Máris új játékon dolgoznak az L.A. Noire készítői

  • Írta: InGen
  • 2011. május 23.
  • Hír
Link másolása
A mostanában kifejezetten beszédes Team Bondi nagyfőnök, Brendan McNamara beszélt arról, hogy csapata nem pusztán egy új játékon ötletel, de az L.A. Noire-ban használt különböző technikákat is továbbfejlesztik - az alapok megléte miatt most nem lesz szükség öt évre a munkálatokhoz.

Arra a kérdésre, hogy vajön a Team Bondi következő játékára is 5 évet kell-e majd várnunk, Brendan McNamara csak annyit mondott, hogy egyelőre még csak ötletelnek az új anyagon, de valószínűleg fog kelleni hozzá annyi idő, mint az L.A. Noire elkészítéséhez. Bár a fejlesztő szerint ez több dolgon is múlik.


McNamara elmondta, hogy a cége éppen azon dolgozik, hogy az L.A. Noire-ban használt MotionScan technológiát, amivel a színészek arcjátékát tudták beszkennelni, kiterjesszék, s most már a teljes testet tudják bevinni a játékba: "Persze a motion capture technológia, amivel a színészek mozgását lehet rögzíteni, már régóta működik, és más játékfejlesztők is használják. Szóval ez a technika már elérhető, kéznél van és gyors."

Ezen kívül persze rengeteg technológiát fejlesztettek ki az L.A. Noire-hoz, amit tudnak majd használni a következő játéknál is, szóval McNamara szerint erre sem fog annyi idő kelleni. Amire viszont igen, az a történet, és az írói feladatok: "Az írás részét nem nagyon lehet lerövidíteni, de persze rövidebb lehet, mint 5 év."

11.
11.
Mathia$
Ha csinálnak valamit, az biztos a következő generációra készül.
Amúgy eszméletlen a játék!

#3: szerintem lényeges infot 1-2 éven belül biztos adnak majd.
9.
9.
xXgoronikahunXx
#3: Lovagos!Az még nem volt:)
8.
8.
kharami
Kipróbáltam havernál ps3-on és azt kell mondjam, hogy egy csi kicsi autózással egybekötve, ami nem rossz, viszont a grafika néhol nagyon ratyi főleg az idegesítő, hogy a mimika úgy elüt az emberek és a környezettől, hogy az már zavaró tud lenni!
6.
6.
peter.biro
Jók ezek a hírek , de mikor lesz meg a teszt ????
5.
5.
Slik
hajrá, nekem tetszik a játék
3.
3.
aruha
Na de min ötletelnek?:D megint egy nyomozós,vagy más játék lesz?
2.
2.
hedzsooo
#1: Na, igen. Igy nalam is targytalan sajnos ez a jatek, de most a Witcher 2-vel jol elvagyok a PC-en ( Konzolokra is jon, de ez meg eppen azokra kesik most. ). :-)
1.
1.
Stormblast
vártam a játékot egy ideje, ma tudtam meg, hogy nincs pc-re. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...