Aranylemezen a Duke Nukem Forever

  • Írta: InGen
  • 2011. május 24.
  • Hír
Link másolása
Szinte még el sem hisszük, pedig igaz: a játékfejlesztés egyik legnagyobb legendája aranyba ment, ami azt jelenti, hogy most már akkor is megjelenik, ha... most valami frappánsat kellene mondanom, de nem jut eszembe semmi. A lényeg, hogy most már aztán tényleg, tutira megjelenik!

Délelőtt már a fejlesztő Gearbox Software is kikotyogta, hogy aranyba küldték a Duke Nukem Forevert, de a dolog akkor vált hivatalossá, amikor délután a 2K Games kiadta a sajtóközleményt. Ezzel tehát végleg lezárult 14 évnyi huzavona, és a világ egyik legsikeresebb, legtökösebb és legikonikusabb FPS-e, a Duke Nukem 3D, végre megkapja a rajongók milliói által várt folytatást.


A sajtóközlemény egy kedves kis idézetet is tartalmaz a 3D Realms fejesétől, a Duke Nukem egykori nagyfőnökétől, George Broussardtól, akinek a kezei alatt 12 éven keresztül nem haladt semerre a projekt: "Ez négy játékfejlesztő stúdió eposzba illő története, akik összefogtak, és megcsinálták a lehetetlent, és befejezték a befejezhetetlent. Ahogy játszotok majd a játékkal, erre a hatalmas útra fog emlékeztetni minden, minden egyes sarkon, a játék minden apró részletében. A karakter, az attitűd, az interaktivitás, a játékmenet és a politikai inkorrektség Duke Nukemre jellemző elegyét."

Hogy miért volt olyan "lehetetlen" és "befejezhetetlen" egy FPS-játék fejlesztése, az már más kérdés.

31.
31.
#30: Gyanítom, nem lenne az a biztonságos hely ahová elbújhatnának a nép haragja elől ! :)
30.
30.
jorákovics
#29: ...hé TomGoodman, ne fessd az ördögöt a falra...:DDDDD.....
29.
29.
Józsi_Doe
Duke, Nagypapa vár rád!
28.
28.
Mekkora lenne már, ha most bejelentenék, hogy eddig szívattak mindenkit és az összes videó, kép minden ami megjelent csak pre-renderelt orbitális átverés volt és nincs is DNF, soha nem is létezett ! :)))
27.
27.
Sakee
#17: Mit ettél? abból a cuccból kérek én is :P
26.
26.
LtGlove
Eljött a örökkévalóság. Forever has come. :)
25.
25.
Sakee
Játéktörténelmi lépés lesz ,ha ez megjelenik valaha.
24.
24.
jorákovics
#23: ...az első részt vagy 8x toltam végig oda-vissza...:)))....anno... kíváncsi vok a folytatásra...:)....
23.
23.
bucsok
Csak a lemezek kerüljenek is ki a polcokra, míg mielőtt valami nagy arcú fejes kitalálná hogy várjunk még a kiadással.
22.
22.
Matt8888
reméljük nem borul fel a kamion xD
21.
21.
daenath
"most már akkor is megjelenik, ha..." Duke felesegul vett egy szoros disznot, es a fejlesztok ( a gyarban dolgozokal) egyutt a lagzin 56 IQ-ra ittak magukat, es nem tudjak hova lett az arany lemez (naszajandek Duke-nak es ujdonperzselt malackajanak) :))))
20.
20.
Vurgi
#19: dikk tényleg xDD
19.
19.
..::RoLiSoAp::..
#18: Erre megjelenik Chuck Norris. Eldobom az agyam xDD
18.
18.
Vurgi
17.
17.
..::RoLiSoAp::..
#16: Vagy Chuck Norris belehajít egy újabb kisgyereket a Napba, s az ezálltal létrejött napkitörés elektromágneses hullámai az összes elektronikai eszközt elpusztítják, majd rá 0,3 másodpercre a forróság az összes élölényt megsüti. Ha ez nem lenne elég, élete utolsó harcát Steven Seagallal és Bruce Willisszel vívja meg ahol Seagal az igazság mecénásához méltóan küzd, s Willis is drágán adja az életét, mégis a texasi kopó győz, dea gyözelem mámorító szaga megbódítja, s felfalja a Világot!! ÁÁÁÁÁ
16.
16.
lukaka
#13: vagy ha a földet idegenek támadják meg akik ellopják az összes lemezt és mentett fájlt és az embereken agymosást végeznek hogy ne emlékezzenek rá.
15.
15.
lolman598
számomra azér a Doom ikonikusabb,de ezt be tudom annak,hogy a DN nem fogott meg annyira,de már kiváncsian várom ezt is
14.
14.
Giga0509
Hát erre pezsgőt kell bontani :D majd a GK talin iszunk rá :D
13.
13.
p.balou
"most már akkor is megjelenik, ha..." ... becsapódik egy atombomba, megsemmisül a lemez és a vincseszterekről az adatok törlődnek, és a fejlesztők fejbe lövik magukat /ha a bombától nem haltak szörnyet/
12.
12.
.LnB
#11: Az az 5év rengeteget számított a játékiparban, de ne érts félre nem akarlak lehordani vagy ilyesmi, de 5évvel Duke után már nagy volt a választék játékokból. Abban az időben pedig csak pár volt.
11.
11.
Sheodon
#7: Az az öt év korkülönbség nem sok köztünk, és volt módom játszani a játékkal. Csak annyira nem fogott meg. És ha nem lenne ez a hosszú, fejlesztési idő, már a kutyát sem érdekelte volna ez a játék, eltűnt volna a süllyesztőben.
10.
10.
strike19
Aranylemez :D.Majd beadom a zálogba , ha kijátszottam.Legalább ez érték álló befektetés.
9.
9.
Mortis
#6: Ez már több mint egy karakter. Jelenség. Ezt persze a Forever hosszú fejlesztési idejének köszönhető leginkább.

Véleményem szerint nem lesz nagy durranás, de a siker borítékolható. Talán valaha megérünk még egy új Duke Nukem játékot? :D
8.
8.
Riot
Á már alig várom hogy megjöjjön*.*
7.
7.
.LnB
#6: Mert fiatal vagy és akkor még nem játszottál mikor ez a játék és a doom, quake jelentette a szórakozást a pc-s játékok hajnalán
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...