Kinecttel erősít a Ghost Recon: Future Soldier

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre! Úgy néz ki, úton van az első olyan kinectes játék, amelyik nem csak hardcore cím, de vélhetően normálisan, hardcore címhez méltó módon fogja támogatni a Microsoft mozgásérzékelős kameráját. Immár hivatalos, dobozképünk is van róla: a Ghost Recon: Future Soldier Kinect-támogatást kapott.

Sokat késett a Ghost Recon: Future Soldier - a jelenlegi álláspont szerint valamikor jövőre jelenhet meg a játék -, de úgy tűnik megérte: az Xbox.comon feltűnt dobozborító szerint a játék a Kinectet is támogatni fogja, igaz, azt hivatalosan még nem erősítette meg a Ubisoft, hogy mégis milyen módon.

Találgatni viszont már tudunk: a francia JeuxVideo tavaly áprilisban tudta meg, hogy az új Ghost Recon Kinect-támogatással fog érkezni, igaz, azóta a pletyka kapcsán semmi újdonságot, hát még megerősítést nem hallottunk. Akkor a lap már azt is tudni vélte, hogy a kamera végre normális módon, és nem valami erőltetett minijátékon keresztül fogja kiegészíteni a játékot: nevezetesen arról van szó, hogy míg a játékos az egyik kezével a kontrollert nyomogatja, addig a másikkal a Kinect előtt kalimpál - ha a Ubisoft okos, megcsinálja, hogy így utasíthassuk a csapattársainkat.

A Microsoft a pletykák szerint alaposan rá akar gyúrni a Kinectre, ide pedig tökéletesen passzol a Ghost Recon támogatása is. Állítólag Redmondban háromszor annyi kinectes játékot akarnak az év végéig, mint ami most van, sokkal több hardcore játékkal szeretnének beerősíteni, ráadásul egy részüket már az idei E3-on is bemutatnák. Kíváncsian várjuk őket!

8.
8.
lolman598
kinect mikor lesz pc-re?meg pc-n lesz majd olyan,hogy csinálnak vmi kinectes átiratot a régebbi játékokbol?
7.
7.
Mortis
No, eddig nem nagyon voltam jó véleménnyel erről a játék-sorozatról, de úgy tűnik az Ubi nagyon beleerősít. A Kinect csak hab a tortán, bár amennyire bizakodásra, úgy ad aggodalomra is okot...
6.
6.
K/G.
#5: Több lehetőség van abban, ha ott van a kontroller is. Ebben a játékban pl. a legkézenfekvőbb dolog a szakasz irányítása kézjelekkel. Persze, addig el kell engedni a kontrollert, de ez addig tart kb. míg megnyomnánk egy gombot. Arról nem is beszélve, hogy ezzel akár a kontrolleren is felszabadulhatnak gombok, lehetne másra használni. Másik: konzolon nem nagyon lehetett oldalra hajolni. Ezzel az is megoldható lenne. A lehetőségek sora végtelen.
5.
5.
mdr88
Én csak azt nem tudom elképzelni így hirtelen, hogy ha mindkét kezed tartja a kontrollert (mert ez ugye általában így néz ki), akkor mivel "integetsz" a kamerának? Elvileg ezt a kütyüt azért csinálták, hogy ne kelljen a kontrollert markolászni, akkor legyen is úgy... szerintem.
4.
4.
cast22
Azzal nekem nincs bajom. hogy egy színvonalasabb játéknak ígérkező darab támogassa a Kinect-et...mindaddig amíg nem a játék rovására megy. Csinálják meg rendesen nem arról van szóó.. de akkor mellette a játék se legyen elhanyagolva.
3.
3.
flashfire
Nem tudjátok hogy a pcre szervirozott kinectekkel mi a helyzet szerintem pc-én nem csak játékok irányitására lehetne felhasználni
2.
2.
K/G.
Végre! Mióta mondom, hogy így kéne használni a Kinectet, a kontroller mellé kiegészítőnek. Így akkorát üthet, mint a tehervonat! Ha ez tényleg így lesz, vennem kell egyet, nincs mese.
1.
1.
LtGlove
Épp ideje volt, hogy hardcore játékok is támogassák a Microsoft integető perifériáját.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...