Halo-remake-re mutat a visszaszámláló?

  • Írta: InGen
  • 2011. május 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Sokan és régóta pletykálják már, hogy valamikor a közepesen közeli jövőben egy HD-felbontású remake-et kaphat a legendás FPS, a Halo: Combat Evolved. Most a Bungie egyik ál-leánycégének bejegyzése alapján jutottunk el egy gyanús visszaszámlálóhoz, mely jelenleg 116 napnál áll.

A történet úgy kezdődik, hogy a Bungie még a múltban felállított egy leányvállalatot, azzal a céllal, hogy a titkosnak szánt trademark bejegyzéseit ne leplezzék le a folyamatosan figyelő rajongók. Nyilván az akció nem túlzottan sikerült, így ma már tudjuk, hogy ez a bizonyos cég a Podophobia Entertainment, ami alá már több, Halo-val kapcsolatos bejegyzés is érkezett a múltban.


Ez a cég indított most egy új honlapot egy visszaszámlálóval, mely a hír írásának pillanatában 116 napon áll, s úgy tűnik, hogy pont az első Halo-játék, a Combat Evolved tízéves évfordulóján fog lejárni.

Az eredetileg kizárólag Xboxra, majd később PC-re is megjelent FPS gyakorlatilag megváltoztatta a konzoltörténelmet: megmutatta, hogy igenis lehet sikeres FPS-t készíteni kontrolleres irányításra, s innentől kezdve indult el a konzolok uralma ebben a műfajban is.

A pletykák szerint a Microsoft és az új Halo-felelős, a 343 Industries egy HD-s Halo-remake-et tervez kiadni a jeles évfordulóra.

19.
19.
xxxgamer4ever
Az első része a minden a szememben, a másodikkal játszottam az első ezerszer körbefutotta! Mivel a többi nem jött PC-re azokat nem próbáltam, és szerintem ez a remake (ha ez az lesz) sem fog kijönni PC-re :( De teljes szívből remélem hogy tévedek!
18.
18.
Ecneb
jedi knight sorozatról jöhetne valami fasza kis remake!
17.
17.
Mortis
Halo név alatt esetleg nem akarnak kiadni valami letölthető, XBLA-s "kisjátékot"? :S Nem csodálkoznék...
16.
16.
Optimus Prime
"...a konzolos játékokat is számítógépen csinálják meg"

Mégis mi máson? Abakuszon? Én alapvetően nem ilyen vitákba mennék. Csak sajnálom, ha egy általam(!) kedvelt játék fele megjelenik PC-re a többi meg nem. Ha pl. egyáltalán nem jön PC-re nem sírok utána, mert nem is érdekel róla semmi.
15.
15.
Mathia$
Úgyis divatba jött a legjobb játékok HD-ra dolgozása, szóval mindent bele! Lehet érkezik 360-ra egy "duológia" xD
14.
14.
Sheodon
#12: Lényeges, a tárgyhoz tartozó.
13.
13.
Yami
#12: releváns: fontos, lényeges...
12.
12.
NinjaNorb
#9: What does it mean releváns?
11.
11.
Sheodon
#3: Már ez sem teljesen igaz. Pont az LBP2 kapcsán merült föl, hogy a végén már a játék készítői is az általuk készített pályaszerkesztővel csinálták meg a játékhoz a bónusz pályákat.
10.
10.
biohazard rex
ez a visszaszámláló igazából a ükdédnagyapám születésnapjának az emlékeztetője...
9.
9.
Yami
#3: "...a konzolos játékokat is számítógépen csinálják meg"

Ha mondjuk fejleszteni akarod a játékokat akkor ez akár még releváns érv is lehetne, de mivel általában játszani szeretünk a játékokkal, a konzol jobb választás. ;)
8.
8.
shooter1234
Én is el tudnám visaelni a halo 3at meg a kiegészítőit pcn, meg ezt is. Remélem jönni fog(nak).
7.
7.
NinjaNorb
#3: Mi máson csinálnák meg? én elégé konzolos vagyok próbálkoztam a pc-vel mint játékplatform de nem jött be a dolog a pc-t netre anime nézésre és zenehallgatásra használom és konzolon játszok az egyetlen játék amivel pc-n játszok az a warhammer 40K:dawn of war mivel sose lesz konzolra meg a stratégiák irányítása pc-n sokall jobb (sokaknak az fps is nekem nemxD)
6.
6.
SütiMester00
nagyon remélem! :D
előttem lévőnek meg csak azt tudom mondani hogy sajnos tuti nem lesz.
5.
5.
Optimus Prime
Make PC versions to, so we can finish the fight!
4.
4.
Ca$h
3.
3.
Ecneb
Egy gyönyürű remake és egy hivatalos megjelenés a trilógiából PC-re az mindent visz! Csak azt nem értem, hogy sokan verik a fütyköst a csalánnak hogy konzol jobb meg mindent visz, de elfelejtették, hogy a konzolos játékokat is számítógépen csinálják meg? XD
2.
2.
Annak örülnék, az elsőt a könyvtár szoba alatt untam meg végleg, a másodikat meg amikor azzal a lábosfejűvel kellett menni, de a hármast szívesen kipróbálnám, meg a reach-ot is, persze csakis felújítva :)))
1.
1.
LtK
Hujuj csak adják ki PCre =)De amúgy az nem lehetséges, hogy végre kiadják a 3at PCre?=D Szerintem az is benne van a pakliban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...