Mortal Kombat: Legacy - itt a hetedik rész

  • Írta: Harkat
  • 2011. május 24.
  • Videó
Link másolása
A sokak által várt Mortal Kombat: Legacy rész megérkezett. A mai napon felkerült a hetedik epizód, melyben Scorpion és Sub-Zero mutatkozik be. Lássuk, hogy vajon a Mortal Kombat-univerzum két közkedvelt karaktere hogyan szerepel a websorozat aktuális tízpercében.

Hanzo Hasashi (Ian Anthony Dale) a Shirai Ryu klán hadvezére, emellett szerető családapa. Kiváló és remek képességekkel megáldott harcos, aminek köszönhetően a Scorpion nevet kapta. A családjával a Shogun érkezését várja, mikor azt a hírt kapja, hogy a várt személy hamarabb megérkezett, így ő elébük indul. Mint kiderül, ezt az egészet a Lin Kuei szervezte meg Sub-Zero (Kevan Ohtsji) vezetésével, hogy véget vessen a Shirai Ryu klánnak.

Az epizódot japán hangulatban készítették el, így a nyelv is japán, amit angol felirat kísér. Mellesleg Sub-Zero a Bin Han néven fut, ami arra utal, hogy ő az idősebbik testvér. Viszont lehet sokaknak rossz hír, hogy a nagy harcot csak a következő epizódban mutatják be.

18.
18.
dante92
Itt van minden, amit a Mortal Kombatról tudni kell:

http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1526
17.
17.
Harkat
Akik esetleg hiányolják a végéről a harcjelenetet, azoknak itt van ez:) :
http://www.youtube.com/watch?v=uIuMsXedXtY&feature=related
16.
16.
Harkat
Quan Chi is benne lesz a következő részben. Vagyis a trailerből úgy vettem ki.
Amúgy szerintem jó nagyon a végén a zene. :)
15.
15.
caleb007
Remélem azért majd folytatják a sorozatot, nem állnak meg 10 résznél. Ez a rész tényleg jó volt, még a jelmezeket is sikerült jól megoldani.
14.
14.
Kreto
Most akkor ezek felvezető részek valami nagyobb felé ??? Erről az infórol valami linket ha esetleg valaki felrakna ide azt nagyon megköszönném :D
13.
13.
keiji maeda
#7: quan chi volt aki kibaszott velük és sub-zero ra terelte a gyilkolászást ő a ludas őt kell aprítani XD
12.
12.
Wackor
#11: igen de ezt scorpion még nem tudja
11.
11.
Moldren
én úgy tudom hogy quan chi mészárolta le a shirai ryu klánt
10.
10.
Harkat
#1 Bocsánat, tényleg elnéztem, majd remélem javítja valaki
#3 Bajnokság nem lesz. Ezek csak felvezető részek, a karakterek hátterét mutatja be.
#8 Még Cyrax és Sektor hátra van, plusz két fekete ruhás ninja. Bár lehet ők egy és ugyan az, s dupla epizódban lesznek. Vagy nem tudni még pontosan. :)
9.
9.
Ecneb
naná, hogy a harcjelenetnél folytatják:D am végre egy kis skorpiós háttértörténet, mindig is erre vártam!!
8.
8.
Optimus Prime
Ez egész jó rész volt, talán a legjobb. Lehet a keleti hangulat és nyelv, de nagyon jó lett. Kár, hogy jött a folytatjuk felirat, egész bele jöttem.
Akkor még marad két rész Reptile-ra és... kit vesznek még sora?
7.
7.
dante92
Jó rész volt. Mindig is azt hittem, hogy Sub-Zero a jó, és Scorpion a gonosz. Aztán az új játékban jöttem rá, hogy ez fordítva van. Nekem akkor is Sub-Zero a kedvencem (utána meg Scorpion).
5.
5.
Szudzsio
#4: Nini... egy tapasztalt ember... Itt látszik hogy fogalmad sincs a sorozat lényegéről :) Főképp hogy az első részre azt mondod hogy nem volt nagy szám...

Mellesleg nem kötelező megnézni :)
Béke! :)
4.
4.
daenath
Ez a sorozat egyre gagyib, ennel meg az elso MK film is jobb volt, pedig azt se ma csinaltak, es az se volt egy uber film.
3.
3.
Wackor
Nekem tetszik ez a sorozatocska! Ez a rész volt eddig a legjobb, csak túl rövid :D Meg még azt nemtudom hogy ha maga a sorozat összvissz 10 részes akkor hogy a fenébe lesz ebből mortal kombat bajnokság?
2.
2.
keiji maeda
vegyetek már elő egy rendes mortal képet ne mindig ezt a f...t szopogato reptile-t unalmas és szar kép :) berakhatnátok a mortal kombat legacy logoját és kész
1.
1.
wildláma
kis elírás, Bi Han nem Bin Han, és mellesleg, ez a rész eddig a legjobb, még ha rühellem is a japánokat :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...