E3 2011: Döbbenetes BioShock Infinite videóinterjú

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 26.
  • Videó
Link másolása
Kisebb összeget tennénk rá, hogy az idei E3 egyik nagy meglepetése lesz FPS-fronton a BioShock Infinite. Az Irrational Games egészen szokatlan stílussal, a Rapture nyomasztó világából a fellegekbe kalauzol el bennünket. A napfény, a boldogság, varjak etetése a parkban csak a látszat. Az utópia dugába dől.

A drága pofikájú Elizabethre szintén nagy szerep hárul, sőt a Columbia lakosságának nagy része nem fog egyből a torkunknak ugrani. A fejlesztők a vizuális stílussal tényleg nem nyúltak mellé, a grafikusok számos korai időkből származó art-deco irányzatot vettek alapul, természetesen jóízűen kiforgatva. Az égi mikrotársadalom megépítésének ambíciója, a tökéletes életkép persze itt sem működik megfelelően, a felszín alatt olyan durva fogaskerekek lépnek működésbe, melyről nem is álmodnánk.

A játékmenet persze csupa látványos megoldásból épül fel: az ellenfelek kezéből telekinézissel kikaphatjuk a fegyvert és ellenük fordíthatjuk, majd hopp, a mordály máris a mi mancsunkban landol. A lebegő szigeteket összekötő síneket használhatjuk közlekedésre, egy célszerszámmal "rácsatlakozhatunk" és iskiri. A száguldás közben mehet a harc is.

Erősen ajánlott megtekinteni az alábbi videóinterjút, hiszen jó pár fenomenális ingame jelenetet tartalmaz! Az E3 idén június 7. és június 9. között lesz.

Köszönjük sanyi80 és kivenoko!

25.
25.
Vopesz
Sok újdonságot nem mond a faszi, és új gameplay sincs sajna, a video csak a tavalyi zárt ajtós E3 prezentációból van kivágva, amit ősszel nyilvánosságra is hoztak. Aki esetleg lemaradt róla megnézheti egyben, jobb, mintha állandóan félbeszakítaná ez az ürge. http://www.youtube.com/watch?v=Y_DSfjAdhlU
24.
24.
xxxgamer4ever
Az első kettő nagyon ott volt! Remélem ez is olyan lesz! Várom sok szeretettel a megjelenést!
23.
23.
l.rics16
nem tom ti hogy vagytok vele de nekem ebböl a videobol meg a pályábol amit láttunk kicsit hiányzik a viz föleg a bioshock2 után meg hát a buvár ruhás csávo helyére egy normál emberrel valahogy nem tünik az igazinak mekkora állat mán ien 2 máteres nagy állat vagy furoval a kezeden itt meg hát semmi különleges nincs a emberben amivel vagy
22.
22.
NECROSMOKE
#5: Én 5x vittem vmiből 2x ki is PLATINÁZTAM
21.
21.
NECROSMOKE
#2: Még szép, hogy les PS-re is :)
19.
19.
mamgu
Jaaa télleg jól néz ki .
18.
18.
kivenoko
Igazán nincs mit :D örülök h kint látom a nevem :)
17.
17.
Optimus Prime
Akkor én azt a gameplay videót én nem láttam. Majdnem olyan jó, mint a renderelt videó. Tetszik az ahol az a női szobor van a szélben lengedező... sállal? Lesz olyan hangulatos, mint az előző BioShockok. Bár fura a társ és hogy a karakterünk majd beszél is. Jól értem multi nem lesz? Vagy csak egyenlőre nincs tervbe?
16.
16.
herlius
#12: Pont azért írtam, mert sajnos odafigyeltem az interjúra is. Ettől még az értelmezhető úgy is, hogy csak néha kapcsolódik be az akciókba. Persze ettől még nem lesz jobb kedvem, nekem személy szerint az első rész pont azért is tetszett annyira, mert egyedül kellett megoldani a feladatokat, nem szólt bele senki, hogy mikor mit és hogyan tegyünk (Atlas utasításai kicsit más kategória). Másrészt a játék nyomasztó hangulata is sokkal hatásosabb, ha egyedül vagy és főleg nem kell még egy ember életerőpontjait figyelnem a sajátomon kívűl, amikor épp az utolsó tárat próbálom jól beosztani.
15.
15.
McDuff
ami ebben a videóban van ingame,azt már mind láttuk több mint fél éve...
14.
14.
Józsi_Doe
Mi ebbena döbbentes... 101!
13.
13.
Hubert Cumberdale
Ez köll, vagy mi a szösz. :D
12.
12.
Megacsiga
#11: "Remélem nem az egész játék azzal telik majd, hogy folyton a nyakunkon lóg és mindig az ő seggét kell megmenteni. " -ha odafigyeltél volna az interjúban ezt nem írod le... Amúgy meg nagyon beszippantós a képi világa, várós egy darab.
11.
11.
herlius
Nem kötekedésből írom, de ebben a videóban semmi új nincs. Ugyanezeket a képsorokat már hónapokkal ezelőtt leadták, csak most összevágták egy interjúval. A ledöbbenés már megvolt tavaly, idén ennél azért már több kellene hozzá. Mindenesetre a csaj továbbra sem túl szimpatikus figura, kicsit a Halott mennyasszonyt juttatja eszembe. Nem éppen az a típusú csaj, akiért bármilyen veszélyt bevállalnék. Remélem nem az egész játék azzal telik majd, hogy folyton a nyakunkon lóg és mindig az ő seggét kell megmenteni.
10.
10.
vuliem
Javítom magam:
*Engem nem érdekelt... :D Eddig.
9.
9.
attila 999
ezt a videot mar lattam korabban,es ugyanaz a erzesem mint akkor..HIHETETLEN. en nekem a BIOSHOCK mindket resze eszmeletlenul bejott,tetszett.brutalis volt.ez pedig a legjobban vart jatekok listajan eroteljes poziciot foglal el..zsenialis leszz
8.
8.
vuliem
Ez döbbenetes :O Engem érdekelt eddig a Bioshock, de most elcsavarta a fejem.
7.
7.
K/G.
Nagyon jó, jól is néz ki, Kell. Erős lesz a mezőny, csak bírjam pénzzel és idővel. :)
6.
6.
Rave24
#2: Nem tudom mennyire vagy járatos az angol nyelvben, a videó végén említik hogy PC-re, X360-ra és PS3-ra jön
4.
4.
sanyi80
Engem nagyon meg fogott ez a jatek ,es a videobol itelve nagyon jo lessz tele porgessel es akcioval
2.
2.
anonymus26
remélem psre is jön akkor én is tuti megveszem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...