és évenkénti váltással jelennek meg. Egyébként a régebbi epizódokat is tolják még az emberek - a cod 4 még mindig az egyik legjobban eltalált multi játék. Az MW2 PC-én nem véletlenül bukott be (P2P alapú szervermegoldás...), majd a Black Ops elbaszott portja. Nem voltak rossz játékok, de a multi részével 2 éve csak szenvednek. (amellett, hogy túl sok újat egyikbe se raktak az MW1 óta)
62.
62.
GhostDog24
Azt én értem h a 2. VH-s CoD-ok után a MW-volt a lejobb de nekem kezd unalmas lenni a CoD... főleg ezek a MW-k a Black Ops-ban pl csalódtam 1 kicsit. Am az bánt a legjobban ezekben h az ember megveszi elkezd vele játszani fél év alatt kiadnak 1 újat (pont mint a NFS annál sem jön be ez de mit lehet tenni: nem megvenni) és aki(k) pont bele melegednének vehetik a következőt mert mindenki ott hagya az előzőket és nincs kivel játszaniuk...
61.
61.
Netsu
#53: Nem gyűlölöm fanatikusan a CoDot, egyszerűen elmondtam, hogy nekem gagyi hatású a borítón, szándékosan nem szóltam egy szót sem a játékról. Erre én kaptam 30 kommentet, amiknek az volt a lényegük, hogy én egy retardált, vak ember vagyok, mert nem tetszik egy ekkora nagy játék. Holott csak a borítóról szóltam néhány rossz szót. Ilyen kommentekre meg jó, hogy válaszol az ember...
60.
60.
Ghost16
Ki lehet ez a katona a borítón? Soap?
59.
59.
Ghost16
Nagyon jól néz ki szerintem.
Futurisztikus :)
58.
58.
krisztian66666
Szerintem is kicsit elcsúszót a CoD...Emlékszem amikor az 1-2-4-el játszottam és olyan jó volt, hogy egész nap nem bírtak elmozdítani :D A black ops nem lett olyan borzalmas de a régi szintet egyszerűen nem érik el....és ez nem csak a CoD-nál van hanem több játéknál is....
57.
57.
Shotgun Blues
#17: Nem érdekel a játék, de azért csak elolvastad a cikket... És még böfögtél is.
56.
56.
Hanoi
#55: Jöhetsz itt a számokkal, mivel az jelentéktelen. A játékot a cím adta el.
55.
55.
Sakee
Vitázni ne fogok,nem is érdekelnek az értelmetlen beírogatások,a tényeknek - és magamnak - inkább hiszek: 12millió eladott x360, 9millió eladott PS3 verzió a Black Opsból. A 2. DLC-t x360ra egy nap alatt 1,4millióan vették meg. Értelmetlen a vita ilyen számok után. NEM lehet vitatkozni.Fikázni lehet,de mit? Live listán (ápr. 11.talán) 1. Black Ops,2. MW2 .
Kösz az olvasást. ;)
54.
54.
Józsi_Doe
A Black Ops ratyi után a fejlesztőknek nagyon össze kéne szedniük magukat hogy helyrehozzák a Cod renomáját... de ők ezt nem akarják. Csak egy újabb közepes vagy gyengébb minőségű játékot akarnak fejleszteni, amit a marketing úgyis elad.
53.
53.
hakydakillah
50. COD-ot fanatikusan utáló egyéneknek mindent muszáj kritizálni…

Az ilyen tinédzserekből hiányzik a tisztelet, mert ha nekem nem tetszik egy játék, oda nem kommentelek. Ok, hogy mindenkinek nem tetszhet egy játék, de hogy állandóan ugyanazok a nevek járnak szarozni az összes rohadt COD hírhez, az már fárasztó, és gusztustalan! És most nem a játékot védem, engem hidegen hagy.

Szigorítani fog kelleni a szabályokon, és szórni az ideiglenes bannokat, vagy valami hasonlóval kell előrukkolni...
50.
50.
p3ti
Annyira jó hogy leakadnak a borítón , a játék a lényeg , felőlem mehet rajta helokitty kézen fogva márióval . Sokkal jobban érdekel maga a game . Akár mennyire fikázzák a Codot , nekem kimondottan tetszett eddig a MW sorozat , sőt még a black ops is bejövős volt .
47.
47.
Soproni
Szerintem fölösleges erről vitatkozni! Aki egy agyament lövöldözést akar annak itt van a CoD, aki meg egy összetett csapatmunkát annak meg ott a BF. Mit kell ezen vitázni?

Nekem csak az szúr mindig szemet hogy egy CoD rész 1 teljes évig szinte mindig 10 ezer forint marad. Imádom az Activision marketingjét! Az EA már 3.-4. hónapban leviszi játékának az árát. Ok-ok az egy dolog hogy az EA-nek rengeteg pénze van, de az Activision-nek nem? A sok elvakult CoD gamerek nem veszik észre hogy évről-évre lopnak tőlük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...