From Dust - gameplay duplázás

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 30.
  • Videó
Link másolása
A minap két darab gameplay trailer is befutott a From Dustból, az elkövetkezendő hónapok egyik legfurcsább, de mégis legzseniálisabb játékából. A korábban Project Dust néven ismert program nemcsak játékmenet, de vizualitás és hangulat tekintetében is lenyűgözőnek tűnik. Lássuk, mit tud!

Ahogy azt korábban megírtuk, más istenes játékokhoz képest a From Dust azért más, mert itt nem a történet középpontjában álló törzseket irányíthatjuk, hanem a földet deformálhatjuk, ami révén terelgethetjük derék emberkéinket, és persze szabályozhatjuk valamennyire az időről-időre kitörő vulkánokból kiömlő lávát, és megzabolázhatjuk a vizeket is.

 

Minden állandó kapcsolatban áll egymással: a láva felperzseli a növényzetet, vízzel találkozva pedig sziklává keményedik, ezért kell úgy alakítgatnunk a talajt, hogy az a lehető legkedvezőbb legyen törzsünk számára. A From Dust az Another Worldöt is jegyző Eric Chahi legújabb munkája, letölthető formában fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

14.
14.
Lordnekroseth
Ez azért van mert sokan már unják a "farmolást" azért hogy egy kicsit élvekedhessenek. Én is inkább a simán "csak fun" játékokkal kezdek el játszani manapság.
13.
13.
Vopesz
Nagyon örülök, hogy egyre több minőségi letölthető cucc jön mostanában. Mostanában vettem magamon észre, hogy ha bekapcsolom a box-omat, a demok meg videok lecsekkolása után az arcade szekció is beépült a rutinomba.
12.
12.
vytros
#11: Hát akkor vak vagy :)
11.
11.
foxtorch
nem tudom elképzelni mi lesz ebben a játék...
10.
10.
Mortis
#1: Már csak a maszkok és pár épület kialakítása miatt is azt a hatalmas klasszikust idézi, de nem baj. Régen volt már, hogy lopásnak lehessen minősíteni. :)

Én is nagyon. Büntetőnek néz ki ez a fizika. Gondolom esélyes lesz az év letölthető játéka címre is.
9.
9.
cast22
Háát ez nagyon eredeti. Alig várom már hogy kipróbálhassam. Nem tudni mikor jelenik meg?? Szeretem az ilyen típusú játékokat :)
8.
8.
Lordnekroseth
ÉS beperelnek 100 millára mert sérted őket -_-
7.
7.
peter.biro
#6: Ez eléggé morbid ....
6.
6.
l.rics16
hmm érdekesnek tünik elsö dolgom az lene hogy szököárral megölöm a törzset felveszem videora és felteszem mint egy rekonstrukcio japán szököárárol
5.
5.
mephi
Hm, érdekes színfolt lehet ez a játék a már unalomig ismételt új ötleteket nem nagyon mutató stratégiai játékok színpadán.
#4 Nem bántásként mondom, de gyanítom ez nem a Te a játékod lesz...
4.
4.
leszter
1.
1.
Lordnekroseth
Ez már nagyon hajaz a Popolous ra. Ami kurvára nem baj mert : eredeti,ötletes és SZÉP. Hihetetlen fizikai motor hajthatja,pc -n meg sem próbálom futtatni. Bár csalódtam hogy nem kell építkezni és hódítani más törzseket,de azért érdekes lehet még a gameplay. NAgyon szurkolok neki!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...