A hét végéig áll helyre teljesen a PSN

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 31.
  • Hír
Link másolása
Ma van május 31-e, a Sony korábbi nyilatkozata alapján ma kellett volna a PlayStation Network összes funkciójának helyreállnia - köztük a régóta várt Store-nak is, ám minden meglepetés nélkül ez a dátum sem jött össze a japánoknak. De már látjuk a fényt az alagút végén.

A Sony az utolsó pillanatban jelentette be, hogy a PlayStation Network - beleértve a PlayStation Store-t és a más, általa kínált szolgáltatásokat - a hét végéig fog teljesen helyreállni. A hálózat részleges újraindítás a hónap elején kezdődött meg, köztük az online játék is elérhető vált, ám a Store visszatérése, így a megvásároható játékok és egyéb ingame tartalmak boltja várhatóan június 5-ig vesztegel még parkolópályán. Akkor a beváltható vouchereket és kódokat végre érvényesíthetjük  a Mortal Kombatban és a DiRT 3-ban, valamint teljes funkcionalitást élvezhetünk a Qriocity és a MediaGo szolgáltatás terén.

A szolgáltatás teljes visszaállása a legtöbb régióban végbe fog menni - csupán Japán, Hong Kong és Dél-Korea a kivételek, mivel ott még szükség van arra, hogy az életbe lépő biztonsági utasításokat a helyi kormányok külön jóváhagyják. Erre még pár napot, vagy hetet várniuk kell a távol-keleti országoknak, tekintve, hogy a PSN alapfunkciói ott még csak szombaton álltak vissza.

"Hosszú idő óta folytatunk további vizsgálatokat annak érdekében, hogy a PlayStation Network teljesen visszaálljon, így a rajongók ismét élvezhetik az első osztályú szórakozás élményét" - nyilatkozta Kaz Hirai, az SCE elnöke és a Sony Corp ügyvezető alelnöke.

"Nagyra értékeljük türelmüket és támogatásukat ez idő alatt" - tette hozzá.

A PSN leállása április 19-én indult egy minden eddiginél súlyosabb hackertámadást követően, a kiesett egy hónapot a cég ingyen játékokkal igyekszik kompenzálni PS3-on és PSP-n, ez utóbbiakat is vélhetőleg a hét végén tölthetjük le, a Sony már a szükséges szabad merevlemez-helyet is ismertette már.

Közben a Sony BMG japán oldalát a múlt héten megtámadó hackerek csoportja egy Twitter-üzenet formájában újra megfenyegették a céget azzal, hogy "ez a vég kezdete a Sonynál". Szerintünk maximális sebességen pörögnek, de még rengeteg a tennivaló.

14.
14.
odin2011
#6: ilyet még ne is feltételezz!!!!!
13.
13.
odin2011
már fel rakták a black ops escalation dlc-t de minek? :D ugyse lehet lehuzni még mer nem mükszik a store na moindegy majd beindul reméljük minnél hamarabb
12.
12.
kratos83
Hol irták le a szükséges szabad lemezterületeket?
10.
10.
ResidentGabor
Nem tudja valaki, hogy mi lesz az 5 választható game? Mert nálam amit kiad abban a legjobb a Mod Nation Racers, nem pedig Prototype vagy Far Cry! Az 5 közül nálam 4 2 dimenzios játék. Ez lenne a nagy ajándék?...sok gagyi
9.
9.
keiji maeda
#6: keméyn lenne ha kiföltöslne a játékkonzolod vagy a számgéped , márpedig megeshet hehe, mire fel vagy ilyen roszakaró? kárörvendő ?
8.
8.
NECROSMOKE
#3: Mirefel kaptál te ezekhez a gémekhez kódokat?
7.
7.
NECROSMOKE
VÉGRE!!!!!! Dea addig még valudni kell egy pár napot :(
Addig Killzone 2 multival elleszek :)
6.
6.
kemény lenne ha még egyszer, csakazértis alájuk vágnának a héten.
márpedig biztosan meg fogják próbálni, hehe.
4.
4.
Mindenki aki black ops-ozik 9 előtt lépjen fel és nyomjuk kifulladásig! :D
3.
3.
mnmn1
Alig várom, beváltom a Mortal Kombat, Mafia 2 es az Assassin's Creed Da Vinci Edition kódjait.
2.
2.
strike19
Végre ezt is megéltük! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...