Xbox 360-as Tankcsapda koncert a Hungaroringen

Link másolása
Idén tölti be a huszadik születésnapját az Opel Magyarország, ebből az alkalomból invitálnak most meg titeket a Hungaroringre, ahol konzolok, játékok, mindenféle verda és este a Tankcsapda vár egy fergeteges bulira. Sietve kell regisztrálni, csak az első 500 jelentkező mehet majd!

A benzingőz, a konzoljátékok és a rock & roll szerelmeseire számítanak az Opelnél, a német autógyár hazai részlege idén ünnepli a huszadik születésnapját, amit a Hungoringen szervezett bulival koronáz majd meg most szombaton, azaz május 14-én. Lesznek autóritkaságok, veterán autók, Xbox 360 konzolok, majd a nap végén a Tankcsapda fog zúzni egy kiadósat.

Ha szeretnél jönni, regisztrálj mihamarabb, mert csak az első 500 résztvevő vehet majd részt a rendezvényen! Ha a napközbeni programokra mennél, itt regisztrálj, írd be ezt a kódot: 110801. Ha az esti koncerten is csápolnál, ide fáradj, és ezeket a számokat üsd be: 982578. A regisztráció után e-mailben kapsz majd visszaigazolást, ezt kell bemutatnod az Opel egyik márkakereskedésében, hogy megkapd a belépéshez szükséges jegyeket. (Egy regisztrációval több jegy is igényelhető.)

További információkat itt találsz!

2.
2.
Giga0509
Én már megbeszéltem haverral,ott leszünk :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...