Forza 4 - profilimport és a limitált kiadás tartalma

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 27.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft elhintett némi információmorzsát a Forza Motorsport 4-ről, ebből kiderült, hogy csak korlátozott példányszámban fog érkezni a limitált kiadás, mely exkluzív ingame autócsomagot tartalmaz majd, és áthozhatjuk a Forza 3 mentéseit és az egyedi autófestéseket is. Borítóval is szolgálhatunk!

A Microsoft megerősítette, hogy csupán korlátozott darabszámban lesz kapható a Limited Collector's Edition, így hamarjában le kell érte csapni azoknak, akik nem elégszenek meg az alapkiadással. Jó hír a Forza 3-at szénné nyüstölők számára, hogy áthozhatjuk mentéseinket, a teljes járműparkunkat a garázsból, egyedi festésekkel, ajándékokkal, és ezen felül további bónuszokkal és plusz kredittel bővül a számlánk.

Azok, akik órákig szöszmötöltek bonyolult rétegekkel, hogy minél varázslatosabb pimppel lássák el verdáikat, nem fog kárba veszni a befektetett munkájuk. A Turn 10 Studios leközölte a sztenderd kiadás borítóját is, melyen a Ferrari 458 Italia köszön vissza ránk. Helyből nézhető is:

A beígért autócsomag csak a Forza 4 első gyártási sorozat lemezein lelhető fel, és pontosan ezeket az aszfaltszaggatókat tartalmazza majd:

  • Ford Mustang GT Coupe 1965
  • Koenigsegg Agera 2011
  • Lexus SC300 1997
  • RUF RGT-8 2011
  • Tesla Roadster Sport 2011

A redmondiak egy egész napot szánnak az idei E3-on a Forza Motorsport 4-nek, hamisítatlan infódömpingnek nézünk elébe másfél hét múlva.

8.
8.
dzsiádzsó
Ez örömteli, így 900 millió kreditemmel nem fogom szénné unni magamat, és kipróbálhatok minden járgányt, nem 10 db-al kell letolnom az évadot :)
7.
7.
HipCross
#6: Bizony, nálam is veri a látottak alapján, de ne felejtsük el, hogy még semmit nem láttunk a játékból mozgás közben. Bár én hiszem, hogy most is nagyon jól eltalálják a játékot. Nagyon várós :D
6.
6.
terenceHill
Képek alapján nálam leveri a gt5-öt. játék menet meg majd kiderül.
5.
5.
gamerman15
váratós játék az tuti. :D
4.
4.
gucho
várom nagyon, remélem nem okoz majd csalódást, mint a GT
3.
3.
shooter1234
#2: Hát igen, ez nem semmi, de a következő generációs konzolokból meg még többet akarnak kihozni. Egyre szebb lesz a grafika, én meg nem veszek konzolt. :)
2.
2.
crazymonkey
Ez a grafika már rendesen karistolja a valóságot .Igaz én még csak az első részével játszottam , de a maga idejében még az is csúcsnak számított .
1.
1.
shooter1234
A Tesla Roadster az egy elektromos sportkocsi. Asszem az 5.ik sebességben láttam róla egy kis bemutatót, nem rossz, csak egy kicsit drága. Na meg használtautón is van fent 1 ilyen kocsi, amit el akarnak adni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...