The Secret World fejlesztői napló érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 31.
  • Videó
Link másolása
A Funcom igyekszik megkülönböztetett figyelemmel kísérni legújabb és legambiciózusabb MMO projektjét, és hasonló törekvéseket vár el a játékosoktól is. A frissen befutott fejlesztői naplójukban mindjárt a történetről és a játékmenetről libben le a fátyol, tényleg a mai trendekkel áll szemben a The Secret World.

A Funcom azt reméli, hogy sikerül megtörnie a mai MMO-felhozatal állóvizét, ehhez elsőként a történetre is rágyúr, hiszen tényleg egyedi dolog, ha a modern kor találkozik az ősi, mágikus hatalmakkal, de emellett a hagyományos szintlépési metódust is a kukába dobták.

A játékosoknak teljes szabadságot adnak a karakterek létrehozásánál és fejlesztésénél, nem lesznek korlátozások az osztályokban és a szintezésben. Három nagy frakció vívja mindennapos harcát a világ teljes uralmáért, hozzájuk csatlakozhatunk majd, és utazást tehetünk olyan ismerős helyszíneken, mint Egyiptom, New England, London, New York és Szöul. Mítoszokból és legendákból előbukkant szörnyeket likvidálhatunk majd változatos eszközökkel.

A The Secret Worldöt még 2007-ben mutatta be a Funcom, a fejlesztés csak 2010 elején adott újra életjelet magáról, most pedig már úgy tűnik, sínen vannak a készítők. A játék PC-re és Xbox 360-ra jelenik meg.

6.
6.
NereusLaceee
Érdekes, már az első videónál felkeltette az érdeklődésem. Én is csak azt sajnálom, hogy MMO... én meg már nem játszom annyit hogy egy MMO lekössön. :)
5.
5.
Mortis
#1: Furcsa, én meg pont úgy éreztem, hogy ha single játékot akarnának csinálni ebből, akkor az nagyon nem működne. A látottak alapján addiktív világot hoztak össze a fejlesztők, sok titokkal s MMO-kra tökéletesen passzoló hangulattal. :)

Tetszetős ki s játék, de nem szeretem az MMO-kat. Túl sokat kivesznek az emberből, na meg, ott lesz a tOR is, amivel azért illik majd játszanom. :D
4.
4.
thernielle
Azt bánom csak nagyon, hogy PS3-ra ezek szerint nincsen bejelentve, így kénytelen leszek PC-re megvenni, pedig igyekszem átállni konzolra :)
Nagyon bízom a dologban, hosszú idő óta az első MMO ami fel tudott csigázni. Ennél már csak a World of Darkness Online-t várom :) Tényleg, arról nincs semmi hír, még csak véletlenül sem? Az internet teljesen üres...
3.
3.
Dresa
Egy kipróbálást mindenféleképp megér.. majd eldől, hogy milyen lesz! Valahogy egy MMO-ban sokkal több dolognak kell egyszerre passzolnia, mint egy single játékban szerintem!
2.
2.
mugen
Általában a Guild Wars óta nem nagyon foglalkoztam MMo-val viszont ez felkeltette az érdeklődésem. Az alapszitu szerimtem elég jó választás, még egész érdekes dolgok is kisülhetnek belőle.A kérdés már csak az marad itt is, mint minden MMO-nál... a havidíj.
1.
1.
Inmediasress
Őszintén szólva ez nagyon jó lenne egy single player RPGnek, MMo ban nem bírom elképzelni. Valahogy a számomra (persze ez csak személyes észrevétel) ugyan abban a betegségben szenved mint a TOR az is jó lenne egy kotor 3 folytatásnak de nem MMO-nak. Nekem mindig az jön le belőle hogy túl SP központú valahogy minden te körülötted zajlik mint egy SP játékban, de nekem az MMO valahogy nem erről szól. Szerintem meg az SP élményt megzavarja az hogy mások is vannak a világban rajtad kívül és a kettőt nehéz össze egyeztetni. Mármint úgy értem hogy az SP szerű világot MMO-val ötvözni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...