Might & Magic: Heroes VI - hamarosan indul a béta

  • Írta: InGen
  • 2011. június 2.
  • Hír
Link másolása
Úgy fest a helyzet, hogy a Heroes-rajongók örülhetnek: a játék bétatesztje hamarosan indul, ami valószínűleg azt is feltételezi, hogy ha csak nem történik valami nagyobb katasztrófa, akkor az anyag nem fog többet késni, s a fejlesztők tartani tudják a szeptemberi megjelenést. Ja, van új előzetesünk is.

Amennyiben az elmúlt egy évet egy hibernálókamrában töltötted, magadat Han Solonak képzelve, akkor elmondanám: ez a játék még mindig a Heroes of Might & Magic 5 folytatása, csak a Ubisoft valamilyen érthetetlen okból átvariálta a címet, így lett belőle Might & Magic: Heroes VI.

Most, hogy ezen túllendültünk, térjünk rá a lényegre: a kiadó bejelentette, hogy a bétateszt június 28-án indul azok számára, akik előrendelték a játékot, meg reméljük az újságírók számára is, hogy véshessünk róla nektek egy kisebb előtesztet.

A végleges játék szeptember 8-án esedékes, kizárólag PC-re, alant pedig megtekinthető a béta örömére kiadott ütős kis előzetes.

19.
19.
Lordnekroseth
A 3 al sokal többet játszottam mint bármelyik másik résszel. Az 5 is tuti volt,de valami úgy hiányzott belőle. DE az igazán szupertuti az a 2 volt. A saját korában grafikailag extrém szép volt és amit mai napig EGY játék sem tudott visszaadni az a félelmetesen jó fantasy mitológia hangulat volt. Emlékszem mikor talán a pcguru első pár cd-jén volt demóként?
18.
18.
Naridar
Szerintem a 3., 4. és 5. részben is voltak jó elemek, nekem mindegyik tetszett, a 4. kicsit gyengébb volt mint a többi, de azért azzal is lehetett játszani. A 3-ra fel kell tenni a Wake of Gods nemhivatalos kiegészítőt, mert tényleg nagyon sokat dob rajta, az 5 mindkét kiegészítővel (a bugoktól eltekintve) szintén nagyon ütős.
17.
17.
Szudzsio
#13: Hát nem tudom sztem a 4 egy rakás volt úgy ahogy van...
Jöhet a 6 :D
16.
16.
hedzsooo
#14: ...Valoban ???? ZSiiir-KIRAAALY, THX az infot, a profeta szoljon beloled ! ;-D ^^

Tenyleg elkerulte a figyelmemet, mert most a Witcher 2-t tolom a Steam-en, ha idom engedi. ^^ :-)

14.
14.
batnor
#11: Ha figyelted volna a steamet akkor tudnád te is kapsz kulcsot mivel oda van írva :D
És valószínűsíthető hogy lesz egy külön béta verziója steam és csak ti láthatjátok majd, de ez csak tipp.
13.
13.
Xy-on
Nem tudom ,de nekem a 4. rész is nagyon bejött az 5 már kevésbé de a 3. nem überli semmi.
12.
12.
adye
A negyedik részt kivéve hatalmas kedvencem az egész sorozat. Természetesen legEPICebb a 3 volt számomra. Úgy tűnik egyelőre, hogy ez a rész is méltó lesz a nagy elődökhöz, iszonyatosan várjuk, hajrá magyarok!
11.
11.
hedzsooo
#2: ..."Heroes of Might & Magic 5" -Igen, biztos igazad van, de az " of " nem hiszem h korabban veletlenul lett volna a nevbe es utana a M&M...


9: Mivel ez 1 korokre osztott strategiai jatek, nem gaz egyaltalan a csata animacioja szerintem. 1200 csontit sem veletlenul nem raknak bele, igy atlathatobb marad az egesz, szerintem...


1ebkent varos a jatek, nagyon jo lesz, de en a steam-en rendeltem elo, mert a patch-eket utalom keresgelni, meg figyelni, mikor kell uj, jo aron is van, stb.
Igaz, ezzel a BETA-rol igy lemaradok, de sebaj, majd a teljest aztan nyuzom en is. :-)
10.
10.
Lordnekroseth
De elismerem a hangulatot nagyon sikerült megragadniuk
9.
9.
Lordnekroseth
Grafikailag nagyon tuti. Bár nekem az: 1200 csontváz 1 modelben még mindig nem békít ki. Meg az sem hogy olyan bután néz ki hogy odamegy az egység,megüti a másikat és ledermed. Aztán viszaütnek és viszont ledermed...kicsit úgy megtöri az animációt vagy nem is tudom....mert ok ez még NAGYON elment a h3 idejében...sőtt h4-5 nél is. De ez manapság már szerintem gáz.
8.
8.
YTy
Remélem a fejlődési rendszer nem lesz olyan szar, mint az 5-ben. A szar alatt azt értem, hogy a gép odalökött eléd 4 választási lehetőséget, számomra érthetetlen logika alapján, így volt, hogy bizonyos képességet meg se tudtam szerezni, mert nem ajánlotta fel.
7.
7.
Mortis
Istenem, de szeretem ezt a sorozatot. Minden kétséget kizárólag a kedvenc RTS sorozatom. Ezt meg magyarok készítik és meggyőzőnek tűnik. Lehetnék boldogabb? :)
6.
6.
Cuppak
Wow , úgy látom ez a rész lesz a letutibb :D , akkor ezt magyarok csinálják?
5.
5.
Józsi_Doe
A trailer alapján nem sok minden derül ki, de reméljük a legjobbakat
4.
4.
Gabesz.
Közelebb érzem a 3. részhez ezt, mint az 5-öt. És ez így jó.
3.
3.
Split
#2: Nem hülyeség, én is úgy gondolom, hogy a Dark Messiah után jön még pár alkotás ebben az univerzumban!
2.
2.
Gurren
"csak a Ubisoft valamilyen érthetetlen okból átvariálta a címet"

így hozzák egy gyűjtőcím alá az ebben az univerzumban játszódó játékokat.
1.
1.
peter.biro
Anyám napokat lógtam el a suliból hogy játszhassak a 3 -mal :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...