Mortal Kombat - így készültek a kivégzések

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 26.
  • Videó
Link másolása
Már egy hónapja boltokban van a Mortal Kombat kilencedik része, ám a NetherRealm még most is kidobott egy fejlesztői naplót a játékhoz. A vérgőzös bunyós cím egyik legkedveltebb szegmenséről, a kivégzések mikéntjéről és hogyanjáról hullik le most a lepel. Tuti, hogy kíváncsiak vagytok rá!

Minden a tervezőasztalon kezdődött, egyszerű pálcikaemberes rajzok formájában, az animált rajzok lassan életre keltek, mígnem elérték végleges, csontrepesztő, vérfröcsögős formájukat. Emlékezzen mindenki erre, hogy mennyi fáradságos munkájába telt a NetherRealmnek ez, miközben izzadt tenyérrel igyekszünk betanulni a fatalitykhez szükséges kombinációkat. Profi munka!

12.
12.
Eberinu
Imádom, kedvencem Mileena és a kivégzései. Nem lehet ezt a játékot megunni, a bability már a védjegyemmé vált ;)
11.
11.
gucho
sohasem szerettem a verekedős játékokat
10.
10.
laci911021
9.
9.
ribizly
#6: Egészen pontosan úgy van, hogy a Necropolisban kinyitod a már megnyert ruhákat. Ezt úgy kell, hogy ott körbe kell menni minden egyes karakteren, akinek már megvan az alternate costum-je és nyomni rá egyet. Ekkor előugrik egy kis popup, hogy gratula, megvan az új ruha. Utána meg amikor bunyózni akarsz, akkor a karakterválasztó képernyőn, ha start-ot nyomsz egy karakterre, akkor előjön egy menü, hogy costum 1 vagy 2-t akarod. Kiválasztod és hajrá :)
8.
8.
keiji maeda
#6: be kell menni a necropolisba emg amikor kiválasztod a karaktert akkor start-al válaszd ki és ott lesz :)
7.
7.
KenyeresB
Hu, előbb-utóbb be kell szereznem. Ha már így fényezitek. :)
6.
6.
laci911021
De szereztem benne új ruhákat az emberekhez azokat hogy lehet használni???
5.
5.
ribizly
#4: Akkor már az Urban Reign-et is lehetne remake-elni :)
Nekem is nagyon tetszik ez a része az MK-nak, bár én vagyok annyira fanatikus rajongó, hogy mindegyik részt kipörgettem mindenféle konzolon. Mondjuk az nem tetszik, hogy bizonyos dolgok csak PS3-on vannak a játékban, valamint, hogy már a kijövetelkor is csak Reedem kóddal lehet az old school alternate ruhákat kinyitni és az ahhoz tartozó kivégzések is csak akkor nyílnak meg... :(
4.
4.
keiji maeda
igy van utobbi idők legjobb verekedős játéka tele játékmódokkal karakterekkel , kihagyhatatlan :) nekem már csak egy Rival Schools ért sajog a szivem :D ps1-n kedvenc verekedős játék volt elővehetné már a capcom és felújíthatná
3.
3.
laci911021
Szerintem a legjobb verekedős játék ! ennél jobb verekedőssel még nem játszottam ;)
2.
2.
sors05
1.
1.
LtGlove
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...