Böngészőben játszható Alan Wake cím készül?

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 1.
  • Pletyka
Link másolása
Felettébb érdekes pletykák láttak napvilágot az Alan Wake feltételezhetően Xbox Live Arcade-re érkező mellékágáról, a Night Spingsről. Legalábbis köze lehet hozzá Anton Wiklund művésznek, aki netes portfóliójába pár képet töltött fel egy webböngészőben futtatható játékból.

Az úriember profilja szerint az alábbi 3D renderképek egy fejlesztés alatt álló játékból származnak, melynek köze lehet egy tematikus Alan Wake címhez. Minden jel szerint egy webböngészőből futtatható flashjátékról van szó, mely lehet különálló kezdeményezés a Remedy történelmében, de könnyen elképzelhető, hogy ötletes promóanyaggal szeretnék ellátni így a pletykált Alan Wake: Night Springs arcade-mellékágat. Semmi sem biztos még, viszont jónéven vesszük az alábbi életjeleket.

 

 

A képeken a Castle Rock-hoz vezető hegyi szerpentin ködös sziluettje látszódik, a művész szerint a témaválasztást Stephen King komor regényei ihlették. Innen már könnyen kikövetkeztethető, hogy bizony az Alan Wake atmoszférája is nagy marékkal merített az amerikai író munkásságából. Annyi biztos, hogy a Remedy megerősítette: új Alan Wake játék jön, ami még nem a második résznek felel meg.

Kíváncsian várjuk, hogy az E3-ra mivel készültek finn barátaink.

12.
12.
Mortician
#8: Az Alan Wake még véletlenül sem horror. Pszichológiai thriller, egészen más kategória, így nem vehető egy kalap alá az Amnesia-val.
11.
11.
latyaa
Nekem 8 milyen platformon jön de fáj hogy arcade ...... nem hiszem el olyan lusták hogy egy 2 részt össze dobjanak Nagy kedvencem a játék és szerintem pc re is jól mutatna ilyenkor sajnálom a pc-t :S Nem tudják miről maradtak le Remélem ez nem ment szálka senkinek a szemébe
10.
10.
K2 The Highest
#9: Miért? Talán fáj, hogy esetleg mások is tolhatják? Tényleg szörnyű...-.-'
9.
9.
ilor14
nemár xboxon legyen és kész
8.
8.
Mortis
#7: Horrorban? Amnesia? :P

Egyébként szerintem is egy egészen jó játék lett, csak nem kellett volna olyan sokáig húzni. Pár évvel ezelőtt nagyobbat üthetett volna...Amúgy nem értek egyet ezzel. Ennek a stílusnak nem tesz jó az "arcade-osítás".
7.
7.
latyaa
#4: Igazából össze se lehet őket hasonlítani mivel nem egy műfaj de tény hogy az Alan Wake egy bitang király játék nekem bene van a top10-be és szerintem a maga műfajába ismétlem a maga műfajába igen is a legjobb játék
6.
6.
armino8
Jogos!Akkor legyen egy God of War 3!:)
5.
5.
p.balou
#4: A kríziskettő nem kétezertízes.
4.
4.
armino8
#3: Na azért erős a 2010 legjobb játéka megszólítás...Tény nem rossz,de azért egy Heavy Rain-nel vagy egy Crysis 2-vel netán egy AC Brotherhooddal ne hasonlítsuk össze!
3.
3.
NinjaNorb
#1: Elég sokan 2010 játékának tartják köztük én is:D bár inkább a 2ik részt csinálnák nem ilyen spin off izét
1.
1.
Split
Chö, mert hirdetni ikszbokszon nem lehet mi, arra bezzeg jó a PC.

Túllépve ezen a mentalitáson, én nem tartom akkora címnek az Alan Wake-et, hogy orrba-szájba tolni kellene róla a kontentot. Egyszer megvolt, nem volt rossz (de jó se), és akkor most itt felejtsük is el egymást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...