Diablo III - traileren a csatlósok

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 13.
  • Videó
Link másolása
Most már semminek sem örülnénk jobban, csupán annak, hogy a Diablo 3-at még az idén a kezeink közé kapjuk. Erre van még némi esély: ősszel indul a bétateszt, s ha minden a terv szerint halad, a karácsony nagy slágere lehet a Blizzard akció-RPG-je. Addig üssük el az időt az új előzetessel.

Nem-nem, még nem a Blizzard védjegyéül szolgáló újabb CGI-animációt tették elérhetővé, csupán egy játékmeneti összeállítással lehetünk gazdagabbak. Egy ideje már az összes osztályról lehullott a lepel, ám most az ideiglenesen mellénk szegődő csatlósok harci tudományát vehetjük szemügyre. Szintén dilemma, hogy kinek jön be igazán a Diablo 3 új grafikai stílusa, ahol elvetették a túlzottan komor, sötét és gótikus jegyeket, s helyette világosabb, élénkebb színekkel operál a játék.

37.
37.
Lehet hivatkozni a szinte tökéletesített harcrendszerre, a skill szimeringekre, stb.
Nem kétlem hogy jó lesz; de nekem a videó alapján annyira nem jön át a hangulat.
Márpedig akárki akármit mond, a Diablo-hangulat alapja szerintem a darkos fantasy világ volt mindig is.
Kíváncsi leszek azért, hogy itt ez hogyan fog megvalósulni; mert ez eddig minden csak nem darkos.
Ettől még nagy eséllyel vétel, természetesen csak PC-re! :)
36.
36.
Csabb
#34: Szerintem akkortájt mikor kijött az 1-2 senkit nem izgatott a korhatár-besorolás, nem ugrottak a hatóságok ilyesmire. A másik ami szintén rohadtul megváltozott, az a durvaság iránti közöny. Hozd be a D2-t, nézd meg az ellenfeleket, és aztán nézd meg őket ebben a videóban (pl. 22 másodpercnél, vagy 55-nél, vagy a barbárt meg a witch doctor-t bemutató korábbi videóban a boss-t). Ijesztőbb, jól megcsinált modellek, szerintem. Vér van ? Van, de még mennyi. Szétrobbanó, szétégő, szétmálló ellenek vannak ? Vannak. Ezt csak én látom ?
35.
35.
Gabesz.
Akik szerettek a Diablokat, ezt is szeretni fogjak. Diablo=Hangulat
34.
34.
Quent1n
#33: Hát igen a szélesebb réteg. Viszont egy ilyen videó láttán én visszasírom az 1 hangulatát mert ez már sehol nincs attól. Mondjuk az 1 meg a 2 is M es besorolású volt emlékeim szerint és ez nem akadályozta meg őket abba, hogy jól fogyjanak.
33.
33.
Shotgun Blues
#27: A WoW és a Diablo két teljesen más játék. Anno kérdezték a fejlesztőket, hogy mi lesz ha a WoW-osok átmennek Dio 3-ra, mire ők: nem fogja elszívni a játékosokat.
A színesebb grafika pedig a szélesebb réteg elérése miatt van.

Még bőven van idő a megjelenésig, és majd a bétában a hibák mellett úgyis felhívják a játékosok a figyelmet rá , ha valami túl csicsásnak tűnne.
32.
32.
Tacskoexe
Én imádom az új stílust! :D
31.
31.
xr0w
Mindig jó végigolvasni egy, még béta fázisban sem levő játékról szóló hozzáértő trollkommenteket :D
30.
30.
megalonagyix
egyébként is tele lesz Blizz minőségű CGI-vel, ezt biztosra veszem.
29.
29.
xr0w
#27: ha te már így ránéztél és a wow jut eszedbe, akkor bizony nem akarom megmagyarázni NEKED, aki ért hozzá, hogy nem wow-os. xd
28.
28.
megalonagyix
WOW se néz ki acélosan, mégis azzal játszottam 2 évig anno... és még most is nyomnám...
27.
27.
Inmediasress
Hát őszintén ez nem valami meggyőző. Nekem ez még mindig túl wow szagú az a legnagyobb bajom vele és ami szomorú hogy a sok fanboy úgy is megveszi majd.
Valószínűleg pont erre számítanak azért olyan wow feelinges, és azt nekem senki ne akarja meg magyarázni, hogy nem mert akár hány videót vagy képet láttam eddig elsőre mindig a wow jutott szembe. Csak hát ugye a Blizznek mindent megbocsájtanak az emberek.
26.
26.
Csabb
D2-ben volt olyan companion ami leszólózta hell szinten Baal-t :)

Régi szép emlékek :')
25.
25.
Quent1n
#23: Nem az itteni viszonyokból kell kiindulni. Ha egy Crysis 2-őt lehetett rendesen optimalizálni akkor ennyi év alatt egy D3at is simán lehet ami ráadásul nem is FPS. A karakterek mozgását és modellezését meg aztán pláne. Nem nagyon van olyan játék manapság ami konkrétan nem indul el egy 4-5 éves gépen.

NECROSMOKE: Ennyi év után olyan nincs, hogy nem hozza. Már csak a neve miatt is szét lesz pontozva. Érdekes lesz majd összehasonlítani más hasonló gammákkal. :)
24.
24.
HerodPK
Hat ahogy nézem van még mit csinalni:) a nyilpuskas kicsit furan forgott lovés koozben meg a fegy lehettt volna 1 fadarab is a kezében akulombséget nem lattunk volna:) de ahogy ismerem oket ugyis kijavitjak meg az ilyet:) de lahat csak az én szemem bantja hogy nme mozgott a nyilpuska
23.
23.
g.man580
Sztem a Blizzard pont jó taktikát alkalmaz. Direkt nem fognak egy húde über super grafikával rendelkező játékot csinálni ami csak high end gépeken tud normálisan futtatni az ember mert pont azt akarják hogy minél szélesebb körbe vegyék meg az emberek és ne azon akadjanak fent hogy ó bakker már megint egy olyan játék ami úgy se indul el a gépemen! Szóval sztem jól csinálják!
22.
22.
NECROSMOKE
Azért ennyire ne írjátok le...hozni fogja a formáját.
21.
21.
hali74
http://www.grimdawn.com
Szerintem ez sokkal jobb lessz csak nézetek fel az oldalra a játékot a titan quest csapat késziti Grimdown!!!!!
20.
20.
wardprod
Nagy ratyi az egész. 3x inkább játszanék ismét egy D2-vel, mint ezzel a lightos szutyokkal.

Anno 2-3 éven keresztül szinte csak D2-ztnük LAN-okon is, ez meg.... Torchlight 2-t 10x jobban várom.
19.
19.
Quent1n
#17: Minden más játéknál azt mondom igazad van és amúgy is a játékélmény az első. De egy ilyen hosszú fejlesztési idővel rendelkező játéknál azért elvárom, hogy nézzen ki jól. És igen ma már nem nagyon lehet eladni játékot rossz grafikával. Változnak az igények. Régen még különleges dolog volt PCn játszani így nem is törődtünk azzal, hogy milyen pixeles egy játék. Ma már mikor x millió háztartásban van PC vagy konzol és tök természetes, hogy napi rendszerességgel játszunk rajta, a legelemibb elvárás lett, hogy legyen akármilyen egy játék tartalmilag de szépnek kell lennie. Csak sokszor ennek a szépségnek a tartalom issza meg a levét. Viszont a D3 esetében volt idő és pénz is mindenre, tehát az én elvárásaim ennek megfelelőek. :)
18.
18.
Adamknight
Hát egy próbát megér. Az eddigi videók alapján nem vagyok meggyőzve, bár a Diablo 2 se tetszett, de majd meglátjuk.
17.
17.
Tshunin
Anno a 2. részben se nagyon használtam követőket, valószínűleg most se fogok. De azért egy próbát megérnek.


Amúgy meg. Lehet eleve nem is terveztek komolyabb grafikát a játék alá, fejlesztési idő ide vagy oda. Csináltak egy közepes-jó minőségű grafikát, ami minőségben ugyan elmarad a nagy nevektől, de mégis olyan képi világot ad, ami bőven elég lesz amíg szörnyeket fogunk gyilkolászni 100 számra.

Mondjuk nem csodálom, hogy mindenki a grafikán akad fenn, amikor a legtöbb játékfejlesztőnek is ez a vesszőparipája, hogy "hhüüüü, ilyen grafikai motor, olyan realisztikus árnyék, ennyire sima felület" stb. Mintha manapság már nem lehetne úgy játékot eladni, hogy esetleg nem
Persze, fontos a grafika is, de amíg nem Minecraft szintű pixel halmazt látok magam előtt, addig semmi gond :)
16.
16.
Sun9us
Engem egy kicsit zavar, ez a színes, és világos látványvilág, de ha feltelepítem este, és egyik pillanatról a másikra azt veszem észre, hogy kint világos van, és fél hét, akkor nem lesz panasz. :D
15.
15.
Quent1n
Hát nem tom ez grafikailag nagyon nem nagy eresztés. A szabadtéri csatajelenetnél meg a karaktereknél eléggé látszik, hogy ez nem túlságosan modern. A hangulat persze mentheti de ilyen hosszú fejlesztési idő után igazán összerittyenthettek volna valami szebbet ezt nem lehet kimagyarázni pláne olyan hülyeségekkel, hogy menjen a gyengébb gépeken stb.

Hab: A D2 grafikáján volt is mit szidni csak a többi része kárpótolt érte. Vagy ott a mentési "rendszer".
14.
14.
Lordnekroseth
egyébként ez egy fura területe a játékoknak....a companionok vagy túl könnyűvé teszik a játékokat..vagy fölöslegesen kell foglalkozni velük(és sokan nem is használják öket ezért) mert semmire sme jók igazán.
13.
13.
gucho
egy kicsit félek, hogy milyen lesz, mert nagy az elvárás
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...