Ingyenes multis DLC-t kap a Dead Space 2

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 24.
  • Letöltés
Link másolása
A Visceral Games bejelentette, hogy tovább bővítik népszerű horrorjátékuk, a Dead Space 2 többjátékos üzemmódját. Az Outbreak névre hallgató DLC-hez teljesen ingyen férhetünk hozzá, és két, merően más stílusú térképet tartalmaz majd, mint az alapjáték. Május végén már tölthetjük is.

Még egyelőre nem tisztázott, hogy a The Sprawl milyen hangzatos fícsőrökkel gazdagodik majd, tény, hogy két térképpel gazdagodik a felhozatal: The Academy-vel és a Concourse-zal - erősítették meg a fejlesztők a játék Facebook-oldalán.

Ahogy az Outbrake DLC első kiadott képén látszik, ismét sötét hangulatú, komor belső terekkel operál a játék, ezen a játékosok, már-már óvodai hangulattal felvértezett, régi időkre emlékeztető helyszíneken eshetnek egymásnak az emberek és a nekromorfok bőrébe bújva, ahol a fény-árnyék hatásokra még több hangsúly terelődik. 

A csomag május 31-én landol Xbox Live-on, míg három nappal később, június 3-án a PlayStation Networkön, és egy lyukas garast sem kell leperkálnunk érte - ez a legszebb az egészben. Remélhetőleg a PC-s változat is fenti dátumok valamelyikén elérhető lesz.

6.
6.
daenath
Szivesen a hirt, ja es a Dirt 3 hirt is.
5.
5.
Mortician
#3: Én. A kampányt ugyan meg se közelíti, de ettől függetlenül kellemes időtöltés.
4.
4.
kivenoko
Szerintem egyáltalán nem átlagos :D para szinten nálam szorosan az Amnesia: The Dark Descent után van :P Bár az első része kicsit nyomasztóbb hangulatú :)
3.
3.
Mortis
Játszik valaki multin ezzel a játékkal egyáltalán? :S

Egyébként jól hangzanak. Vér a babaházban? Jöhet. :)
2.
2.
laci911021
naaaa ennek örülni kell! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...