Nolan North a The Darkness 2-ben?

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 13.
  • Hír
Link másolása
A Digital Extremes a hét elején Kanadában mutatta be elsőként a The Darkness 2-t a sajtó képviselőinek. Több kollégánk hallása példaértékű, ugyanis feltűnt nekik, hogy hősünk, Jackie hangján Nolan North jellegzetes orgánuma szólalt meg. Néhány új kép is befutott az esemény kapcsán.

A sajtó munkatársainak elmondása szerint nagyot ugrott a szívük, amikor egy nagyon ismerős hang szólalt meg a démoni képességekkel operáló olasz főhősünk hangján. Jackie-t minden kétséget kizáróan a zseniális Nolan North szólaltatja meg, aki már a Prince of Persia, az Uncharted és az Assassin's Creed ikonikus személyiségeinek szinkronjáért is felelt.

Mike Patton tréfásan nemhivatalos bejelentéssel élt North kapcsán, elmondta azt is, hogy az úriember tapasztaltsága révén rengeteg dologban volt a fejlesztők segítségére. Nolan egyébként igazi reneszánszember, bármikor képes megújulni, számos karakter hangjaként képes megszólalni. Tökéletes választás lesz!

A bemutatóban egyébként új ellenfelekről is lehullott a lepel: a Brotherhood névre keresztelt banda csodálja a sötétséget, mint erőt, ám egyben fél is tőle, ám jó párszor szeretnék agresszív módon elcsaklizni Jackie hasonló képességeit. Három fajtájuk létezik: The Rookie, The Melee és a The Support katona.

4.
4.
zaz
Inkább az lenne a szenzáció ,ha egy karakter NEM Nolan North hangján szólalna meg :P
3.
3.
Typhus
Arról nincs valami hír, hogy az első részben a Darknesst szinkronizáló Mike Patton visszatér e a folytatásban is?
2.
2.
lukaka
Valószínűleg így nem lesz hiba hangzás terén.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...