Lelepleződött a Carmageddon: Reincarnation

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Szép csendben lejárt a számláló a Carmageddon hivatalos site-ján, így végre lehullt a lepel a népszerű ámokfutó autóverseny feltámadásáról. A korábbi pletykákkal ellentétben a klasszikus első két részt is fejlesztő Stainless Studios munkálkodik a folytatáson, ami 2012-ben érkezik letölthető címként.

Immáron hivatalos, hogy az 1997-ben megjelent Carmageddon és a Carmageddon 2: Carpocalypse Now eredeti fejlesztői készítik a rebootot. Arról nem szólt a fáma, hogy miféle furmányos eszközzel sikerült megszerezniük a jogokat a Square Enixtől, mindenesetre a legjobb kezekben van a rég elfeledett frencsájz jövője.

A játékmenet mit sem változott: ismét egy brutális posztapokaliptikus autóversenyben veszünk részt, ahol a játékosok úgy érhetnek el magasabb pontszámot, ha gyalogosokat ütnek el, és egymás verdáit zúzzák össze. A Carmageddon: Reincarnation még a fejlesztés korai szakaszában leledzik, kiadását 2012-re ígéri a Stainless, ám ehhez még üzleti befektetők szükségesek, akik segítenek finanszírozni az ambiciózus projektet. Jelenleg a hardver korlátait feszegetik, izgatottan várják, hogy megérdemelt figyelmet kapjon a játék a mai platformokon. 

Neil Barnden, a stúdió társalapítója hozzátette: " A Carmageddon Reincarnationben ugyanúgy megtalálható a fekete humor és a komikus erőszak, amely az eredeti játékot sikerre vitte. Mindig nevetünk, őrült power-upokat veszünk fel, az extrém rombolhatóság vissza fog térni. Meggyőződésünk, hogy a még meglévő rajongók megkapják, amit elvárnak egy Carmageddon-játéktól, és az új generációban felfedezhetjük a finomságokat és a látványos kunsztokat."

Megjelenés 2012-ben, nagy eséllyel PC-re, XBLA-re és PSN-re.

További infók a játék frissen fellőtt honlapján és Twitter-csatornáján.

19.
19.
gucho
folytatódik az ámokfutás és kezdődnek majd a tiltakozások és a perek
18.
18.
l.rics16
lol ien is csak velem történhet tavaly vagy azelöt má nem tom pont mondtam havernak mennyire jo a fallout 3 1 nappal késöbb látom a hirt arrol hogy jön a new vegas erre tegnap arro beszéltem osztálytársaimmal hogy hogy nem ismerehetik a carmageddont azt mondtam mien állat lenne ha jönne folytatás haza jövök erre itt a hir xD
17.
17.
shooter1234
#16: haveroméknál egyszer lezúztuk buggyval, igaz legalább 1 óráig tartott. :D
16.
16.
Mortician
#15: Don Dumpster-re, a buldózeresre gondolsz? :D
15.
15.
[Juraviel.Ihuan.Bedvin]
Jaj de utáltam azt a nagy batár, sárga dögöt, aki egy bossféle volt. :D
14.
14.
Józsi_Doe
13.
13.
mdr88
2012-re ígérik bár még befektetők sincsenek, hogy lesz ebből játék?... na mindegy azért ha elkészül biztos kipróbálom :)
11.
11.
pjoco
8.
8.
Ecneb
nagyon jó hír, a napomat már csak egy Diablo 3 azonnali megjelenés tudná még teljesebbé tenni!
7.
7.
Mortis
Ha bitre lemásolják az első részt, szerintem sokan( köztük én is) boldog leszek. :D

Ha mindent megtartanak és feldúsítják a modern játékok pozitívumaival, akkor felejthetetlen lesz.
6.
6.
deviques
De hogy én mióta várom, hogy legyen már egy jó modern Carmageddon! De mióta!!! Most előrendelném ha tehetném, most rögtön!
5.
5.
strike19
Remélem ,olyan lesz mint az első rész.:D
4.
4.
shooter1234
Ez rohadt jó hír!:D Végre lesz új carmageddon!
3.
3.
Split
Hú, hát várom szeretettel! :D
1.
1.
na egy örömteli hír!!! visszatér az egyike első kedvenc játékaimnak... remélem ez is felejthetetlen lesz... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...