20 percen át mozog a Dead Island

  • Írta: InGen
  • 2011. május 29.
  • Videó
Link másolása
Eleinte még csak a vírusként terjedő előzetessel, most azonban már az ütös in-game bemutatóival hódít a Dead Island. Ami akár hiba is lehet, mert most már annyit látunk a játékból, hogy lassan unalmas lesz. Na jó, ez a veszély azért nem fenyegeti, de jó lenne, ha maradna meglepetés.

Az alábbi videóban 20 percen át látható játék közben a Dead Island. A felvétel az Xbox 360-as verzióból származik, és ha nem volt elég a múltkori 11 perces bemutató, ez talán kielégítő a zombihentelés iránt jelentkező olthatatlan vágyaidat, egészen a megjelenésig, ami valamikor az év vége felé esedékes PC-re, X360-ra és PS3-ra.

45.
45.
Jackie Estacado
Nekem a karakter eléggé élettelennek tűnik..meg azok a rúgások XD
Remélem a végleges változat jobb lesz,sőt biztos az lesz :D
44.
44.
KENKILL
Énis valahogy jobbat vártam. Persze nem rossz, nem rossz de ez inkább egy erős közepes játéknak tűnik. Lehet hogy tévedek de kétlem, hogy a Left 4 Dead 2 óta bárkit is felizgat a közelharci fegyverekkel való zombiaprítás. Akinek ilyen irányú vágyai voltak az már biztos végigtolta párszor a Left 4 Dead-et. Akkor meg miért is jó ez?
43.
43.
kekvillam
42.
42.
Ez gyakorlatilag ugyanaz a videó amit már egyszer kiadtak, semmi új nincs benne, csak nincs annyira megvágva, mint az előző! Szimpatikus, hogy az eldobott fegyvert fel lehet venni, de továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ez számomra legalább is nagyon felejtős és kihagyható darab lesz... Nem látom benne a potenciált.
41.
41.
Mortician
#40: A Limbo-nak helyzettől függően, de van ambien/noise ambient zenéje.
39.
39.
Macifasz
#33: Kane&Lynch 2: Dog Days. Zene ZERO!
38.
38.
Macifasz
Háááát, nem is tudom. A képek és az első trailer után lelkesebb voltam.:-/
37.
37.
nero66
#7: omg... mintha nem ilyen lenne minden játékban az ütő hangja....-,-"

Nekem amúgy még plusz pont az autó vezetés is + hogy van egy védett terület ahova be lehet menni fegyverért, életet töltetni és, hogy onnan kilehet jönni "portyázni" :D nagyon szép a táj is és remekül össze van rakva!!!! Várós....
36.
36.
Vopesz
Tisztára Oblivion/Fallout 3 csak zombis. Az engine legalábbis tuti ugyanaz. Biztos vétel eddig, főleg a coop miatt.
35.
35.
AnimeWarlord
33# Számomra az, hogy beraknak a játék alá ilyen tücsökciripelést az nem zene-.-
Én sajnos találkoztam már olyan játékkal ahol ennyivel elintézték :/
34.
34.
Hubert Cumberdale
#31: Ez meg sok játéknál ott van, pl. arcod elé emelt puskával sprintelni... Vagy ahol kés van ott is mindig az arc elé van tartva. Vagy pl. fogj valami fegyvernek látszó tárgyat és kezdj el szaladni, hogy úgy lásd a "fegyvert" mint a codban sprintelés közben. Viccesen néznél ki!
33.
33.
Hubert Cumberdale
#32: Én személy szerint alapból leszedem a gammák zenéjét. Bár én ilyen beleélős típus vagyok és azt elég nehéz zenével. Viszont ez még annyira bétaalfaakármi, hogy még a zenéit, szerintem el se kezdték komponálni. Amúgy láttál már játékot zene nélkül?
32.
32.
AnimeWarlord
Kéremszépen, a játékban NINCS zene? Zene nélkül az egész egy hangulattalan fos.
31.
31.
K/G.
#30: Jah. Az erőltetett fejmozgás benne van, de arra nem gondolnak, hogy menet közben mozogjon az ütő a kezében, vagy erre le a csaj, mert senki nem mászkál feje elé emelt ütővel egyfolytában.
30.
30.
Quent1n
#20: Látod ezt én sem értem igazán. Nem túl élethű annyi szent. :) Mondjuk a rúgás is olyan amilyen. Bezzeg az AK meg alig rúg vissza..

A játék meg szerintem is elég vontatott és monoton. Nekem olyan L4D utánérzésnek tűnik idáig RPG elemekkel spékelve. Egyelőre nem várós. :)
29.
29.
ilor14
én csak rúgni fogok hogy lássam a csajt xD
28.
28.
ilor14
#20: egyik lába 5 centivel kisebb mint a másik és emiatt a lépésnél lejjeb és feljebb megy a csaj nem rángatózik xD
26.
26.
giga321
Na jó akkor inkább meg se nézem de halál komolyan , szeretnék meglepődni ezt most kihagyom de csak azért mert megakarok lepődni és mert várom.
25.
25.
Slik
nekem elég nehéznek tűnik
24.
24.
adriano28
azé szar mert tudod előre mi fog történni, vagyis én így vettem észre bár lehet még jobb lesz ez
23.
23.
wigyory
Aki a csajszit irányitotta eléggé lassúak a reflexei, vagy ez csak a joy hibája lenne?-nem hinném.Amúgy vannak benne rendesen esemény hiányos részek, de tetszik a game.A fegyvereket emlitve, nincs szükség-vagy kevés esetben lőfegyverre, sztem sokakat lehet apritani a szöges bottal is,-a szúró-vágó fegyverek CSODÁKRA képesek ha jól forgatják! :)
22.
22.
steve 18
Jóféle!! meglepőttem hogy nővel kell menni benne...!! királyság
21.
21.
biohazard rex
amm nem akarok én is kötekedni de itt a "fő muki" olyan lesz mint a left 4 dead-be tank. ezzel még nem is lenne baj, de eredetileg ez benne lett volna a l4d-ba is mint special infected: http://left4dead.wikia.com/wiki/The_Screamer
20.
20.
K/G.
Miért hiszi azt minden fejlesztő, hogy úgy élethű a belső nézet, ha minden lépésnél rángatózik a kamera? Nem gyalogoltak ezek még soha? A szem kiegyenlít, basszus. Ez nem élethű, ettől csak be lehet szédülni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...