Helyreállt a PlayStation Store, nagy frissítések

  • Írta: InGen
  • 2011. június 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Lassan a végéhez közeledik a Sony és a PlayStation Network vesszőfutása: a szolgáltatás utolsó darabkái is kezdenek helyreállni, s a legfontosabb persze, hogy a sokak által epekedve várt PlayStation Store is visszatért, mégpedig tetemes mennyiségű tartalmi frissítéssel.

Világszerte elkezdte helyreállítani a PlayStation Network Store részét a Sony, így ha nálad esetleg még nem megy, akkor hamarosan fog. Legalábbis, ha semmi váratlan nem jön közbe. Mondjuk derült égből még egy hackertámadás.

A Store nem csak, hogy visszatért, de tartalom terén is igyekszik kárpótolni mindenkit: felkerült számos teljes játék, úgy mint a Sega Rally Online Arcade, a Back to the Future: Part 3, vagy az Outland, de elérhető a Red Faction: Armageddon demója is.


A DLC-k terén is jónak tűnik a helyzet: elérhető például a Crysis 2 legújabb pályacsomagja, a Retaliation Map Pack, a Fallout: New Vegas új fejezete, a Honest Hearts, valamint egy raklapnyi Rock Band szám is felkerült.

A Sony folyamatosan kalapálja még mind a Store-t, mint pedig a Video Store-t, ráadásul a következő nagyobb frissítés már holnap esedékes.

39.
39.
Berkes2000
#35: én ma reggel leszedtem az ingyen játékokat!!! :D Nem a játékok között kell keresni, hanem a menüpontok között az elsőt vagy a másodikat kell kiválasztani, és azon belül lesz "welcome stuff" vagy valami hasonló néven. Egy csomószor hibát írt, mert gondolom szedik ezren, de lejött. Ha nem találjátok beülök a PS elé és leírom a menüpontokat részletesen. Üdv.
38.
38.
odin2011
én sem nagyon látok semmi nagy frissitést de viszont ettől függetlenül kiugrok a bőrömből végre van store !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
37.
37.
Horvi14
helló! valaki tudja hogy mikor indul el ezaz ingyen letöltős cucc? egyenlőre semmi változást nemlátok a Store-n...
36.
36.
keiji maeda
#35: még senki sem tudja , nyugi van
35.
35.
zsabzsab
Miben nyilvánul meg a PSN+ előfizetés?:D
És csak én nem találom az ingyen játékokat és csak én nemtudom használni a PSN+ adta lehetőségeket?:( Csakmert már vagy 1 éve van UK accom,szóval nekem lennie kéne.:):/
33.
33.
Zuglopowa
Köszi a válaszokat, nemtom hogy vagytok vele, de részemről örülök a hackertámadásnak :D
32.
32.
NECROSMOKE
#25: Amit kapsz azt a 2 PS3 játékot örökre megtarthatod.Csak a PS+ cuccok válnak használhatatlanná.Abból is csak a PSN gémek amiket kimondottan csak a PS3-on lehet játszani.
31.
31.
nasario
#30: Nem!
A trófeák accountokhoz vannak kötve!
Magyarán ha te leformázod a winyót vagy a szervízbe teszik meg ugyanezt (elötte nem árt deaktiválni az accountjaidat) akk ujra bejelentkezve minden úgy lesz mint a történet elött! :)
30.
30.
westcoastsiderz
#28: ő egy kérdés ha formázom a winyot az adott trofeák amikrt megszereztem akk azok is oda vagy?.....
29.
29.
westcoastsiderz
#26: kössz hogy ellátál egy kommentel:)
28.
28.
nasario
#24: Igen!
Pontosabban 2 esetben nem marad a gépeden:Ha te szándékosan letőrlöd :)
vagy ha géphiba miatt formázni kell a winyót!

27.
27.
westcoastsiderz
#24: igen de a little helyet inkább a deadet az jobb:D csak tanács:D
26.
26.
nasario
#23: Ezt még nem lehet tudni....türelem játékot terem! :)
25.
25.
shatterhand
#24: igen
a két választott játék addig marad a gépeden míg le nem törlöd

(de ha később vmi gikszer lenne, megpróbálhatod újra leszedni: van a store-on egy view download menüpont jobb sarokban. Ott minden korábbi letöltést el lehet indítani újra. Még azokat a demókat is amiket kivettek a store-ról. De ez csak 1 ötlet. Lehet a játéknál ez máshogy megy)
24.
24.
anonymus26
#21: hello LittleBigPlanet& inFamous letölltöm örökre rajta marad psen ???
23.
23.
westcoastsiderz
#21: ő ezeket mikor és hol lehet elérni? van uk-s storom de nem látom:( plz help köszi:D azt tom hogy még nem lehet elérni de pontosan mikor lehet és legalább kifogja írni hogy mi a szitu?
22.
22.
NECROSMOKE
#21: Csak a PSN gémek.A MINIS meg a PS One gémeket PSP-n is játszhatod, meg ki is írhatot lemezre magadnak, vagy a felmásolod a PC-re, vagy a PS3 hagyod örökre.
21.
21.
nasario
#19: Ha a droidhekkertámadás elött regisztrált felhasználó voltál PSN (csak kűlfőldi accal pl Usa/Uk) akkor kárpotlásként letőlthetsz 2 ingyenes játékot!
LittleBigPlanet
inFamous
Wipeout HD/Fury
Ratchet & Clank: Quest for Booty
Dead Nation
A lista változhat!! Store Függő!!

Egyenlőre nem működik még a dolog!
Ráadásként kapsz 1 hó PSN + (előfizetést) Ami ott ingyenes azt értelemszerűen letőltheted de a hó lejártával azok a dolgok nem használhatóak! (ha jól tudom:)
20.
20.
NECROSMOKE
#19: igen de csak késöbb fogják aktiválni.Talán holbnaptól.Még lesznek STORE frissitések.
19.
19.
Zuglopowa
Valaki tudna segíteni, mi ez az ingyenjáték dolog? ami fenn van a PS Store-on teljes játék azt ingyen letölthetem? és ez a store+? most ingyen lehet használni?
18.
18.
nasario
#16: Az online passt akárhol aktiválod (UK/USA...stb) Menni fog Magyar acc alatt is!!! De ez régóta így megy a passt kérő játékoknál!!!
17.
17.
NECROSMOKE
HALLELLUJJAAAA!!! Most nagyon hepi vagyok :)))))))))))))))))))))))))
Hála a pipéknek.
16.
16.
Khaszás
Én arra vok kíváncsi ha most vissza jön a store akkor elvileg lelövik az MK olnine-t és utána már csak pass-al lehet játszani.. De nekem magyar acc-om van akkor ha aktiválom az UK-n akkor magyar accról tudok játszani ? mer ha nem akkor eléggé rá basztak a magyar accosok köztük én is remélem lesz rá megoldás
15.
15.
shatterhand
#13: ingyenjáték olyan mint a demó: tökmind1 hol szeded le
ezért is érdemes csinálni usa accot, ott több demó van fenn
14.
14.
keiji maeda
#13: persze működni fog :) csak akkor nem jó a plusz tartalom a játékhoz ha pl a játék PAL (EU) régiós és a dlc-t meg NTSC (USA) verzióba szeded le hozzá :) de persze attól hogy accountot váltasz működni fog ,
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...