Június végén indul az Uncharted 3 béta

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 31.
  • Korai verzió
Link másolása
A Naughty Dog - az ígéreteknek megfelelően - június végén indítja el az Uncharted 3 multiplayer bétatesztjét, elsőként a PS Plus felhasználóinak, ám július 4-től mindenki más is belevetheti magát a többjátékos küzdelmekbe. A sima DM-eken felül akár három csapat is hajthat a győzelemért.

A béta kezdési időpontját június 28-ra lötték be a fejlesztők, ám csak a PlayStation Plus előfizetői részesülnek elsőként a kegyből, a nagyközönség számára július 4-én válik elérhetővé a korai tesztlehetőség. Nem kevesebb, mint kilenc játékmódba kóstolhatunk bele, és az IGN már hatról biztos információval rendelkezik: lesz Team Deathmatch, 3-Team Deathmatch (melyben három csapat vív a győzelemért), Team Objective (a kijelölt célokat kell teljesítenünk), Free for All (meg kell ölni mindenkit), Plunder (Capture the Treasure), valamint a Hight Stakes (XP és készpénzhajhászás).

A maradék három játékmód különféle co-op kihívásokból áll, erről még nem mesélt nekünk a Naughty Dog. A térképek felépítése 5v5, 2v2v2 játékos egyidejú küzdelmének enged teret, illetve két helyszínen egyszerre nyolcan is egymásnak eshetünk. Kapunk egy repülőteret, egy francia kastélyt, mindkettő dinamikus környezet, figyelnünk kell a leszálló gépekre és az összomló épületekre is.

A bétaverzió négy Power Playt tartalmaz, ezek egyperces események, melyek egy utolsó lehetőséget adnak a vesztésre álló csapatnak, hogy visszanyerjék harci esélyeiket, kapunk nyolc Boostert is, melyek a Call of Duty perkjeinek felelnek meg.

A béta július 15-ig tart, a felső szinthatár pedig 25 lesz.

A videót köszönjük sanyi80-nak!

11.
11.
attila 999
#9: van benne valami,hehe.hasonlokeppen vagyok vele en is.
10.
10.
KD
zsíír. még a kettőt is megkéne szereznem
9.
9.
JacoB
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DE VÁROM :D ATYAÚRISTEN :D ősszel nagyon kell majd költekeznem ... MW3, Uncharted3 Resistance 3 ...:)
8.
8.
NECROSMOKE
Én rendes PS+ tag vagyok a tavaly júliustól.Akkor nekem jár rendesen :DCsak jöjön már az a STORE elinditása.
7.
7.
attila 999
na,tobbek kozott ezert is erdemes playstationt venni.exkluziv cimek egyszeruen zsenialissak.megvan terneszetessen mindket resze a jateknak,es ebbol kifolyolag legjobban vart jatekok koze tartozik a 3 resz.grafikai teren abszolutt szeduletes,akcio jatekelmeny ugyszinten emlekezetes.egyszeruen ezt jatszani latni erezni kell.az biztos hogy eselyes az ev jateka cimre.
6.
6.
..::RoLiSoAp::..
Hallod ez a játék... berakod majd a lemezt, jo elkezd pörögni, kinyúl egy kéz és beszippant egy másik dimenzióba. orbitálisan láwingolom. a 2 elrabolta a lelkem. hhh
5.
5.
Jigsawwasright
#2: nekem is ez a kerdesem. vajon az ajandek ps+ is ervenyes?
4.
4.
Folti90
#3: Teljesen egyértelmű:)
2: Gondolom akkor mindenkinek lesz!!
3.
3.
sayainbarni
szerintem a év játéka!
2.
2.
Noozi
mindenki ps+ felhazsnáló lesz ekkora..mivel a store 31.van és 30 nap psn+-t ad...szóval akkor most mi lesz? :)
1.
1.
Slik
ez az a játék ami csak egyre és egyre jobb lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...