Szeptemberben jön a Supremacy MMA

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Bár a Supremacy MMA eddig nem kifejezetten nyerte el a tetszésünket, azért mindenképpen pirospont jár a fejlesztőknek, hogy bevállalták a női harcosokat is. Az egyes üzletek különböző előrendelési ajándékokkal várják a játékosokat, persze nem tudni, hogy ebből mi jut majd el hozzánk.

A Supremacy MMA a Kung Fu Factory csapatánál készül, s bár a játék eddig nem tűnik túl meggyőzőnek, azért mindenképpen érdekes lesz, hogy - licencek hiányában persze - kőkemény illegál bunyós játéknak mondják a fejlesztői, ráadásul női harcosok is lesznek benne - aki szereti a vállas, bugyingós csajokat, bizonyára repes az örömtől.

A Supremacy MMA szeptember 23-án jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra - a fejlesztők saját bevallásuk szerint azért választották ezt az időpontot, mert akkor várhatóan egyetlen hasonló cím sem fog megjelenni. Nem túl magabiztos hozzáállás, de tény: egyelőre nem tudjuk, hogy mikor jön az új UFC és EA Sports MMA, a pankrátoros WWE SmackDown vs. Raw pedig csak később jelenik meg.

A fejlesztők négy előrendelői DLC-vel készülnek, más kérdés, hogy hozzánk jó eséllyel egyik sem jut majd el. A HMV sztriptízklubbal, a Play.com vágóhíddal várja a játékosokat - mármint ezek lesznek a harcok színhelyei -, míg a Game Shane del Rosarioval, az Amazon pedig Bao Quachcsal bővíti a harcosok listáját.

5.
5.
#4: 220V ? :)

Mondjuk ezek a csajok elég laposak és szőrösek, így hát meg is értem :)
4.
4.
wigyory
Illegális bunyó...csajokkal...érdekes, nem villanyoz fel a dolog.
2.
2.
Garfartix
borzasztó, hogy nem adnak ki verekedős játékot PC-re! -.-"
1.
1.
waynerooney108
Video alapján nem valami hű de nagy...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...