Friss képeken a Pro Evolution Soccer 2012 is

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 30.
  • Képek
Link másolása
Mintegy válaszként a délután napvilágot látott FIFA 12 képekre, a Konami sem akart lemaradni a hisztériában, újabb csokor screenshotot tett közzé az idei PES-ből. A kiadó szerint a nemrég bejelentett új mozdulatokat és animációkat prezentálják a pillanatképek, tény, hogy nagyon életszerű mindez.

Annak ellenére életszerű, hogy csupán három képet sikerült összegereblyéznünk nektek, de nem baj, ha eddig sehol nem látott mozdulatsorokat mutatnak be. Robinho ismét elemében érzi magát, Jermain Defoe gólt lő, míg Wesley Sneijder és De Rossi - úgy tűnik - mintha kicsi összeakasztották volna bajuszukat.

A fejlesztők elmondása szerint a PES 12 arra ösztönzi a játékosokat, hogy a csapatmunkát részesítsék előnyben, természetesen az ezzel járó lehetőségeket a srácok igyekeznek kiaknázni is. A játék ismét összel jelenik meg, az érintett platformok pedig: PS3, Xbox 360, PC, Wii, PSP és PS2.

8.
8.
terenceHill
#6: és mezek is aktuálisak lesznek. Na biztos van még, de majd valaki más.
7.
7.
terenceHill
#6: És tényleg kihagytam. Az összes csapat név, logók és játékos név eredeti lesz. :)
6.
6.
terenceHill
Eddig Pes párti vagyok, de a fifa videóban az ütközések tetszenek. De ha ugyan olyan árkád marad a FIFA és a labda olyan, mint egy fizikátlan flipper golyó, na meg csapat taktika kevés a PEShez képest, akkor az ütközések mit sem fogna érni. A PES liszensz, meg a rajongói patchekkel úgy is megoldódik a FIFÁnál többszörösen. Mert A PES patchnél még az igazolások, játékosok statját, taktikát, HD grafikai tuning, új arcok, stadionok, labdák és a felállásokat is belekrakják. És biztos kihagytam valamit a patchből :)
5.
5.
sayainbarni
jó lessz,idén se tudok dönteni a PES és a FIFA között,mindkettőt veszem majd!
3.
3.
Sarkadi
Ez még viaszabb mint a FIFA,de egy-két kép alapján nem mondok semmit. :)
2.
2.
Quent1n
"Jermain Defoe gólt lő Angilának" Mivel Jermain Defoe angol válogatott így a gólt Spanyolországnak lövi épp.. :P A harmadik képen pedig Sneijder elfejeli a labdát Rossi elől és nem akasztották össze a "bajúszukat".. No offense de kicsit oda lehetne figyelni azért.

Amúgy meg nekem még mindig viaszbabáknak tűnnek de reméljük játékélményben megint jól sikerül!
1.
1.
nasario
Nagyon jól néz ki......az összes játékosnak más a testartása és még érzelmek is látszanak az arcokon!!! Várom már!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...